Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, tan tan כתב:

לפני חודשיים בדקתי הזמנה של ארונה FR, ואמרו לי בסוכנות שהרכב מגיע בלי לוח מחוונים דיגיטלי 

ובלי חיישן גשם לוישרים, זכור לי שהיה עוד משהו שהיה בו קיצוץ אבל אני לא זוכר כרגע

זה ל-FR. באופן משעשע הסטייל פתאום הגיעו עם לוח מחוונים דיגיטלי אבל עם מסך מרכזי קטן יותר ובלי מראות מתקפלות.

לפני שנה קצת התבאסתי שהרכב הגיע בלי ניטור שטחים מתים שכן היה בישן, מאז נראה שהמצב רק מחמיר ובכל משלוח מגיעה קונפיגרציה אחרת.

פורסם
לפני 13 שעות, Mike808 כתב:

זה ל-FR. באופן משעשע הסטייל פתאום הגיעו עם לוח מחוונים דיגיטלי אבל עם מסך מרכזי קטן יותר ובלי מראות מתקפלות.

לפני שנה קצת התבאסתי שהרכב הגיע בלי ניטור שטחים מתים שכן היה בישן, מאז נראה שהמצב רק מחמיר ובכל משלוח מגיעה קונפיגרציה אחרת.

לי נאמר שעדיין מגיע ללא זיהוי שטח מת.. 

ועוד איזה חיישן שירד במיקוד.. 

יש לי כרגע הצעה בליסינג עליה 1596 לחודש ללא טיפולים/ביטוחים,  לביטוחים יש כנראה החזר מהעבודה. נשמע מחיר סביר לרכב הזה? 

פורסם

אני לגמרי לא בלופ של מחירי ליסינג פרטי וזה גם משתנה בהתאם למקדמה.

לגבי הרכב עצמו אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן. יש לי בבית ארונה FR 1.5 בת שנה שהחליפה FR מ-2018.

אני יודע שברוב מועדוני הצרכנות כמו אשמורת וחבר יש מבצעים לעסקאות ליסינג פרטי, בדוק אם יש לך גישה לאחד מהם ואם תוכל לקבל דרכם הנחה נוספת.

פורסם
לפני 15 שעות, Mike808 כתב:

אני לגמרי לא בלופ של מחירי ליסינג פרטי וזה גם משתנה בהתאם למקדמה.

לגבי הרכב עצמו אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן. יש לי בבית ארונה FR 1.5 בת שנה שהחליפה FR מ-2018.

אני יודע שברוב מועדוני הצרכנות כמו אשמורת וחבר יש מבצעים לעסקאות ליסינג פרטי, בדוק אם יש לך גישה לאחד מהם ואם תוכל לקבל דרכם הנחה נוספת.

תודה רבה. 

אשמח לשמוע את דעתך לגבי הארונה, אני נוסע 15k בשנה.. 

2 ילדים, וזה יהיה רכב משני. 

השאלה אם אתה יודע גם לגבי הארונה בגרסת ה 1 ליטר... 

פורסם

הארונה הקודמת אצלי הייתה עם מנוע 1,000 ולפניה הייתה גם איביזה עם מנוע 1,000. יחידת ההנעה נעימה יחסית למנועי 3 צילינדרים אחרים אבל עם הזמן מפתחת ויברציות ורעידות קלות. הביצועים טובים גם עם רכב מלא ואין בעיה להשתלב בתנועה, הגיר יודע להוציא מהמנוע הזה את המיטב.

מבחינת מרווח אצלנו הרכב הזה מסיע סבתא ותאומות, רוב הזמן עם נוסע נוסף. מאחור אין בעיה למקם שני מושבי בטיחות, לאחרונה עברנו לבוסטרים שמאפשרים אפילו ישיבה של מבוגר צנום לנסיעות קצרות. בתא המטען נכנסים שני טיולונים וגם ציוד, הוא גדול ביחס למתחרים וביחס לסופר מיני. את הרצפה אפשר למקום בשני גבהים, שטוח עם סף תא המטען או נמוך יותר על מנת להגדיל את נפח תא המטען.

• אהבתי 1
פורסם

הקורסה עם 100 או 130 כ"ס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקורסה הרבה פחות מרווחת מהארונה והמושב האחורי שלה צפוף.

אם יש מושבי בטיחות לילדים קח בחשבון שיותר נוח לחגור ילד כשהמושב גבוה ויש פחות צורך להתכופף.

פורסם

הארונה לטעמי היא האופציה המובילה בקטגוריה הזו במיוחד בגירסא אשר מוצעת לליסינג.

ואני בדעה שלרכב מהעבודה לא מוסיפים שקל , זו כביכול הטבה ולא הוצאה נוספת בשכר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לנו במשפחה ארונה 1.0 שיצא לי לנהוג בה לא מעט.

המנוע נהדר. מרגיש הרבה יותר חזק מהנפח בפועל.

סוחב נהדר בעליות לגוש עציון,

האמת... אפילו טוב יותר מהסובארו אאוטבק שלי עם כל ה-2.5L שלו.

הארונה מ-2019, אבל נסע מעט מאוד סה"כ, פחות מ-20K ק"מ

אז לא מפתיע שאין שום בעיה ועדיין מרגיש חדש.

לטעמי זה רכב מוצלח ומתגמל.

פורסם
לפני 9 שעות, CX25GTI כתב:

הארונה לטעמי היא האופציה המובילה בקטגוריה הזו במיוחד בגירסא אשר מוצעת לליסינג.

ואני בדעה שלרכב מהעבודה לא מוסיפים שקל , זו כביכול הטבה ולא הוצאה נוספת בשכר

במקרה כאן זה לשימוש פרטי ולא מהעבודה

• תוכן חדש...