Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, nadavd4 כתב:

השאלה המתבקשת היום היא, בכמה תורמת השתתפות של מותג בספורט מוטורי לאיך שהמותג נתפס

בסופו של דבר, בכדי להצליח כל מותג/עסק צריך נוכחות בכדי שיגיע הרגע לרכוש את המוצר שהחברה מייצרת הוא יישב שם בראש של הצרכן. סוג הנוכחות זה משהו מורכב וזה יכול להיות לדוגמה ב.מ.וו Z8 או אסטון מרטין בסרטי ג'יימס בונד, זה יכול להיות אפל שדאגה שהמחשבים שלה יופי בהמון סדרות וסרטים המשדרים תדמית מסוימת, זה יכול להיות רד בול שנותנת חסות לכל תחרויות האקסטרים וזה יכול להיות גם קבוצה בספורט מוטורי. 

פורסם
לפני 3 שעות, nadavd4 כתב:

אין בעיה, הספורט עצמו מכניס. איך זה קשור למכירות של רכבים עם אותו סמל? כמו ש @farkash7 רמז, מעילים של פרארי זו עוד דרך להרוויח כסף בזכות המותג. כשתהיה פרארי, או אמן הפופ המבוקש ביותר, או איזה מותג שהוא תוכל להחליט שאתה מוכר ח*א בקופסה וגם זה יהיה מקור לרווחים.
ובמה רשימה של מירוצים ומשתתפים רלוונטית לכל הדיון, שהתחיל בכלל מלמדוד יצרן על סמך ההשתתפות או הניצחון שלו במירוץ?

ברור. וכל התעשייה הענקית הזו קיימת עם יצרנים שמפסידים על זה כסף... הגיוני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 24.5.2023 בשעה 17:02, nadavd4 כתב:

אגב ספורט מוטורי בארץ - דווקא כאן הייתי שמח לראות יותר מזה. לאחרונה צופה מידי פעם בתחרויות שיש בארץ (אם יש שידור חי ביוטיוב, כמו של פרודרייב) נטו בשביל הפאן, וקצת התבאסתי שאירוע כמו טיפוס גבעה לא פתוח לקהל ומתנהל בשושו כזה שבלי להיות בקבוצה הנכונה/לשאול אנשים שמשתתפים בהפקה/בתחרות אתה לא תדע אפילו איפה נקודת הכינוס ומתי העסק מתחיל ונגמר.

לגמרי מסכים איתך בקטע הזה, הטיפוס גבעה השני לחלוטין היה בשושו, שלא כמו הראשון,

ועוד דווקא שיצא לי לעשות סופ"ש בטבריה ויכולתי לתת קפיצה לאירוע, אם רק היה מפורסם כמו שצריך...

• אהבתי 1

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

פורסם
לפני 7 שעות, this_is_me כתב:

לגמרי מסכים איתך בקטע הזה, הטיפוס גבעה השני לחלוטין היה בשושו, שלא כמו הראשון,

ועוד דווקא שיצא לי לעשות סופ"ש בטבריה ויכולתי לתת קפיצה לאירוע, אם רק היה מפורסם כמו שצריך...

בדיוק. גם אני הייתי באיזור וכבר ביררתי עם משתתפים שם על מתי והיכן, אבל הבנתי שגם אם אני מגיע למקום ואני לא "מקומבן" אין לי ממש דרך להגיע לנקודה נוחה לצפייה וצילום.

• אהבתי 1
  • שנה מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא רוצה לדאוג כל הזמן לרכב שתקנה ולהנות ממנו, אתה צריך לוותר על הפונטו ולקנות משהו שישמש אותך ביום יום.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עקבתי אחרי הפוסט הזה כששקלתי ברצינות לקנות מיאטה, והחלק הזה במיוחד:

ציטוט

לנקות אותה כל הזמן. לכסות אותה. להחנות אותה בחניון של העבודה בקיץ, לדאוג שהיא לא חוטפת מכה ומדי פעם לצאת איתה לטיול ולהנות, אבל התובנה שלי, תובנה שהבנתי די בהתחלה האמת, היא שקשה לי להפיק הנאה מהרכב ואני דואג לו יותר ממה שאני נוסע בו.

