Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא קורה לי הרבה. אבל הלכתי לאיבוד. צריך לקנות (לא מאוד דחוף) בחודש הקרוב טלויזיה חדשה לסלון בעומק 4 מטר.

מתלבט לגבי גודלף 65 יכול לעבוד? רק 75?

חברה וטכנולוגיה - פה הלכתי לאיבוד. לא מוצא מידע נורמלי באינטרנט, לפחות לא אמין ומתומצת.

מחפש גג 6אלף שח. אולי 7 אם זה ממש חיוני.
בצד ימין יש חלון גדול מאוד לאורך רוב הקיר (חלון, לא מרפסת). יהיה נחמד שלא יהיו השתקפויות.

שמעתי משהו ש TCL וגם XIOAMI וגם HISENSE כבר ממש סבבה.

שוקל לקחת טלויזיה ללא אחריות ארוכה ולקוות לטוב. רק צריך שתהיה תקינה פיקס בהתחלה...

סמסונג - אומרים שהשירות שלהם מזעזע (אלקטרוניקס פרו). אני זוכר שניסה לדחוף המון שטויות לפני הרבה שנים, לקחתי רק מתקן וזהו. היתה אחריות ל3 שנים אז.

כיום יש לי סמסונג H6400 מודל 2016, שהתהדרה בהיותה טלוזייה חכמה. תוך כמה שנים כל האפליקציות הישראליות הפסיקו לעבוד.

נטפליקס עדיין עובד מהטלויזיה עצמה, אולי גם אמזון.

שימושים - נפליקס HD, דיסני פלוס, נינטנדו סוויץ.
מניח שבעתיד תהיה קונסולה יותר חזקה

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

לגבי החכמה. תעדיף כאלה מבוססות אנדרואיד ולא המערכת הפעלה שלהם.

לגבי המותג: TCL היום הוא היצרן השני בגודלו בעולם.

בעצם רוב החברות שרשמת הם בטופ 5 מבחינת כמויות.

https://www.tgspot.co.il/tcl-is-now-2nd-in-tv-market-share/

TCL מכניסה כבר בדגמים לא יקרים מאוד מערכת סאונד מובנית (סאונדבר) של ONKYO שזה אחלה אם לא בא לך הגברה חיצונית. 

העניין הוא כזה, לפעמים ה-TCL ושות עדיין לא מתמשקים מעולה עם כל מיני גורמים צד ג'. חבר קנה וזה לא עבד לו עם הגוגל הום או אלקסה או איזו שטות כזאת ולא ממש מתייחסים לזה בביקורות.

לישפאר יש אאוטלט עם כל מיני דגמים שנכנסים לך בתקציב 

https://outlet.isfar.co.il/collections/טלוויזיות-עודפים-ותצוגות-sony?sort_by=best-selling&filter.p.m.my_fields.screen_size=65+אינטש&filter.p.m.my_fields.screen_size=75+אינטש&filter.v.price.gte=&filter.v.price.lte=

פורסם

בתקציב הזה אתה תצטרך להתפשר - גודל או איכות.

הייתי בודק אם נכנסת אולד דור קודם (c1/cx) ב65 על פני גודל (וlcd).

ההבדלים (לדעתי) יותר משמעותיים.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

FULL ARRAY LED זה תאורה אחורית בצורת מטריצה

מה זה DIRECT LED?

MINI LED?
OLED הבנתי שיש גם סיכוי לבעיות צריבה, גם העוצמה יורדת עם הזמן, וגם העוצמת תאורה לא תמיד כזאת חזקה, תלוי  דגם ותנאי צפייה. אמת?

האחריות של סוני סבבה? פיקסלים שרופים וכל העסק?

פורסם

תודה. לצערי זה אפילו לא יעלה לווועדה המייעצת לבנק ישראל.

היום ההנהלה רמזה לי שאולי כדאי לי ללכת על 65 ושאחרי זה יהיה אפשר להעביר את זה לחדר של הילד ולקנות משהו אחר לסלון.

פורסם

הישפאר האלה, זה אריזות פתוחות?

או שזה דרך של ישפאר למכור ישירות לצרכן?

קצת מטריד אם כן. טלויזיה זה דבר באמת רגיש.

מה מדיניות הפיקסלים השרופים של ישפאר?

בעקרון דוד גוגל הראה שאלם מוכרים ב4960 ויש עוד 6 אחוז הנחת מבצע כלשהוא באתר, אז לחסוך 650 שח על 4650 שח ולקבל מוצר משומש או פתוח?

פורסם (נערך)

פחות מ 75 זה קטן לסלון, לכל סלון.

בסופו של יום הכי חשוב זה הפשטות והשימושיות של המסך, אם הניווט, הנטפילקס, דיסני, יוטיוב ואפליקציות של ״חברות הכבלים״ יעבדו חלק ויתמכו באופן מלא אז אין תחליף לזה.

כלומר LG.

אם מראש היית מציג עצמך כחובבן קולנוע ביתי אז זו לא היתה ההמלצה הגורפת כי יש דגמים/פרמטרים אחרים שיש לבדוק לצרכים אלו.

אז אם 85 נכנס לך בתקציב, מה זה משנה מה ״הוועדה״ אומרת, זה גם סלון שלך ונכנס בתקציב וזה לא גדול מידי…

עריכה אחרונה על ידי gsi16v
  • רעיון טוב! 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האמת שלא נתתי את עדתי לנושא הgUI ומערכת ההפעלה. 

באמת צריך לבדוק את זה. מה רע בטלויזיה מבוססת גוגל TV? יש לי שיואמי סטרימר מחובר והוא סבבה לגמרי עם הסמבונג החכמה העתיקה שלי שרק עובד בה הנטפליקס המקורי

יש מצב שכל טלויזיה חכמה תהפוך לטיפשה בתוך 3 שנים.

• תוכן חדש...