Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק אני מרגיש פראייר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, למי שיודע, הרעיון של פטור מוויזה לישראלים אשר מעונניינים להיכנס לארצות הברית הולך ומתקדם מיום ליום.
העובדה הזאת הופכת את הדרכון הישראלים לאחד החזקים בעולם. כמובן שיש יותר חזקים ומבוקשים ממנו זה ברור. לפיכך, עכשיו לנוכח העובדה הזאת קל וחומר שמדינת ישראל צריכה להחמיר את התנאים למתן דרכון ישראלי. לא ייתכן שאנשים שאין להם שום קשר לישראל ולא מעוניינים בכזה קשר יוכלו לקבל דרכון ישראלי, להיכנס לארצות הברית ולנצל את האפשרות הזאת לביצוע עבירות כאלה ואחרות כולל עבירות הגירה שעלולות לדפוק את החיים לאנשים שחיים כאן והם שומרי חוק וסדר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 20 דקות, Cerebral Cortex כתב:

טוב, למי שיודע, הרעיון של פטור מוויזה לישראלים אשר מעונניינים להיכנס לארצות הברית הולך ומתקדם מיום ליום.
העובדה הזאת הופכת את הדרכון הישראלים לאחד החזקים בעולם. כמובן שיש יותר חזקים ומבוקשים ממנו זה ברור. לפיכך, עכשיו לנוכח העובדה הזאת קל וחומר שמדינת ישראל צריכה להחמיר את התנאים למתן דרכון ישראלי. לא ייתכן שאנשים שאין להם שום קשר לישראל ולא מעוניינים בכזה קשר יוכלו לקבל דרכון ישראלי, להיכנס לארצות הברית ולנצל את האפשרות הזאת לביצוע עבירות כאלה ואחרות כולל עבירות הגירה שעלולות לדפוק את החיים לאנשים שחיים כאן והם שומרי חוק וסדר.

תגיד לי בבקשה אתה כותב ומאזין רק לעצמך ?!

איזה כייף לי :)

פורסם

אני צריך לדאוג שאנשים לא יעברו על החוק במדינה זרה עם דרכון ישראלי?

מה.

ואיך בדיוק אני יכול לעשות את זה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 19.7.2023 בשעה 10:04, Buki כתב:

אגב אני חושב שבשנה הראשונה או אפילו בשלוש השנים הראשונות לעולה חדש לא צריכה להיות זכות הצבעה. 

לאזרח צריכה להיות זכות הצבעה.

אפשר פשוט לנהוג כמו הרבה מדינות. לתת תחילה אישור תושבות לכמה שנים ורק אח״כ, למי שעומד בקריטריונים, להעניק אזרחות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

למי שעומד בקריטריונים, להעניק אזרחות.

כל הרעיון של חוק השבות הוא שאין קריטריונים, הקריטריון היחיד זה להיות יהודי לפי ההגדרה של אותו חוק, לשנות את זה, זה דבר מאוד בעייתי.

מצד שני אני חושב שבן אדם שהגיע אתמול ובדיוק יש בחירות לא אמור ללכת להצביע כי לא הספיק עדיין להבין מי נגד מי ולהחליט במי הוא תומך. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

לפני 8 שעות, David32 כתב:

אני צריך לדאוג שאנשים לא יעברו על החוק במדינה זרה עם דרכון ישראלי?

מה.

ואיך בדיוק אני יכול לעשות את זה?

כבודו צריך להיות בהחלט מודאג. אנחנו חיים במדינה של ערבות הדידית זה לזה מה שנקרא "כל ישראל ערבים זה לזה". אחד התנאים להתקבל ל"מיזם" הוא כמות המסורבים לקבלת ויזה בישראל צריך היה להיות קטן מאחוז מסויים. רוצה לשמוע קטע? ישראל עמדה בקריטריון הזה. אבל רוצה לשמוע עוד יותר קטע? זה לא בגלל שהיו פחות מסורבים אלא שהיו פחות בקשות לויזה. הרי הייתה את מגפת הקורונה ולכן האמריקאים כאן בשגרירות לא עבדו בתפוקה מלאה. אז רצה הגורל שאלה שכן ניגשו לראיון עברו אותו ולכן ישראל עברה את "אחוז החסימה" לבקשות בוויזות. 

