Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית סטודנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היית לך אונו בכלל שאתה מדבר ? אז לא אל תדבר באוויר ,ותבלבל ת'שכל, תראה גם איזה הודעות הם פותחים :x:evil::twisted:

ויש כאן מלא בעלי אונו!

תתחיל לדבר כמו בן אדם, זה א'.

ב', לכל בן אדם שני שאני מכיר , יש אונו...

נכון , אחד ל10 יש אחת שנוסעת שנים בלי בעיות, אני מקווה בשבילך ששלך כזאת.

יתרון נוסף שיש לי , זה שאני סטודנט ואני יכול רק לתאר לעצמי איזה כאב ראש יכול להיות ללכת למוסכים, אפילו כשהחלקים זולים : באמצע הלימודים / עבודה / בחינות.

מבחינתי זמן הוא המשאב החשוב ביותר, אפילו יותר מכסף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הסובארו dl בהחלט אמינה בצורה מזעזעת ,אבלל...רק אדם שפוי לא יבטח אותה במקיף

כי היא נגנבת ממש בכמויות (לפני 3 חודשים גנבו לחבר שלי dl הצרה היא שלא היה לו מקיף והלכו 15 אלף שקל )

ואז עולה השאלה ,האם כדאי לבטח במקיף רכב כזה זול

מה הפתרון ?, לקנות רכב פחות גניב אולי ?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אתה תוכל לקנות גם שנת 93-4 במחיר של 15-16

לגבי דיההו רייסר

הייתי מציע לא להתקרב

עד כאן - יופי.

ומכאן מתחילות השטויות....

חלפים זולים של אופל קודט

ממתי החלפים של אופל זולים ?

אילו חלקים בדיוק משותפים לשתי המכונית למעט חלקי פח (לא בטוח) וגימור.

כל השאר שונה - והרבה יותר יקר - באחריות.

אבל האוטו יחסית מתפרק אבל זול מאוד לתחזוקה

כאן אתה כבר סותר את עצמך, אם הוא מתפרק - אז הוא צריך הרבה תחזוקה - והיא לא יכולה להיות זולה, וגם אם זה לא יעלה בכסף - זה יעלה בהרבה זמן שסביר להניח שאין לסטודנט היקר.

אין לי מושג לגבי תצרוכת דלק (מחורבנת זה בדוק)

זהו פורום ייעוץ, ולדעתי מאד חשוב שאנשים יענו מתוך ידע, ולא מתוך השערות.

אגב יש לי סופר רייסר ליד הבית יד ראשונה שנת 1995 מנוע 100 כ"ס אוטומטית של דודה שלי.

מי שנותן 12K היא שלו. (מיותר לציין שאין אחריות מכל סוג על אף חלק של הרכב....:-P )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הסובארו dl בהחלט אמינה בצורה מזעזעת ,אבלל...רק אדם שפוי לא יבטח אותה במקיף

כי היא נגנבת ממש בכמויות (לפני 3 חודשים גנבו לחבר שלי dl הצרה היא שלא היה לו מקיף והלכו 15 אלף שקל )

ואז עולה השאלה ,האם כדאי לבטח במקיף רכב כזה זול

מה הפתרון ?, לקנות רכב פחות גניב אולי ?

הגניבות היא בעיה גדולה. לפני כ-30 שנה כשאת מקומה של האמינות המוחלטת בטבלה מלאה פיג'ו 404 - גם היא היתה אלופת הגניבות...

הפתרון לדעתי הוא רכישת ביטוח כנגד גניבה בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה משתמש באוטו לשימושך הפרטי (כלומר רוב הזמן רק אתה נוסע עליו) אתה לא צריך DL, גם לא רייסר, עדיף לנסות משהו קומפקטי יותר וחסכוני הרבה יותר.

