Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן אויר קידמי מאזדה 2

מעבר לפיתרון נפתר ע"י S77T33,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול בצעתי תיקון לקראת טסט שנתי מדובר על מאזדה 2 2011 22700 קילומטר.

לפני חודשיים בערך נדלקה נורית תקלת מנוע,במוסך מאזדה חיברו מחשב ולפי הבדיקה מדובר על חיישן אויר קידמי,החייישן הוחלף אתמול ביצעו ריסט והנורה כבתה.

אך לאחר נסיעה קצרה שוב נדלקה,אני כמובן יחזור למוסך שיסדרו זאת,אך אם מישהו פה יודע מעבר אך אפשר לסדר זאת....

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להבא, כשמחברים סורק לאיתור תקלה, תבקש לצלם את קוד התקלה והתיאור שיהיה לך לפרסם כאן.

בכל מקרה, למיטב ידעתי, אין ברכב של מערכת TPMS אקטיבית, ובכל מקרה - אני לא מבין מה הקשר בין נורת check engine לחיישן TPMS.

2016 BMW M235i.

פורסם

בלי לדעת את קוד התקלה זה קצת ניחוש, אבל אולי הכוונה לחיישן MAF/MAP.

במאזדה של האישה נדלקה נורה שקשורה אל אחד מהם, ובדיקה קצרה בגוגל גילתה שניקוי מצערת או ניקוי החיישן פותרים את הבעיה. אצלנו זה נפתר בניקוי מצערת, שגם פתר את בעיית הרעידות בסרק.

• רעיון טוב! 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב.

בוצע ניקוי מצערת ע"י פירוק המצערת והתזת ספרי ניקוי כמעט 80% מהספריי,כולל ניגוב וכל שאר החקלאות.

לאחר הנעה נכבתה מנורת הצק אנג'ן,בעצירה הראשונה הטורים שוב ירדו לאזור 600 סלד,והיום בבוקר לאחר נסיעה של 120 קילו שוב נדלקה הנורה...אנא עזרתכם בבקשה...

מציין שהוחלפו שני החיישנים בחצי שנה האחרונה אויר/ודלק שניהם באחריות עדין,אני יגש למוסך שוב היום מאזדה פורד נצרת.

פורסם

בלי חיבור לסורק זה באמת ניחוש אבל אם הייתי צריך לנחש, הייתי מוודא שההחלפה בוצעה כראוי עם חלק תקין והייתי בודק גם  קויילים ופלאגים. 

פורסם

היי

חיברו סורק במוסך שכחתי לקחת את הקוד תקלה אבל.............

הם אומרים שם לאחר בדיקה שכנראה משאבת הדלק לא עובדת כראוי,ואמרו כך : יחליפו משאבת דלק אם הבעיה תפתר אני משלם אם לא,לא משלם...

דעתכם בבקשה .... 

עלות תיקון משאבה מקורית 920 שקל - עבודה 300 שקל ....

פורסם

הוא כנראה התכוון לחיישן חמצן קידמי,

אז הימור שלי שהיה קוד 420 ליעילות ממיר נמוכה, המוסך הימר על חיישן חמצן, החליף, לא פתר את הבעיה,

החיישן הישן כנראה תקין, יש בעיה אחרת

כבר חתמתי...

פורסם

תודה על התשובות לגבי הממיר הרכב רק עבר טסט זה לא אומר שהיו מכשילים אם היה בעיה בממיר קטליטי ?

גם פחית של 44K לפני כמה ימים לא פתרה את הבעיה....

אז מה לבקש שם במוסך .....?

פורסם

לא קונה מאזדה יותר רכבים אחרי 200000 אלף מתפרקים לגורמים.

יש חבר בעבודה הייתה לו סקודה פאביה 2003 נסעה 560000 אלף החליף רק משאבת מים.

דיברתי עם מאזדה אמרו זו הפרוצדורת תיקון ביקשתי שיקחו אחריות על החיישן שסתם הוחלף אין עם מי לדבר.

פורסם

אז אולי ידברו עם שופט. איזו פרוצדורת תיקון? אם זה לא החיישן, הם היו צריכים לדעתי להתקין מחדש את החיישן הישן שהיה אמור להימסר לך לאחר ההחלפה, ולהחזיר את העלות, כי לא בו נראית הבעיה.

פורסם
לפני 10 שעות, S77T33 כתב:

תודה על התשובות לגבי הממיר הרכב רק עבר טסט זה לא אומר שהיו מכשילים אם היה בעיה בממיר קטליטי ?

אני לא מומחה ולא ליד הרכב, אני יכול רק לנחש, אם עבר טסט בלי בעיה, ייתכן שהחיישן האחורי הוא הבעייתי.

בכל מקרה, יש קודי תקלה, ומוסך רציני בודק לעומק ולא מחליף ומקווה שיפתור

כבר חתמתי...

פורסם

גם חיישן אחורי הוחלף,גם קידמי בקיצור חמצן/ודלק הוחלפו הבעיה אותה בעיה,נורה צק אנגן דולקת,פחית של 44K לא עזרה,האם ניתן להסיק שהמשאבת דלק לא תקינה ? ביקשו להחליף ואם הבעיה חוזרת אני לא משלם על המשאבה............אני יכניס את הרכב למוסך שריד נאמר לי ע"י חבר יש שם מישהו מומחה לבעיות האלה......

עם כל זה הרכב נוסע בסדר עושה 1:15 בשקט בכביש 6 אני נוסע 130 קילו ליום...בסביבות מהירות 100-120 קמ"ש.

בעת עצירה ולחיצה על הבלמים הטורים יורדים מאוד לאזור 500 סל"ד ויש רעידות קלות......

• תוכן חדש...