Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 58 דקות, llaavvii כתב:

הימור שלי גרסת בסיס 165K+/-....

אתה לא בכיוון. ה 8 אמורה להתחיל מ 250 אלף. ה9 מ 400 אלף. 

הרכבים מקבלים ביקורות מזעזעות בעולם.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בסדר, אצלנו קונים הכל ובמחירים מופרזים.

מה חדש..?

• אהבתי 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כך נראתה קבלת הפנים שלה בארצות הברית, בפנים לוקטו מיטב הפנינים מהעיתונאים שסקרו אותו

https://cars.walla.co.il/item/3578995

מה שכן, מקצת שיחות עם האנשים שמאחורי הייבוא שלו, וינפאסט עצמה נמצאת כל הזמן בתהליך שיפור. לפעמים זה ממש נמדד בשינוי שמתרחש בפרק זמן של כמה חודשים בין ביקור לביקור שם. 

תחילת ייצור של מכוניות זה דבר מאוד מאוד לא פשוט, בטח לחברה קטנה. התלאות שטסלה עברה בתקופות הייצור הראשונות של הדגמים שלה הן משחק ילדים לעומת מה שעובר על יצרנית קטנה מאוד.

זו כמובן לא סיבה להוציא כלים לא אפויים לשוק, אני רק אומר שעל סמך הדברים האלו, יכול מאוד להיות שמה שאנחנו נפגוש פה יהיה כבר שונה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
לפני 18 שעות, llaavvii כתב:

הימור שלי גרסת בסיס 165K+/-....

אלו לא מכונוית זולות. ה 8 עולה בארה"ב 50 אלף דולר, רמת מחיר של פולקסוואגן id 4 טסלה מודל y וכו.. כך שהמחיר צפוי להיות כ 250 אלף.

פורסם
בתאריך 19.7.2023 בשעה 11:59, lior2321 כתב:

הדגמים מיוייאטנם שנמכרים בארצות הברית נקטלים בביקורות

בתמונות בכתבה של icar, אפשר לראות שהדגמים עם תקינה אמריקאית, כנראה קיבלנו חיסול מלאי משם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 19.7.2023 בשעה 23:14, קרמבו כתב:

כך נראתה קבלת הפנים שלה בארצות הברית, בפנים לוקטו מיטב הפנינים מהעיתונאים שסקרו אותו

https://cars.walla.co.il/item/3578995

מה שכן, מקצת שיחות עם האנשים שמאחורי הייבוא שלו, וינפאסט עצמה נמצאת כל הזמן בתהליך שיפור. לפעמים זה ממש נמדד בשינוי שמתרחש בפרק זמן של כמה חודשים בין ביקור לביקור שם. 

תחילת ייצור של מכוניות זה דבר מאוד מאוד לא פשוט, בטח לחברה קטנה. התלאות שטסלה עברה בתקופות הייצור הראשונות של הדגמים שלה הן משחק ילדים לעומת מה שעובר על יצרנית קטנה מאוד.

זו כמובן לא סיבה להוציא כלים לא אפויים לשוק, אני רק אומר שעל סמך הדברים האלו, יכול מאוד להיות שמה שאנחנו נפגוש פה יהיה כבר שונה. 

הרעיון שטסלה נכנסה לתוך וקום. לא היו כמעט רכבי חשמל, בטח לא כאלה ששידרו חשק או הייפ והיה לה המון זמן לתקן ולשפר עד ששאר תעשיית הרכב התעוררה.

וינפאסט נכנסת כבר לתחום רווי יצרנים סינים שמשחררים עוד ועוד רכבים מכל סוג. אם הם לא יצליחו להשתפר תוך חודשים בודדים לא תהיה להם שום זכות קיום, בטח כשהם מנסים להכנס לתחום רכבי הפרימיום שם גם למותג יש חשיבות רבה. בינתיים הם הורסים את השם של עצמם בהוצאת רכבי בוסר.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...