מתאר בדיוק את התחושות שמהן ניסיתי להמנע בפעם הקודמת ששקלתי ברצינות לקנות מיאטה או BRZ. בינתיים החלטתי שהמטרות שלי לא מתכתבות טוב עם להתנייד על 200K, אולי בהזדמנות אחרת. 

למרות הכל - נשמעת חוויה כיפית שהייתי שמח לעבור גם כן. בהצלחה עם הרכב הבא!

פורסם
לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

אם הגעתם עד כאן אולי תעזרו לי להחליט מה לקנות עכשיו, טסלה או לנדקרוזר (כן כן, אני יודע שאין קשר).

הטסלה גם עלולה להכניס אותך לדאגות... מצד שני היא תשמש לך כדיילי.

בלנדקרוזר אף אחד לא מתרגש משריטות. הדאגה העיקרית היא שהיא לא תעלם מהחנייה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 11 שעות, farkash7 כתב:

להחליט

הוט האצ׳ שתחליף את הפונטו (אפשר לשקול גם אוטומטית בשביל הפקקים)?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

אין לפונטו שום ערך סנטימנטלי, השארתי אותה רק כי היא שווה גרוש ורבע והעדפתי לנסוע בה בפקקים מאשר בBRZ. ההפך הוא הנכון, כשמכרתי את הBRZ ידעתי שאני בעצם נפטר גם ממנה. אעביר אותה לאחי לאחר שאקנה רכב אחר.
אני לא חושב שהוט האצ' מספיק קוסמת לי כדי לקנות אחת. אני חושב שאם אחליט שהספורט המוטורי מאוד חסר לי אחפש מיאטה NC או BRZ דור קודם (או שאמתין מספיק עד שהנוכחית תהיה זולה מספיק). התחושות שהרכבים האלה מעבירים מוחשיות טהורות יותר, אם אני כבר קונה רכב עם מיסוך מעדיף טסלה מודל 3.
אני די סגור על אחת משתי האופציות שציינתי. רכב שישמש אותי כדיילי, שיהיה לי נוח ונעים להתנייד איתו עם ערך מוסף.
הטסלה ספורטיבית, לא כמו הBRZ אבל ספורטיבית. היא גם מגניבה, רכב של גיקים ואני קצת גיק.
הלנדקרוזר זה אחלה רכב לקנות כאשר יש שני זעטוטים בבית. רכב עם ערך מוסף של טיולים. נסיעה ברכב גבוה זה גם נחמד.

בכל מקרה, נראה לי שאמשיך את הייעוץ בפורום ייעוץ אם ארצה כדי לא להפוך את השרשור לשרשור ייעוץ. רציתי לחלוק ולהוסיף פרק סיום לשרשור.
*כשאני שואל את הילד בן ה-4 מה לקנות זה חד משמעית "טנדר/ג'יפ", אבל הוא לא פרמטר, כל מה שמעניין אותו זה כלי עבודה/אופנועים/טרקטורים/טנדרים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה אם אתה מוצא את עצמך במצבים שאתה מטייל עם המשפחה וחסרה לך היכולת לנסוע בשטח או שזה כרגע בגדר פנטזיה וככה אתה מנסה למכור לעצמך את הרעיון של קניית ג'יפ, למרות שזה לא משהו שעשית אי פעם.

זה חשוב, כי רכב שטח זה לא רק הגודל והגובה אלא גם אחזקה שונה, ואם לא מנצלים את היכולות של הרכב זה מרגיש קצת מיותר, לא?

