Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה ב-WIZZ AIR ו-CHECK IN מוקדם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה אתה מחפש פתרון שמתאים לכולם, כל אחד הוא מישהו אחר, יש כאלה שירצו. קבוצות פייסבוק מלאות באנשים שאומרים שטסים ככה, טוב שיש אופציה לטוס בגרושים למי שלא אכפת מהשטויות האלה. 

התיק נראה קטן אבל נכנס בלי בעיה 2 ג'ינסים כמה חולצות, גרביים תחתונים, מברשת שיניים - מי צריך יותר מזה???

מי שטס מהעבודה, צריך ציוד לילדים, צריך לעשות שופינג, צריך להביא תיק מלא חלקי רכב (לפעמים זה אני) - ישלם, מי שרוצה ומתאפשר לו - יש אופציה לטוס בגרושים.

אין צורך בפתרון אחד לכולם ושלכולם יעלה הרבה כדי שיתאים לכולם - כמו שהיה פעם. 

מבחינת מדידות - בחיים לא ראיתי שמדדו לכולם בוויזאייר ב7-8 טיסות הלוך חזור שהיו לי איתם. רק ראיתי שעצרו אנשים שclearly לא ידעו מה החוקים ובאו בלי לבדוק כלום.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני 25 דקות, liorwohl כתב:

אני לא מבין למה אתה מחפש פתרון שמתאים לכולם, כל אחד הוא מישהו אחר.

אינני מחפש פתרון אוניברסלי, ואני מעריך מאד אנשים שמסוגלים לצאת לכבוש את העולם עם תיק גב בלבד. אבל שרשור 'מורה נבוכים' שבו אנשים מתייעצים על האלף-בית של איך לטוס לואו-קוסט הוא לדעתי לא המקום הכי מתאים לשיתוף הנסיון שלך בצורה הקלילה וחסרת הדאגות שבה עשית זאת. כמו שאני לא הולך לשרשורי 'איך להיות אבא טוב עם הילד הראשון' ומתחיל לספר לקוראים על הבחירה שלי לעשות וסקטומי ולהישאר רווק... עניין של טאקט והבנת קהל היעד.

פורסם (נערך)

המשחק תלוי גם בשדה, ויכול להיות מלוכלך מאוד. היה לי סיפור עם איזיג'ט בוונציה שבדלפק הצ'ק אין אישרו הכל ואז בגייט, כשעומדים בתור לבורדינג,  התחילו למדוד ולשקול. עשו קופה לא קטנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אחלה סרטון

כאן תוכלו להזמין חולצות קיציות לגברים שלא שוקלות כלום https://amzn.to/3pOAzr5

ומכנסיים מאותו חומר מנדף: https://amzn.to/3rzv2VM

ומארז לארוז ציוד: https://amzn.to/44GVX0e

הכל נשלח חינם לישראל מעל 49$

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

שתי אנקדוטות לגבי טיסה.

1. טס די הרבה עם תיק גב קאבין מאקס שנכנס בחינם בריאנייר/וייז. נסיעות של עד שבוע אין שום בעיה. 

2. פעם אחת ריאנייר העבירו אותי חינם עם מזוודה של 26 קילו בשדה (למרות שמראש קניתי 20 קג). אפילו רציתי לשלם והדיילת קרקע אמרה שלא צריך, זה בסדר. הכל שאלה של גישה 😉

פורסם

היה לך מזל - בלואו קוסט חריגות במשקל זה קריטי, ובעיקר בטיסות בחזרה לישראל. בארץ יותר "סלחנים". ואני טס לא מעט

פורסם
לפני כשעה, Michazzz כתב:

היה לך מזל - בלואו קוסט חריגות במשקל זה קריטי, ובעיקר בטיסות בחזרה לישראל. בארץ יותר "סלחנים". ואני טס לא מעט

לא שאלה של מזל, זה היה נסיעת עסקים והמזוודה בכל מקרה שולמ על ידי המעסיק. היה שם חומרים לתערוכה וכאלה. אז לא היה אכפת לי לשלם בכל מקרה. 

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, Michazzz כתב:

לפני 11 שעות, sperial כתב:

טיסת לואו קוסט - כל שירות, אפילו כוס מים, בתשלום נוסף.

ספציפית לגבי מים- לא נכון. לא הייתה לי טיסה אחת בוויז שבה לא נתנו לי מים (אולי בגלל שהלכתי בעצמי לעמדה ליד השירותים וביקשתי יפה).

לפעמים אני גם ממלא בקבוק שלם.

פורסם

אלה דברים שמשתנים בין חברות ובין זמנים. מכל מקום, אני תמיד דואג לעלות לטיסה עם מים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

אלה דברים שמשתנים בין חברות ובין זמנים. מכל מקום, אני תמיד דואג לעלות לטיסה עם מים.

גם אני, אבל לא תמיד מסתייע, וגם כשכן אז בקבוק אחד לא מספיק לי.

אגב המחירים על המטוס לא כאלה נוראיים- זכור לי שלפחות באיזיג'ט כשקניתי מים (לפני שחשבתי פשוט לבקש) זה עלה לי בין חצי לשני שליש מהמחיר בנתב"ג.

פורסם

מעולם לא קניתי מים בנתב״ג. מביא מהבית. בחו״ל קונה בדיוטי.

פורסם

החוקים ברורים, יש יוצאים מהכלל כמו משקל חורג מים חופשי וסקס עם הדיילת. יש אנשים עם יותר מזל מאחרים 😉

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, Michazzz כתב:

החוקים ברורים, יש יוצאים מהכלל כמו משקל חורג מים חופשי וסקס עם הדיילת. יש אנשים עם יותר מזל מאחרים 😉

כזה מזל עדיין לא היה לי.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...