הייתי מציע לך ללכת על פיאסטה משנות ה80, אמינות מאוד (לו כל מנוע היה עם ראש ברזל כזה...:roll:), סופגות התעללות ומזדקנות בכבוד. תוכל לקנות אחת כזו במחיר של עד 5,000 ש"ח במצב טוב, תשקיע ביישור קו קטן שיעלה לך כמה אלפים ספורים, ממש לא הרבה, בוא נניח 3,000 (ניקוי קרבורטור, פלאגים, צמיגים וכיו"ב) ויש לך רכב שיכול לשרת אותך שנים. יהיה לך כסף גם להסדיר את עניין הביטוח (ברכב כזה ביטוח חובה יוצא בסביבות ה2000 ומשהו שקל שקל אם אני לא טועה)

אנחנו עומדים עכשיו על 10,000 (בתיאורטי) יהיה לך עדיין כסף להשקיע ב"נשמה" של הרכב (ככה אני קורא לזה): ריפודים ועצי ריח :wink:

ועוד ישאר לך עודף לדלק וכמובן לאחזקה שוטפת.

לרכב הזה אין פוטנציאל גניבה. יש חלקים בשפע (ובזול...) והוא באמת יכול להיות הפתרון האידאלי בשבילך.

בהצלחה!

tisan4us,

רק בכדי לסבר לך את האוזן - האונו היא לא הפתרון לכל תחלואי העולם.

נכון שזה רכב נחמד ובאמת שלא אוכל דלק (אף רכב לא אוכל דלק, הוא צורך אותו...). ונכון שלא יהיה אמת להגיד שהאונו הוא לא רכב אמין, אבל יש גבול, זה שלך יש אונו אמינה, לא אומר שכל מי שמחפש רכב אמין וזול יקפוץ מיד ויקנה אונו, תחשוב קצת מי עומד מאחורי המסך.

נ.ב

שכחת לספר לו על מועדון פיאט :roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
היית לך אונו בכלל שאתה מדבר ? אז לא אל תדבר באוויר ,ותבלבל ת'שכל, תראה גם איזה הודעות הם פותחים :x:evil::twisted:

ויש כאן מלא בעלי אונו!

טוב מה שתגיד ...

מה אתה ישר כועס לך שתה איזה כוס מים תקרר את עצמך ...

לא אמרתי את זה סתם יש לי 2 חברים עם אונו שניהם מבועסים מהאוטו, האוטו שלהם נמצא במוסך

לפחות פעם אחת בחודשיים ולזה אני לא קורא רכב אמין ... במיוחד לא לסטודנטים ...

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

שלחתי לך הודעה פרטית.

בכל מקרה הרבה מהמכוניות שצוינו פה טובות אבל גם המכונית שלי מעולה לסטודנטים מכוון שהיא מאוד חסכונית ופשוט אוטו טוב.

והאוטו שלי היה פעמיים ב7 וחצי חודשים במוסך בגלל תקלה שבפעם הראשונה לא התגלתה.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

אייל, זה נתון לשיקולו. קטנוע היא אלטרנטיבה מעולה ועדיפה למכונית בעיקר באזור גוש דן הצפוף.

אח שלי ושותפו לדירה רוכבים שניהם על קטנועים בת"א כבר מעל שנתיים ללא אף פציעה או נפילה.

שלא לדבר על הדלק והזמן שהם חוסכים...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

חמסה חמסה חמסה אנשים אל תעשו עין אם אתם אומרים שאונו זה רכב בעייתי אני יגיד לכם למה, כי אנשים (חלק מהישראלים הטיפוסיים) לא טורחים בכלל לבדוק אם יש שמן/מים/שמן ברקס/הגה/ אויר מה שזה ייהיה, מי שמטפל באוטו כמו שצריך ואאלה הוא ישרת אותך כמו שצריך , אם אתה משקיע בו זמן בודק הכל, דואג להכול בזמן (טיםוים ואחזקה סדירה), האוטו יעבוד פיקס, מי שלא דואגים לטיפולים סדירים של הרכב (רוב הישראלים לצערי, מטפלים רק שיש בעיה באוטו) , וזה גורם לבעיות ,רוב הרכבים ככה, ובמיוחד לרכבים ישנים ..הבלאי גודל כל רכב ככה...

אם תתנו לאוטו אהבה, הוא יחזיר לכם !

