Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גונבים רכב KEYLESS עם מגדיל-טווח?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיטה חדשה להיכנס לרכב?

גונבים רכב KEYLESS עם מגדיל-טווח - הרכב "חושב" שהמפתח קרוב על-אף שרחוק ממנו (עד 100 מטר), האומנם?!

מישהו נתקל בחידוש הזה?

• מעניין 1
פורסם (נערך)

אני לא מהתחום, אבל זה נשמע לי לא סביר.

אין לי את כל הנתונים כדי לבצע חישוב מלא, אבל ידוע שמפתחות עובדים בתדר 433Mhz ולכן אורך הגל הוא משהו באזור 12 ס"מ.

מניח שיש Gain מסויים (ואחוז נצילות לא ידוע?)

אז לא נשמע לי סביר שיצליחו להאריך נניח טווח של 1 מטר ל100 מבלי לאבד המון מידע בדרך (שככל הנראה הוא מידע קריטי).

יותר סביר שינסו לקלוט את השידור של המפתח, לשמור אותו ולנסות לפענח את ההצפנה ואז ליצור מפתח זהה.

אבל בשביל זה יש שיטות הצפנה דוגמת keeloq

עריכה אחרונה על ידי BeBest
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

זה אפשרי https://www.youtube.com/watch?v=bR8RrmEizVg נפוץ יותר בחול.לא נראה לי שזה יגיע לטווח של 100מ,תלוי כמובן בתוואי השטח ובעוצמת המגבר.כך שזה יהיה רלוונטי יותר לבתים צמודי קרקע ורכבים שחונים בסמוך לבית.

עריכה אחרונה על ידי Itzik-b
פורסם

אבל האם לא צריך את המפתח באוטו גם אחרי ההתנעה? אם כן, ברגע שמתרחקים קצת מהבית הרכב נכבה...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

הרכב לא נכבה,רק מתריע שהמפתח לא בסביבה.לאחר שתכבה אותו הוא לא יניע במידה והמפתח לא יהיה בסביבה

.

עריכה אחרונה על ידי Itzik-b
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אז מה עכשיו? "כלוב פאראדיי" מיניאטורי למפתח הרכב? אין אפשרות "להשתיק" את המפתח?

זוכרים את כובעי נייר האלומינים למניעת חדירת חייזרים למוחנו? הא!!!

• רעיון טוב! 1
פורסם

חדש זה לא. וכלובי פרדיי למפתח נמכרים כבר הרבה זמן באליאקספרס ואמזון. יש מכוניות שאפשר לבטל בהם את הפתיחה האוטומטית וזה כן יקשה טיפה על הגנבים.

וגם המערכות העדכניות של איטוראן ופוינטר מזהות נסיעה ללא מפתח בסביבה.

• אהבתי 2
פורסם

צריך פשוט לבטל מפתח פיזי מכל סוג שהוא ולעשות כניסה על ידי סריקה של Face ID אבל כמובן לא כזה שעם תמונה יהיה ניתן לפתוח משהו יותר מאובטח

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 18 שעות, joelsnet כתב:

אז מה עכשיו? "כלוב פאראדיי" מיניאטורי למפתח הרכב? אין אפשרות "להשתיק" את המפתח?

זוכרים את כובעי נייר האלומינים למניעת חדירת חייזרים למוחנו? הא!!!

דוגמא לאחד

פורסם (נערך)

קיים גם בארץ.

להורים של אשתי גנבו 3008 חדשה בת שנה בלי להתחבר למחשב רכב יש צילום של מצלמות אבטחה במרחק כמה מטרים מהאוטו. הגנב שבר חלון אחורי, נכנס לאוטו ושיחק עם איזה מסופון אלחוטי הצמיד אותו לצד של ההגה (איפה שהשקע תיאום מחדש של המפתח אחרי החלפת סוללה) והרכב הניע והוא פשוט נסע לדרכו.

כל הסיפור פחות מדקה.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם (נערך)

אני לא רוצה לתת רעיונות לאף אחד אבל עשיתי לאחרונה ניסוי קטן על שלט לרכב "גרמני" לא KEYLESS :

בעזרת Broadlink RM שהוא מעין שלט אוניברסלי זול שיודע ללמוד תדרי IR ו RF, תכנתתי שלט באפ' של פתיחה וסגירת דלת לפי השלט המקורי של הרכב. ירדתי לרכב עם הברודלינק מחובר לפאוור בנק,

ודיי הופתעתי כשהצלחתי לפתוח את הדלתות מהאפ' של ברודלינק - אבל לא לנעול. מה שכן, לאחר מכן השלט המקורי הפסיק לתפקד והייתי צריך לתכנת אותו מחדש.

עריכה אחרונה על ידי tomerR

• תוכן חדש...