Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

בבעלות כיום, שני רכבים:

1. ניסאן תידה מ-2009

2. יונדאי i30CW מ-2013

המנוע של היונדאי אובחן כאוכל שמן, ולכן הוחלט להחליף את הרכב.

פרטים:

1. תקציב כ-140,000

2. קמ': כ-10,000 בשנה. רוב הנסיעות בין עירוניות (טיולים) או להקפיץ ילדים לגן

3. נוסעים: 2 ילדים מאחור (כיסא בטיחות ובוסטר). לפעמים האמא בניהם.

דרישות נוספות:

1. תא מטען גדול (מעדיף לא לרדת משמעותית מזה של יונדאי)

2. רכב גבוה, בכדי לאפשר גישה לכבישי עפר לטובת חניוני לינה בשטח.
אך לא נדרש רכב שטח (אין כוונה לצאת לקפץ על דיונות בנגב)

3. אמינות / תחזוקתיות טובה (לא מטפל בעצמי, ומאוד אשמח לא לבלות הרבה במוסך)

המחשבה הייתה על ניסאון קשקאי 2021+ עקב חיבה למוסך אזורי שמטפל בניסאון / רנו / דצ'ה.
הייתה מחשבה למתוח את התקציב עוד יותר לדגם ממש חדש, אבל הוא סוג-של-היברידי, יקר ואין לי מושג כמה תחזוקתי.

פתוח להצעות :).

עריכה אחרונה על ידי wormer
פורסם

תבדוק סוזוקי קרוסאובר ( s-cross).

רכב אמין ודי חסכוני, תחזוקה לא יקרה ושמירת ערך טובה.

• מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 6 שעות, vladclar כתב:

תבדוק סוזוקי קרוסאובר ( s-cross).

רכב אמין ודי חסכוני, תחזוקה לא יקרה ושמירת ערך טובה.

תודה רבה על ההצעה!

בהחלט עונה על: מחיר, גובה, אמינות.
אבל תא המטען מאוד קטן (ביחס למה שיש עכשיו). מכניס לרשימת התלבטות.

שאלת המשך: האם יש מה לחשוב על דגם 2023, או שיש עדיפות מוכחת לדגמים של שנים קודמות (בהיבט אמינות, לא מחיר).

פורסם (נערך)

אני גם עם 2 ילדים במושבי בטיחות מתניידים היום עם יונדאי טוסון מנוע 2.0 מניסיוני הקצר עם הרכב (18 אלף קמ) ומניסיונם הרב של חברי הקבוצה עם רכב דומה, האמינות גבוהה מאוד, תא המטען גדול, המושב האחורי מרווח, הבטיחות הפסיבית והאקטיבית גבוהה, מטיילים הרבה עם הרכב גם מחוץ לכביש ומאוד מרוצים, נראה שעונה לדרישות שלך.

הרכב לא כ"כ חסכוני בדלק אבל בנסועה שלך נראה שזה לא משמעותי. 

הרכב משווק מ21' ונכנס בתקציב שציינת, כחבילה הוא ליגה מעל הקרוסאובר/ s cross לדעתי. 

מוזמן לקרוא את ההתרשמות שלי מהטוסון. סקירה- טוסון 2.0

ממליץ גם על אאוטלנדר 2.0 הייתה לי אותה קודם בליסינג, תא מטען עצום בקיפול מושבים, 0 תקלות, צריכת דלק טובה משל הטוסון, שוק מצויין. לשלילה: פחות מאובזרת, טיפולים יותר יקרים, מושב אחורי צר משל הטוסון, חווית נסיעה נמוכה.

עריכה אחרונה על ידי daniel204
  • מעניין 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני שעתיים, wormer כתב:

תודה רבה על ההצעה!

בהחלט עונה על: מחיר, גובה, אמינות.
אבל תא המטען מאוד קטן (ביחס למה שיש עכשיו). מכניס לרשימת התלבטות.

שאלת המשך: האם יש מה לחשוב על דגם 2023, או שיש עדיפות מוכחת לדגמים של שנים קודמות (בהיבט אמינות, לא מחיר).

לא הייתי בוחר ב-S קרוס, רכב מיושן בבסיסו, תא נוסעים פחות איכותי מזה של המתחרות ולפי ביקורות גם מערכות הבטיחות פחות טובות מאלו של המתחרות.

הטוסון 2.0 שהציעו לך כאן לדעתי עדיפה משמעותית, מניח שבתקציב שלך תמצא אחת מ-2021, אולי 2022. אפשר גם את הספורטאז' המקבילה.

אם רוב הנסועה מחוץ לעיר היא ללא פקקים, אני חושב שסיאט אטקה יכולה להיות אופציה טובה וגם כאן מדברים על רכב בן שנה עד שנתיים. תלוי ברמת הגימור.

חדשה מרמת הגימור הבסיסית הייתה עולה פעם פחות מעכשיו (כרגע עולה כ-160 אלף ש"ח לפני אגרת רישוי), אבל אולי במבצעים של חבר\הוט וכדומה יהיה אפשר למצוא במחיר טוב יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אופציה נוספת שאולי הייתי בודק,פוקוס אקטיב טורר.

או לחפש אחת בת שנה\שנתיים עם הגיר הפלנטרי.

פורסם

סובארו פורסטר דור אחרון.

מנוע 2.5 חזק, תא נוסעים מאוד מרווח, תא מטען גדול, ויכולת שטח נאה בהחלט.

חסרונות : צריכת דלק לא מזהירה ותיבה רציפה שאני באופן אישי לא אוהב.

רק שים לב לא ליפול על אקזמפלר אשר נטחן בשטח.

• מעניין 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...