Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר קרוב לשנה משתמש במים של אקווה נובה, לא ראיתי אבנית משמעותית בקומקום, למרות שיש לי חשד שיש להם נפילות מדי פעם כי יש לי שכבה דקה של אבנית בתחתית הקומקום.

כן שמתי לב שכאשר אני קונה שישייה של מים אחרים טבעיים ולא מסוננים אז יש לי אבנית בכמות גדולה יותר.

לשאלתך, לא

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אקווה נובה זה מי ברז מסוננים. "מטוהרים".

מים מינרלים זה מי טבע, לפחות כך מכוונים.

מים מורתחים זה מים שהרגת את כל החיידקים והוירוסים בהם.

אבל מזהמים כמו חלודה, אבנית ומתכות ישארו גם אחרי ההרתחה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

.

פורסם

ההרתחה גם מוציאה את האבנית, הרי היא שוקעת בתחתית הקומקום. לא יודע לגבי חומרים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרתחה משקיעה את האבנית, מנדפת את הכלור והורגת את החידקים. חשוב לתת לקומקום לנוח אחרי ההרתחה ולהשתמש בשני שליש העליונים של המים. ובהקשר לפורום, מים מורתחים מעולים לשפריצרים ובחלק מהמקרים ניתנים לשימוש בראדיטור.

פורסם

בריטה זה פתרון מצוין למתכות ושאר ג'יף של צנרת שנשאר במים.

מסנן חלק מהאבנית ומוריד את רמת הכלור במים. לא ל 0 או קרוב לזה, אבל מוריד בצורה מורגשת.

• אהבתי 1
פורסם

מחליף מסנן בקנקן Brita פעם בחודש.

בקומקום אין טיפת אבנית גם אחרי שנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

בעבר היה איסור להרתיח מים שסוננו בבריטה בגלל המצאות מתכות כבדות (המנגנון לא ברור לי, כנראה הוצא ה שלהן מבסיס,הקומקום). איני יודע האם הבעיה נפתרה מאז.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתמש בקנקן של viomi ומחליף מסנן פעם בחודש, בשימוש כבר שנתיים ומאז לא הצברה אבנית בקומקום, אפילו לא קצת, גם המים כשתייה מרגישים הרבה יותר טעימים.

פורסם
לפני 54 דקות, sperial כתב:

בעבר היה איסור להרתיח מים שסוננו בבריטה

אם אני לא טועה, הבעיה הייתה בקומקומים בהם גוף החימום חשוף ובא במגע עם המים. 

מאז, רוב הקומקומים הם עם גוף חימום נסתר ולכן לא אמורה להיות בעיה עם מים שסוננו בבריטה. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יכול להיות. אני העפתי את הבריטה לפני הרבה שנים, נהנה ממי ברז לא מסוננים.

פורסם

יש גם מערכת סינון שנקראת Berkey אבל היא מאוד יקרה וגם הסננים שלהם

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סינון וטיהור מים

אז ככה:

1 יש מערכות שפועלות באוסמוזה הפוכה. אתה יכול לקנות ובסוף אתה מקבל מים מזוקקים פחות או יותר. צריך להוסיף להם יסודות קורט כדי שלא תשתה רק מים ובסוף  תסבול ממחסור במינרלים (מגיע בטבליות).

ויש את הדרך שלך  - מתקן ייעודי לאידוי ועיבוי של מים

2 אפשר לקנות למשל את זה, בעלות מפולפלת:

https://www.newhorizon.co.il/product/megahome-water-distiller/

3 ואפשר לקנות את זה

https://www.mrclab.co.il/מזקק-מים-שולחני-15ליטרשעה-עם-מיכל-זכוכית

אמנם מיועד למעבדות, אבל משתמשים בו, כולל אותי. קניתי לפני מספר שנים בפחות מעשירית המחיר של המוצר השני.

אחרי כמה שנים אני עדיין שותה מהמים שהוא מפיק , והוא עדיין עושה את העבודה. יש למים טעם לוואי מתכתי.

צריך להחליף לו מדי פעם פילטרים ולנקות אותו מהאבנית שמצטברת על הדפנות של המתקן.

במקרה הזה לא הצלחתי לקבל 100 אחוז מים מזוקקים, אבל המצב הרבה יותר טוב מכל המזיקים שיש במים.

לפי החוק היבש אסור לשתות את המים של המוצר השלישי, וזאת החלטה שלך אם לקחת את הסיכון.

בהצלחה

פורסם

פתרון מלא יהיה אוסמוזה הפוכה / מחליף יונים עם שרף כמו של dva וכמובן יש להוסיף כפי ש ntd אמר תוספי מינרלים שונים (חובה).

פתרון חלקי יהיה בריטה, לדעתי מספיק טוב.

Miata ND2

פורסם

אני אגיד למה אני שואל:

יש לי מכונת קפה טוחנת (פיליפס פשוטה) ובימים האחרונים ראיתי מים במיכל איסוף. במעבדה "חקרו" אותי וקבעו שזה בגלל שאני לא משתמש בפילטר מים. אמרתי להם שאני משתמש באקווה נובה ולכן לא צריך פילטר אבל הם לא השתכנעו. אז מסתבר שאצטרך להשתמש בפילטר ואז חשבתי האם לשפוך למיכל מים מים מהברז או מספיק מים מורתחים. מה אומרים?

• תוכן חדש...