Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

בשביל קווים משתמש בגוגל מאפס

עבורי גוגל פחות מדוייק בתזמון הספציפי של האוטובוס שאתה רוצה לתפוס.

כבר קרה לי כמה פעמים שהוא אמר שיש לי כמה דקות, רק כדי לראות את האוטובוס עוזב את התחנה כשהגעתי אליה.

בדיקה זריזה בהופ-און הראתה מיקום מדוייק של האוטובוס על המפה, אז ככה יודעים אם צריך לרוץ או לא...

פורסם

@Night Driverגם חוויות כאלה היו לי, למזלי לא עד כדי פספוס טיסות.

לגבי תשלומים בתחב"צ - אני משתמש ברב קו, ממילא השימוש שלי בתחב"צ מינימלי כך שאין משמעות להנחות של האפליקציה. 

לגבי מפות גוגל - סיפרתי על חוויותי בפריס בשרשור מקביל, הן היו די שליליות, אבל לא היה לי משהו יותר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

אני משתמש ברב קו, ממילא השימוש שלי בתחב"צ מינימלי כך שאין משמעות להנחות של האפליקציה

הנוחות של שימוש באפליקציה היא שהטלפון תמיד עליך, גם למי שנוסע בתחב״צ לעיתים רחוקות וצריך להזכר איפה הרב קו, או להטעין אותו, או בכלל לא מחזיק ארנק עליו בעידן של תשלומים מהסלולרי.

פורסם

העניין הוא שרוב הזמן גם הארנק לא מספיק לי. צריך שני זוגות משקפיים (שמש וקריאה). צריך חותמת. צריך עט. צריך עוד כמה חפצים - אז אפילו הארנק לא מספיק, צריך תיק צד קטן, ובו, כמובן אין בעיה להכניס גם ארנק.

יש מצבים בהם כל מה שצאיך הוא טלפון (+ ר.נ. כתעודה מזהה), ואז הגישה שלך מתאימה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכחתי. בתור גבר צריך גם כיפה לשע"ח.

פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

הגישה שלך מתאימה

ההבדל הוא שאפליקציה מתאימה לכולם (כמעט), גם למי שסוחב איתו חצי בית בתרמיל מוצ׳ילרים, וגם למי שיוצא מהבית רק עם טלפון ומפתח בכיס.

פרט לאנשים שאין ברשותם טלפון חכם שתומך ב-nfc (ילדים קטנים, חרדים, קשישים, אנשים שלא משדרגים טלפון :-)...) אין סיבה להסתובב עם רב-קו. אתה אף פעם לא זוכר כמה כסף נשאר, עמדות טעינה לא זמינות בדיוק ברגע שאתה צריך, או שסתם העברת אותו לתיק אחר ושכחת להחזיר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

nfc לאפליקציות תשלום.

אצלי הרב קו נמצא בארנק, וממילא בשימוש רק מספר פעמים בשנה.

פורסם

אני לא יודע איך עד לפה אף אחד לא העלה את זה - לא פעם קרה לי שפתאום אין קליטה ואז האפליקציה נתקעת, בדיוק בכניסה לתחנה שרכבת יוצאת עוד כמה דקות והיא פעם בשעה. או שאין קליטת GPS.

בקיצור האמינות של זה ממש לא להיט.

עכשיו שעברנו ליותר ימים במשרד - אני יודע מראש שאני עובר חופשי חודשי, מטעין פעם אחת את הרב קו וזהו - תמיד עובד בלי התעסקות כל פעם לפני כניסה - יציאה מהתחנה.

פורסם

לא ברור למה זה נתקע לך כל כך הרבה, אבל אפליקציה לא אמורה להתקע לעיתים תכופות, ואם יש בעית קליטה בתחנה זה משהו שצריך להתלונן ולטפל. שווה גם לברר אם אחרים חובים את זה באותה תדירות כמוך ואותם מקומות.

גיבוי זה תמיד טוב. אבל הרבה יותר הגיוני לעבוד הפוך, עם האפליקציה כברירת מחדל, ולשלוף את הרב קו כשיש בעיה. חוסך הטענות.