אם אתה יותר נמשך לטסלה זה כנראה זה, אבל קח בחשבון שהשירות שלהם בארץ לא פשוט. יש לי חבר שמוכר את הטסלה שלו רק בגלל זה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 33 דקות, farkash7 כתב:

הטסלה ספורטיבית

לא. היא מהירה, היא מבצעת, אבל היא פשוט לא ספורטיבית.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סיכום מושקע ומעניין. תודה על כך.

אין פתרון שנכון לכולם.

ברגע שאתה קונה רכב שהעלות שלו גבוהה יחסית לאמצעיך והוא לא דיילי, יש סיכוי טוב שהמאזניים ישנו כיוון. אצלך זה קרה די מהר.

מאחל לך שבעתיד יתאפשר לך לממש את התוכנית להחזיק רכב סופשים כפי שציינת. וכמובן יהיה נחמד להמשיך לעקוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

השאלה אם אתה מוצא את עצמך במצבים שאתה מטייל עם המשפחה וחסרה לך היכולת לנסוע בשטח או שזה כרגע בגדר פנטזיה וככה אתה מנסה למכור לעצמך את הרעיון של קניית ג'יפ, למרות שזה לא משהו שעשית אי פעם.

זה חשוב, כי רכב שטח זה לא רק הגודל והגובה אלא גם אחזקה שונה, ואם לא מנצלים את היכולות של הרכב זה מרגיש קצת מיותר, לא?

אם אתה יותר נמשך לטסלה זה כנראה זה, אבל קח בחשבון שהשירות שלהם בארץ לא פשוט. יש לי חבר שמוכר את הטסלה שלו רק בגלל זה.

אני חד משמעית לא מטייל מספיק עם המשפחה אבל זה נובע מסיבה עיקרית אחת, כל המקומות שאליהם מטיילים בסופי שבוע עם פרייבטים מפוצצים, וואלה לא בא לי, מעדיף להשאר בקיבוץ וללכת לבריכה.
זה אחד היתרונות של שטח, פחות עמוס, לא אומר שלא עמוס בכלל, אבל פחות, והילדים סך הכל אוהבים נסיעות וטיולים.
מצד שני כן תפסת אותי, עשיתי נסיעת מבחן על המודל 3 החדשה, רכב מעולה, המערכת פצצה, עושה הכל מהר, שקט, מפנק והרכב עושה לי את זה, אבל בעתיד חייב ג'יפ חייב, וזה יקרה... הדילמה אם עכשיו ג'יפ או אחר כך.

לפני שעה, RK כתב:

לא. היא מהירה, היא מבצעת, אבל היא פשוט לא ספורטיבית.

אתה צודק, הכל שם מעורפל, התחושות שונות לחלוטין. הכל קורה מאוד מהר, תאוצה, פניות, אבל מבחינת חיבור זה לא זה. זו הסיבה שקניתי אז BRZ וביטלתי את הטסלה לפני שנה, אבל בחיים האמיתיים כמו שאמרתי הבנתי שאני רוב הזמן מתפשר כדי להנות מעט מאוד.
דרך אגב הטסלה מאוד כיפית אולי זה כיף מסוג אחר אבל בהחלט אפשר להנות ממנה.

לפני 13 דקות, מיץ פטל כתב:

מאחל לך שבעתיד יתאפשר לך לממש את התוכנית להחזיק רכב סופשים כפי שציינת. וכמובן יהיה נחמד להמשיך לעקוב.

אני בהחלט פוזל לכך, הבנתי שלא צריך להעמיד הון כדי להנות במסלול. יש אופציות ספורטיביות בפחות מ-100K שיספקו המון המון הנאה במסלול, אבל כרגע זה לא מאוד דחוף לי, ויש עוד אופציות מוטוריות שאני רוצה לחקור וקצת נמאס לי להחזיק 4 מכוניות 😂
את הקסדה שקניתי אני שומר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה בעתיד חייב ג'יפ? ואם כבר החלטת שחייב, אז למה לא עכשיו כשאפשר?

דווקא טסלה זה צעצוע שבעתיד יהיה הרבה יותר נפוץ ונגיש מג'יפים לדעתי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...