Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה ב-WIZZ AIR ו-CHECK IN מוקדם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאוד אינדיוידואלי. טיסה לטוקיו עולה 1200 דולר בתיירים, 3600 דולר בעסקים. ללונדון 400 דולר בתיירים 1200 דולר בעסקים. פי 3. - זה הכלל.

זה מייקר את הטיסה פי 3, זה לא סתם עוד 200-300 דולר...

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

זה מאוד אינדיוידואלי. טיסה לטוקיו עולה 1200 דולר בתיירים, 3600 דולר בעסקים. ללונדון 400 דולר בתיירים 1200 דולר בעסקים. פי 3. - זה הכלל.

זה מייקר את הטיסה פי 3, זה לא סתם עוד 200-300 דולר...

כמו שאמרת, אינדיבידואלי.

כבר יצא לי לטוס לאיטליה בביזנס  ב 120 דולר הלוך חזור כשמחלקת תיירים באותה הטיסה עלתה 180.

בד"כ המחיר על אותה הטיסה הוא בערך כפול וכשאנחנו מדברים על אירופה זה 200-300 דולר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

image.png.e8a1c78f51022611dfdd5c9a9347544a.png

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

רוב הטיסות לואו קוסט ממריאות מאירופה ב-6 בבוקר ואז יוצאות מבארץ בטיסת בוקר, או שממריאות בשעות אחר הצהריים וממריאות מהארץ ב-9-10 בלילה - ויש יעדי לואו עם שתי טיסות יומיות - בוקרשט, בודפשט, רומא.

ביעד כמו מילאנו, אפשר בהלוך לטוס בטיסת הבוקר של ריינאייר ולחזור בטיסת הערב של וויז.

יש יעדים שיש טיסת בוקר או טיסת ערב (משתנה לפי ימים) ואז פשוט צריך לדעת מתי לתפוס אותה.

יש מצבים שוויז משנים טיסה עקב שינוי לו"ז או שמצמצים טיסות, במקרה הזה אם סגרתי טיסה מאוד זולה, אז אני הופך את הלימון ללימונדה, כי אז הם נותנים אופציה לשנות תאריך בטווח של שבועיים אחורה/חודש קדימה מבלי להוסיף כסף ואז אפשר לשנות תאריכים לשעות טובות יותר.

מכיר מישהי שקנתה כרטיסים לבוקרשט ביוני והיתה בסימן שאלה אם היא תטוס, אבל היא הזמינה כי הכרטיס עלה רק 70 ש"ח.

למזלה וויז הודיעו על ביטול הטיסה, ואז היא יכלה לשנות לתאריך שמוכנים לתת לה ימי חופש ולשעות עוד יותר נוחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 16.7.2023 בשעה 21:32, Michazzz כתב:

החוקים ברורים, יש יוצאים מהכלל כמו משקל חורג מים חופשי וסקס עם הדיילת. יש אנשים עם יותר מזל מאחרים 😉

טוב, מעדכן מהשטח (חזרתי אתמול עם וויז):

זה לא רק הפרצוף ה(ממש לא)יפה שלי, ראיתי עוד נוסעים שמבקשים מים ומקבלים. 

מצד שני הטיסה גם נחתה בול בזמן אז כנראה שמדובר בחד קרן.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Michazzz כתב:

וסקס...?

אם הייתי יודע שזו תהיה טיסה כל כך מיוחדת של וויז שנוחתת בזמן אולי הייתי חכם מספיק לנסות בזמן אמת.

פורסם

ת'שמע... לא רוצה להכליל, אבל פעם לפני 30-40 שנה רק דוגמניות היו דיילות

עם השנים הסטנדרטים ירדו
ובחברות הפח הם ירדו במיוחד... לא כל הנוצץ זהב
קודם תסתכל ואז תחליט אם זה בכלל מעניין אותך

מנגד יש את הדיילים והסטיגמה שמזוהה איתם ואם זה הכיוון אנחנו לא שופטים!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דווקא ממה שאני ראיתי, הרבה מאוד דיילים בחברות הלגסי אלו אנשים בקריירה שניה. בדרך כלל אנשים בני 40-50 עם ילדים בוגרים יותר. זה דווקא משהו שהייתי מעודד עוד חברות לאמץ.

פורסם

לגמרי מעודד וזה הכי אחלה

רק שהדיון נסב סביב שאלת הסקס עם הדיילת...

אם היא סבתא לשלושה נכדים זה פשוט פחות "זוהר"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תשאל את ביבי על התוצאות לטווח ארוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממה שראיתי בוויז עד כה, כל הדיילים והדיילות נראים מתחת לגיל 16. הם אמנם צעירים וגמישים, אבל גם חסרי נסיון וספק-חוקיים במדינות מסויימות שהם טסים מעליהן.

• מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

תשאל את ביבי על התוצאות לטווח ארוך

הייתי חייב…

אדם מגיע לאבחון פסיכולוגי. הפסיכולוג מוציא ממגרתו מחברת כתמי דיו, ושואל את הנבדק מה הוא רואהבתמונה הראשונה.

׳אני רואה את ביבי אוכל גלידת פיסטוק׳ עונה הנבדק.

׳ומה אתה רואה בתמונה הבאה?׳ - ׳אני רואה את ביבי יוצא מצוללת׳ עונה הנבדק

׳ומה אתה רואה בתמונה הזו? - ׳אני רואה את ביבי ושרה עולים למטוס׳ - משיב הנבדק.

׳אני חושב שיש לך אובססיה לביבי׳ אומר הפסיכולוג.

׳לי יש אובססיה לביבי???׳ מזדעק הנבדק, "אתה הוא שמראה לי את כל התמונות האלה".

• מצחיק 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

תאאה את זה לסיטרואן וליובל בפוליטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, Derish כתב:

ממה שראיתי בוויז עד כה, כל הדיילים והדיילות נראים מתחת לגיל 16. הם אמנם צעירים וגמישים, אבל גם חסרי נסיון וספק-חוקיים במדינות מסויימות שהם טסים מעליהן.

זה נכון. אותו סיפור בריאנייר. מצד שני בבריטיש הגיל הממוצע של צוות קבינה בטיסה האחרונה שלי היה כנראה 60…

@סולל הדרך, GILF לא עושה לך את זה?

• תוכן חדש...