פורסם

@bjlbבמצבים הנדירים האלה ניגשים למכונה (או לקופה) וקונים כרטיס נייר.

פורסם
בתאריך 4.7.2023 בשעה 08:38, Night Driver כתב:

במקרה הספציפי הזה זה כוח עליון. זה יכול להיות באותה המידה משאית שמתהפכת בכביש 6 או בכביש החוף (כבר קרה לי םקק של יותר מ 12 שעות בחזרה מתפן לאשקלון בגלל משאית עם חומר מסוכן שהתהפכה בשפיים לפני עידן כביש 6).

אנשים שמתאבדים לא מודיעים מראש כי מה כבר תעשה להם, תהרוג אותם?

אני מצפה שרכבת החילוץ תגיע בפרק זמן סביר, ולא בפרק הזמן שאפשר להגיע מהתחנה הצפונית במדינה לתחנה הדרומית במדינה ולחזור.

פורסם

לדעתי (נטו דעה, לא קראתי כלום בנושא) העניין במקרה הזה הוא החקירה המשטרתית, בדיוק כמו שיש בתאונות בכביש. ההבדל הוא שכביש ומכוניות מטבען הן שילוב גמיש יותר - אפשר לצמצם לנתיב אחד, אפשר לעשות עיקוף במחלף הקרוב וכו'.

ברכבת כל זה לא אפשרי, ובגדול המערכת משותקת. אולי כשלרשת יהיו יותר פיצולים וחלקים מקבילים זה יהיה יותר אפשרי, אבל גם זה בצורה חלקית ואף פעם לא כמו כביש.

זה הזכיר לי מחשבה מאיזה פקק נוראי בכביש 6, תאונה לא קלה, אבל ללא נפגעים קשה. המכוניות נשארות במקום עד שמגיעה המשטרה, ובינתיים הכביש חסום כמעט לגמרי (עוברים בנתיב אחד) ונוצר פקק ארוך מאד. ולמה כל זה? בשביל הכסף של הביטוח, שידעו מי אשם ומי צריך לשלם למי - הרי נפגעים קשה או חס וחלילה הרוגים אין.

אז כולנו מתעכבים ומפסידים מהכסף שלנו (דלק, איחור, עצבים, זמן שיכולנו לעשות בו משהו אנושי ולא לעמוד בפקק), בשביל שחברות הביטוח / נפגעי התאונה ידעו מי צריך לשלם למי.

אני מאד מתעצבן מהמחשבה על זה.

פורסם
לפני 4 דקות, DubelBoom כתב:

זה הזכיר לי מחשבה מאיזה פקק נוראי בכביש 6, תאונה לא קלה, אבל ללא נפגעים קשה. המכוניות נשארות במקום עד שמגיעה המשטרה, ובינתיים הכביש חסום כמעט לגמרי (עוברים בנתיב אחד) ונוצר פקק ארוך מאד. ולמה כל זה? בשביל הכסף של הביטוח, שידעו מי אשם ומי צריך לשלם למי - הרי נפגעים קשה או חס וחלילה הרוגים אין.

אז כולנו מתעכבים ומפסידים מהכסף שלנו (דלק, איחור, עצבים, זמן שיכולנו לעשות בו משהו אנושי ולא לעמוד בפקק), בשביל שחברות הביטוח / נפגעי התאונה ידעו מי צריך לשלם למי.

אני מאד מתעצבן מהמחשבה על זה.

אין קשר בין הדברים.

בתאונה ללא נפגעים אין שום חובה להשאיר את הרכבים כמו שהם עד להגעת המשטרה, להפך, יש חובה לפנות את ציר התנועה כמה שיותר מהר. גם אין חובה להזמין משטרה. בעידן של היום, מצלמים ומפנים.

אם יש נפגעים יש חובה להזמין משטרה, ואז גם חובה להשאיר את הרכבים כמו שהם עד להגעתם. גם אם מדובר על פציעות קלות של יד שבורה או מכות יבשות. זה החוק, והוא לא יכול לתת לאזרחים להחליט שאם מישהו רק קיבל בומבה לפנים מכרית אויר אפשר לפנות את הכביש, כי אולי בהמשך יתבררו פגיעות נוספות.

• תוכן חדש...