Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

chatgpT טועה בכמויות, מה קורה כשהוא טועה?

arik100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יוצא לי להשתמש בו לא מעט לצרכים מגוונים.

הוא טועה פשוט המון, לפעמים מידע לא רלוונטי, לפעמים מידע לא מדויק ולפעמים פשוט טעויות של האם זה שקר או אמת והוא טועה.

למה הוא טועה? מעניין אותי לדעת, אם אני שואל שאלה מסוימת איך הוא יודע לענות עליה? רק בהסתכלות בDB או שהוא חוקר באתרים מסוימים או כל האינטרנט?

ושאלה נוספת, מה קורה כשהוא טועה? האם ההיסטוריה תמנע ממנו לטעות שוב באותה שאלה? 

האם הוא משנה דרכי פעולה?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר במודל שבונה לך את התשובה *אות אחר אות*. אין מסד נתונים מובנה עם תשובות.

להמשך עיון ולמענה על כל שאלותיך קרא כאן: https://he.wikipedia.org/wiki/ChatGPT

עריכה:

אני כזה מיושן, הייתי צריך לכתוב לך: תפנה אץ כל השאלות שכתבת כאן ל-chatgpt... (באנגלית. בעברית הוא לא משהו).

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לצ'ט שום אפשרות חיפוש באינטרנט, הוא מוגבל רק לאינפורמציה שהייתה בטקסטים שאימנו אותו עליהם (מדובר בטקסטים ענקיים מרחבי האינטרנט עם מיליוני מילים), הוא לא מסוגל ללמוד מידע חדש מעצמו עד שהמפתחים לא מעדכנים את הגרסא "ידנית" (קרי: מאמנים על טקסטים חדשים, מה שלוקח זמן).

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב )לא בדקתי( אבל אפשר להביא לו לינק והוא יבנה לך תשובה מהמידע שיש בלינק..

Mkbhd הוציא לפני כמה ימים סקירה שלו על העוזרות AI, דווקא הצאט של בינג, היה יותר טוב מאשר ג'בטה.

או שזה היה הפוך וזה היה הצאט של גוגל שהיה גרוע 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...