ולכל הקופצים על ההודעה שלי, אני לא עצבני, זה פשוט מעצבן אותי שמדברים על רכב (במיוחד על האונו) דברים לפי מה שאחרים אמרו, למי שלא הייה את אותו רכב אפילו אם יש אותו לחבר/ידידה/וכו..(למשל לחבר שלי יש קולט ולשני האצבק, לכל אחד יש בעיות זה אומר שכל הדגמים ככה? לא !)

, מי שלא מכיר אותו ונוהג בו קבוע(מכיר את היתרונות והחסרונות של הרכב), שיעשה טובה ולא יגיב, למה? כי הוא לא מכיר את הרכב ואת היתרונות והחסרונות שלו

לא באתי להעליב בהודעה הזאת אף אחד , הכל לטובה (תן חיוך :-) זה בחינם:wink: )

יום טוב

Suzuki Jimny

פורסם

פיאט אונו לטעמי היא כן אמינה, היא זולה וחסכונית. ולנו היו 2 פיאט אונו אחת דור I אחת דור II, לדוד שלי הייתה אונו דור II 45, ואני מכיר עוד כמה בעלי פיאט אונו, ואף אחת מהן לא עשתה בעיות. מסכים לחלוטין עם טיסן, מי שיטפל בה טוב יקבל מכונית אמינה, מי שיחפף יקבל רכב לא אמין ואח"כ יבכה לכולם שהרכב לא אמין. וזה שאנשים פותחים תרד על בעיות באונו, זה משום שיש כאן הרבה בעלי פיאט אונו, מן הסתם גם בפורום סובארו ופולקסווגן יהיו תרדים עם בעיות של המכוניות הנ"ל.

אבל הכל טוב ויפה אבל היא לא לאנשים גבוהים. נקודה. אני מטר 83, והשערות שלי משפשפות את הראש, אני משער שפותח התרד גבוה ממני, לכן תהיה לו בעיה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

כשהייתי בקבע עבדתי עם אע"צ בשם נדב ,הוא רכש אונו 45 בשנות השמונים ,הוא היה איתה במשך 17 שנה עם אותו מנוע קטנטן ,ששירת אותו במסירות במשך כל אותן השנים ,זה רק בא להוכיח שהמכוניות האלה מחזיקות מעמד יפה מאוד כאשר מטפלים בהם כמו שצריך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לא משנה אם רכב עולה 5K או 15K ש"ח,עדיין מדובר ברכב לא חדש.הסיכוי לתקלות הוא לא קטן.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
פיאט אונו לטעמי היא כן אמינה, היא זולה וחסכונית. ולנו היו 2 פיאט אונו אחת דור I אחת דור II, לדוד שלי הייתה אונו דור II 45, ואני מכיר עוד כמה בעלי פיאט אונו, ואף אחת מהן לא עשתה בעיות. מסכים לחלוטין עם טיסן, מי שיטפל בה טוב יקבל מכונית אמינה, מי שיחפף יקבל רכב לא אמין ואח"כ יבכה לכולם שהרכב לא אמין. וזה שאנשים פותחים תרד על בעיות באונו, זה משום שיש כאן הרבה בעלי פיאט אונו, מן הסתם גם בפורום סובארו ופולקסווגן יהיו תרדים עם בעיות של המכוניות הנ"ל.

אבל הכל טוב ויפה אבל היא לא לאנשים גבוהים. נקודה. אני מטר 83, והשערות שלי משפשפות את הראש, אני משער שפותח התרד גבוה ממני, לכן תהיה לו בעיה.

פליקס

כשהייתי בקבע עבדתי עם אע"צ בשם נדב ,הוא רכש אונו 45 בשנות השמונים ,הוא היה איתה במשך 17 שנה עם אותו מנוע קטנטן ,ששירת אותו במסירות במשך כל אותן השנים ,זה רק בא להוכיח שהמכוניות האלה מחזיקות מעמד יפה מאוד כאשר מטפלים בהם כמו שצריך

רואים? אני לא סתם מחרטט, לפתח השירשור : הכל לשיקולך !

בהצלחה

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...