עכשיו כל אחרי פרחי יקבל פטור מויזה ויטוס לעבוד בעגלות בקניונים. ואז יהיה לנו באמת שמח. 
לגבי מה יש לך לעשות נגד זה? ובכן אין לך. הישראלים ידועים בתור קומבינטורים בעולם. אל תדאג. כל "תפארת ישראל" ידאגו לדפוק לנו את זה בסופו של דבר.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 9 שעות, Cerebral Cortex כתב:

התכוונת להגיד מתרחק מיום ליום?

לפני 5 שעות, Buki כתב:

לשנות את זה, זה דבר מאוד בעייתי.

וזה דווקא מתקדם מיום ליום.

פורסם
לפני 37 דקות, Cerebral Cortex כתב:

עכשיו כל אחרי פרחי יקבל פטור מויזה ויטוס לעבוד בעגלות בקניונים. ואז יהיה לנו באמת שמח. 

אז אין קשר לרוסים שמקבלים ויזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 48 דקות, Boltik כתב:

וזה דווקא מתקדם מיום ליום.

זה מתקדם לכיוון שינוי העמדה בנושא "מי הוא יהודי שזכאי לעלות לפי חוק השבות?" 

ולא מה שדובר כאן שזה קביעת תקופת ניסיון של X שנים במהלכן אתה תושב ולא אזרח ואחריה אם עמדת בתאנים מסויימים אתה מקבל אזרחות.

פורסם

אני חושב שנתקעת עם מלאי של עיתונים ישנים או משהו כזה. עגלות בקניונים? איזה עגלות?

הקומבינה הזאת לא קיימת כבר עשור. אתה חי באיזה עבר מוזר ונרגן כזה, כמו איזה שכן בגופייה שצועק על ילדים שמשחקים כדורגל בדשא.

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 5.7.2023 בשעה 19:49, falou כתב:

שווים כל שקל. העלייה הרוסית זה המאורעות הכי  טובים שקרו למדינה.

לגמרי. הצילו את מערכת הבריאות שעמדה לפני קריסה (כעת כשהם מתחילים לצאת לפנסיה זה משבר חמור), הקפיצו את ההייטק, השתלבו במחלקות למדעים מדויקים. וגם התרומה התרבותית בתאטרון, במוזיקה, באומנות פלסטית. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, Jack457 כתב:

לגמרי. הצילו את מערכת הבריאות שעמדה לפני קריסה (כעת כשהם מתחילים לצאת לפנסיה זה משבר חמור), הקפיצו את ההייטק, השתלבו במחלקות למדעים מדויקים. וגם התרומה התרבותית בתאטרון, במוזיקה, באומנות פלסטית. 

וגם הלבינו מילארדים של דולרים שהגיעו ממקור בלתי ידוע.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 11 שעות, Cerebral Cortex כתב:

כבודו צריך להיות בהחלט מודאג.

...

עכשיו כל אחרי פרחי יקבל פטור מויזה ויטוס לעבוד בעגלות בקניונים

בדקתי את עצמי ליתר ביטחון, עדיין יחסית בגבולות השרשור :)

עדיין בגבולות השרשור - הבנתי בשלב מסוים בחיים שבכל פעם שאומרים לי שאני צריך להיות מודאג, התגובה הבריאה היא למשוך כתפיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 שעות, Buki כתב:

זה מתקדם לכיוון שינוי העמדה בנושא "מי הוא יהודי שזכאי לעלות לפי חוק השבות?"

לגמרי. והסרטון שבעקבותיו נפתח הדיון הוא אחד השלבים בתוכנית.

פורסם
לפני 16 שעות, Buki כתב:

כל הרעיון של חוק השבות הוא שאין קריטריונים, הקריטריון היחיד זה להיות יהודי לפי ההגדרה של אותו חוק, לשנות את זה, זה דבר מאוד בעייתי.

כבר היו יהודים שלא קיבלו אזרחות כמו מאיר לנסקי או מאפיונר רוסי אחר שאני לא זוכר את שמו.

כמובן שאלו יוצאי הדופן.

מה שאני אומר, זה תשאיר את אותם הקריטריונים כמו היום, רק במקום אזרחות, תן תושבות למספר שנים. אפשר להמציא סטטוס חדש של מתאזרח (כמו שהיה פעם בכדורסל). מבחינת העולה, אין כמעט הבדל. מקבל הכל חוץ מזכות להצביע.

אחרי כמה שנים רואים שמדובר באזרח שקשר את חייו לפה, לא מסתבך בפלילים וכו ומאזרחים אותו.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...