Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את תפעול השיחות אפשר לסדר על ידי החלפת כרטיס סים אבל מה לגבי כל החומר שנמצא בטלפון עצמו? מדובר במסך שנלחץ מעצמו בכל מיני נקודות שונות בלי הפסקה ואין דרך לעצור את זה. אמרו לי רק החלפת המסך תחזיר אותו לחיים מחדש. זה נכון? אין לי צורך במכשיר עצמו (ממילא ישן) אבל מאוד צריך את החומר שבפנים

פורסם

האם אין לך גיבוי אוטומטי בגוגל או אפל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מצליח להכנס עם הסיסמה? מה קורה כשאתה מחבר למחשב? אין גישה לקבצים?

אם אתה מצליח להכנס איכשהו אז תאפשר USB DEBUG, חפש בגוגל:

enable usb debugging android

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

האם אין לך גיבוי אוטומטי בגוגל או אפל?

לא יודע. נראה לי שכן כי חשבון גוגל מקושר למכשיר ובפעם האחרונה שהחלפתי טלפון כל האפליקציות הותקנו לבד אז נראה לי שכן.

לפני כשעה, flytomars כתב:

אתה מצליח להכנס עם הסיסמה? מה קורה כשאתה מחבר למחשב? אין גישה לקבצים?

אם אתה מצליח להכנס איכשהו אז תאפשר USB DEBUG, חפש בגוגל:

enable usb debugging android

אין סיסמא. חיברתי למחשב ולמזלי יש גישה לקבצים.

אז זהו זה? אין צורך בו יותר אחרי ששמרתי הכל?

פורסם

זהו. צבע בכחול וזרוק לים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא כל כך מהר.

חלק מקבצי האפליקציות נשמרים לוקאלית על הטלפון ולא מגובים לענן, כדאי שתוריד אותם לדיסק ותעביר לטלפון החדש.

דבר נוסף שכדאי לעשות הוא לגבות את הטלפון לפחות פעם בשבוע, אני משתמש ב MyPhoneExplorer וזה הציל אותי יותר מפעם אחת

פורסם

מה זה אומר ״חומר שבפנים״?

תוכן של אפליקציות? או שירים ותמונות וסרטונים?

את השני אפשר לחלץ אם אתה אומר שאפשר לחבר את המכשיר למחשב ולהגיע לקבצים. 

איזה מכשיר זה?

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

כל מה שעליו וכל השימוש באפליקציות שעשו דרכו. אני לא הכי מומחה אבל צודק Haim_gds שכתב שיש קבצים של אפליקציות. זה היה מעין טלפון שני בעיקר לטיולים כי זה טאבלט סיני שגם טלפון והיו כל מיני דברים שלא צריכים ליום יום אבל גם כאלה שתמיד דוחים לפעם אחרת (אפליקציות עריכה, זיהוי שירים).

אין דרך להשתלט עליו מהמחשב או מנייד אחר?

פורסם

כל ה application data (באנדרואיד זה נמצא ב This PC\Mi A3\Internal shared storage\Android\data) שכולל הנתונים של התוכנה. למשל, אם יש לך נגן סרטים, פודקסטים וכו' אז כל ההגדרות וההיסטוריה נשמרות שם. אם תתקין את התוכנה על טלפון חדש עדיין תוכל לגשת פיזית לקבצי המדייה אבל החוויה תהיה שונה מהטלפון הישן.

ד"א, לי הייתה בעייה דומה לפני מספר חודשים בה נדפק לי המסך, סינכרון מהגיבוי של וואטסאפ הביא לי רק חלק מהנתונים בחזרה לטלפון והתחברות לאתר הייתה מראה נתונים חדשים בלבד. מה שצריך לעשות כדי לעבור עם הוואטסאפ בין שני טלפונים הוא להעתיק את התיקיה This PC\Mi A3\Internal shared storage\Android\data\com.whatsapp. אלא מה, בגישה דרך המחשב מוצגת שם תיקיה אחת בשם cache אולם באמצעות ה MyPhoneExplorer  מופיעות כל התיקיות הדרושות.

image.thumb.png.9abf9a5354ca7bb7c21282b458f54c7a.png

• תוכן חדש...