Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוכמת ההמונים.

לאחרונה רכשתי ממקום מוכר ובעל מוניטין טוב בת"א את המערכת הבאה-

HU zeta pro max 4g android 12

קומפוננט jbl gto 609c

סאב אלפיין sbe1244br

מגבר 4 ערוצים  jbl a704 concert

*מפרט מלא של הכל בתמונות*

אני אוהב לשמוע בווליום די גבוה ושמרגישים את הבאס טוב. כיוונו לי את ההגדרות של המגבר במקום ממנו רכשתי (מקום בעל מוניטין טוב של שנים רבות).

העניין הוא שהמגבר אחרי כרבע שעה בוער )הוא מותקן מתחת למושב הנהג אם זה משנה) ואחרי כחצי שעה עד 45 דקות, נכנס לפרוטקשיין.

החליפו לי את המגבר לאותו אחד חדש, על מנת לשלול תקלה במגבר. זו כמובן לא תקלה. עשו בדיקות של החיווט והכל, הכל בסדר. אומרים שאני מאמץ אותו יותר מידי אבל הוא אפילו לא על 20 אחוז לדעתי מהיכולת שלו. הלבל\גיין ממש נמוך. גם של הרמקולים וגם של הסאב. הם מחוברים בהיי לבל אינפוט (יש תמונה). בנוסף, האחוריים המקוריים של הרכב פעילים גם להשלמת סראונד.

שיחקתי הרבה עם הגדרות הסאונד והמגבר אבל כדי שמגבר לא ירתח אני צריך להיות על הגדרות ממש מבאסות ואני לא נהנה מהצליל.

שוקל לקנות מגבר מונובלוק לסאב ואולי לחזק ברמקולים אחוריים טובים למרות שאם המגבר לא היה רותח ונכנס לפרוטקשן, הייתי מסתפק במה שיש לי. אני גם חושש שזה לא יפתור את בעיית ההתחממות. אשמח לתובנות\המלצות וכו'...PhotoGrid_Site_1674994666871.thumb.jpg.bb1e1f51f5ae6dadf3782e4af265d3cf.jpg

20230129_141833.jpg

פורסם

זה דגם נפילה של JBL 

חזור לחנות בטענה שהמוצר אינו מספק את הסחורה.

בקש החלפה על אחד מאלו מבית הרמן קרדון 

או infinity reference 3004a שהוא מגבר כניסה מעולה 

או בתוספת תשלום jbl gtr104 שהוא המגבר הבכיר של JBL שכולל בתוכו 

גם הזרמת אודיו ע"י BT כך תוכל לעקוף גם את המערכת המקורית ולקבל איכות גבוהה יותר.

• רעיון טוב! 2
פורסם

המגבר עצמו זה מגבר בסיסי של JBL  עושה עבודה נחמדה מאוד למי ששומע בעוצמות בסיסיות לא מעבר .

לגבי מה אפשר לעשות . אתה יכול באמת להוסיף כמו שאמרת מגבר מונו בלוק לסאב וופר  

או באמת לשדרג את המגבר הנל למגבר טיפה יותר חזק .

האינפנטי רפרנס שאודיו קינג הציע למעלה מגבר נהדר . ההיתי גם חושב על המגבר  PIONEER 9704 שהוא לבל אחר 

פורסם

אכן מגבר חלש מידי לרמקולים ובמיוחד לסאב שיש לך

אתה צריך לשדרג למגבר חזק יותר

האינפנטי שהציעו מצוין

בנוסף תוודא שהעבירו כבל 4G עבה מסוג טוב

וההמינוס של המגבר מחובר כמו שצריך

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

מבחינת הסאב וופר - זה סאב מאוד מאוד נציל וקל להגברה של אלפיין - היה לי את ה10 אינטש שלהם - המגבר הזה אמור להיות יותר ממספיק במובן ההספק שלו. 

אני לא אוהב את החיבור של הHI LEVEL ובגלל זה על העצה לקנות מגבר 4 ערוצים עם כניסת BT סימנתי עצה טובה. מה גם שאם המגבר הזה לא עומד בהצהרות שלו יתכן וזו הסיבה שהוא מתחמם. 

הייתי הולך על האופציה של מגבר מסדרה יותר גבוהה - מוסיף מנחת ובמקביל מחבק בשתי ידיים אפשרות להזרמת BT ישירות למגבר. אני יותר חושד במנחת פנימי שאולי מזרים אות חזקה מידי לתוך דרגת הכניסה של המגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכל מי שהגיב.

פניתי למקום ממנו רכשתי ולשמחתי הם הציעו לי להחליף\לשדרג. התקציב שלי לא גדול.

שוקל לקחת את אחד משני המגברים שבתמונות.

אשמח להמלצות לגביהם.

SmartSelect_20230130_173601_Samsung Internet.jpg

SmartSelect_20230130_173536_Samsung Internet.jpg

פורסם

אגב שאלה בקשר למגבר הנ"ל (פיוניר). 

מצוין ב-spec שלו שיש לו -automatic sensing and turn on. 

זה אומר בעצם שלא נדרש לו סיגנל הדלקה (remote)?

• תוכן חדש...