Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וספה 200 שנות ה-80'--כמה שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:mm_nah: האמת, כלום...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

באם הוספה במצב טוב - והכוונה בעיקר למרכב שלה, הנוטה להרקב במשך השנים, אזי היא לבטח שווה כמה מאות שקלים.

אני רכשתי כזו לפני כשנה עם טסט ב-300 ש"ח. זהו רכב שכדאי לשמרו לעתיד - ושוב בתנאי שהמרכב במצב טוב!!

לידיעתך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

GLUK

אצלך בחתימה כתוב :

חובב מכוניות קלאסיות, אופנועים ומפלצות למיניהן, ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום וזמן כרוני להתעסק בכל התחביבים שלו :sad: ...

זו לא תגובה שהייתי מצפה לשמוע מאדם שמגדיר עצמו כך , ובטח לא בפורום זה.

את דעותי על Capri GT 74 MK2 ו-סוזוקי 1100F ו-....אני שומר לעצמי.

זו ממש לא היתה הערה בונה.

יום טוב

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
GLUK

אצלך בחתימה כתוב :

חובב מכוניות קלאסיות, אופנועים ומפלצות למיניהן, ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום וזמן כרוני להתעסק בכל התחביבים שלו :sad: ...

זו לא תגובה שהייתי מצפה לשמוע מאדם שמגדיר עצמו כך , ובטח לא בפורום זה.

את דעותי על Capri GT 74 MK2 ו-סוזוקי 1100F ו-....אני שומר לעצמי.

זו ממש לא היתה הערה בונה.

יום טוב

ישי

ידידי, מי אמר לך, שאני לא אוהב ווספות??? - התכוונתי רק לערכה הכלכלית בלבד, ורק לידיעתך - אני אשמח "לאמץ" אחת במחיר, שהגדרתי -ולו רק מסיבה, שאני מאד אוהב ווספה ככלי היסטורי! אז, אנא, בלי מסקנות, לפני שאתה מכיר אותי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...