Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב-DS 7 CROSSBACK 2019

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 14 שעות, חולה רכב#1 כתב:

פות"ש זה רכב מיוחד מאוד, ולכן אתה מחויב בקדושת הפורום לפרסם שרשור מתגלגל, כדי שגם אנחנו נראה איך החיים עם היצירה הנפלאה הזו. 

חייב לעשות שרשר מתגלגל והלוואי תצליח לשבור מיתוסים לאנשים

פורסם

אני שנה וחצי עם הרכב (חדש מהסוכנות) בגרסת הבנזין. קיבלתי עכשיו את הדיזל כחליפי מהמוסך (רק פחחות לא לקפוץ פה על האמינות של הצרפתיות..), אומנם הרכב ישן יותר משלי אבל הרעש של הדיזל אכן מורגש מאוד, פחות הוויברציות. טוב עשית כשבחרת בבנזין. תהנה מהרכב!

• אהבתי 1
פורסם

ברכות, הרכב מהמם. 

במיוחד מבפנים.

תהנה "ממרבד הקסמים"..

• אהבתי 1
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון DS7 CROSSBACK 1.6 2019

בשבוע שעבר קיבלנו הודעה שיש ריקול לרכב שמתייחס לבדיקה או החלפת הפנסים האחוריים.

תואם תור לריקול במוסך צמרת בחיפה, ועל הדרך כבר לבצע טיפול שנתי לרכב, הק"מ עומד על 65 אלף, והקדמתי הטיפול מכיוון שאני מתכוון לבצע מרווח של 10 אלף ק"מ בין הטיפולים ולא 15/20.

בנוסף לטיפול, התלוננתי על כך שכשמפעילים חימום, הפתחים השמאליים מוציאים אוויר חם יותר מהצד הימני, ושיבדקו את זה.

הנושא נבדק והוזמנה יחידה שנמצאת בדש בורד, שתוחלף כמובן על חשבון האחריות של לובינסקי טרייד.

השירות והטיפול שקיבלתי מצמרת היה יוצא מהכלל.

החל מהטלפון הראשון לקביעת התור לריקול ולטיפול, אמרתי לנציגה שאני עובד בעפולה וצריך שינוע של הרכב הלוך חזור, הבעלים של המוסך, הדר פלד, שגר בעפולה, לקח והחזיר את הרכב, עדכן על הנעשה ועל ההזמנה וביצעו שטיפה ידנית פנים/חוץ לרכב.

כמו כן בשבוע הקרוב יותקנו ברכב רביעיית צמיגי מישלין לאטיטיוד ספורט 3, ברכישת הרכב קיבלתי שובר מלובינסקי טרייד להחלפת הצמיגים, מה שהם נותנים בשובר זה צמיגים סינים, אז זיכו אותי על מחיר הסיני והוספתי למישלין.

IMG-20230213-WA0053.thumb.jpg.245c5a10fe8c2b27119a701fd084a86f.jpg

IMG-20230213-WA0054.thumb.jpg.2528428436e9159ed5f9ec789558141a.jpg

• אהבתי 6

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שאתה נהנה מהרכישה ומהשירות.

• אהבתי 2

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 14 שעות, Liran xsi כתב:

בנוסף לטיפול, התלוננתי על כך שכשמפעילים חימום, הפתחים השמאליים מוציאים אוויר חם יותר מהצד הימני, ושיבדקו את זה.

הנושא נבדק והוזמנה יחידה שנמצאת בדש בורד, שתוחלף כמובן על חשבון האחריות של לובינסקי טרייד.

אני מסוקרן כמה היתה עולה התקלה הזאת שלא על חשבון האחריות?

זו הפרמיה של הרכב שכזה וזו גם הסיבה שביום שהן יוצאות המאחריות הן נסחרות במחירי שחיטה.

מישהו כתב שזה מצחיק שפורסמה מזדה cx5 משנת 2017 כמעט באותו המחיר
זה לא מצחיק, תקלות מהסוג הזה הן הסיבה!

שלא תבין לא נכון, אין ספק שהרכב מדהים ועולה על רוב מתחריו
אבל זה לא רכב שמתאים לכל אחד

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני יכול לומר מניסיון שבמוסכי לובינסקי, בדיקת דיאנוסטיקה עולה 520 שקל כולל מע"מ. ביום חמישי יש לי תור למוסך כי ב3008 שלי מערכת התראת שטח מת לא עובדת.

וזה חברים. מחיר של פירמיום על מותג עממי

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 14.2.2023 בשעה 10:21, סולל הדרך כתב:

אני מסוקרן כמה היתה עולה התקלה הזאת שלא על חשבון האחריות?

זו הפרמיה של הרכב שכזה וזו גם הסיבה שביום שהן יוצאות המאחריות הן נסחרות במחירי שחיטה.

מישהו כתב שזה מצחיק שפורסמה מזדה cx5 משנת 2017 כמעט באותו המחיר
זה לא מצחיק, תקלות מהסוג הזה הן הסיבה!

שלא תבין לא נכון, אין ספק שהרכב מדהים ועולה על רוב מתחריו
אבל זה לא רכב שמתאים לכל אחד

הרכב שברשותי סיים את אחריות היצרן שלו של ה-3 שנים בחודש מאי 2022.

אם הייתי רוכש את הרכב מאדם פרטי, הייתי צריך להחליף את זה על חשבוני, לדעתי התיקון זה כמה אלפים טובים, ובכל מקרה, זה לא משהו שכל אחד היה מתקן, שוב , הבעיה היא שבפתחי המיזוג בצד שמאל יוצא אוויר חם יותר מצד ימין, לא דבר אקוטי כל כך שמשבית לך את הרכב...

המנוע והגיר ברכב הזה מאוד אמינים.

נכון זה רכב מתקדם טכנולוגית ויכולות להיות בעיות בדברים שמסביב למנוע/גיר.

היתרון לרכוש רכב כזה מלובינסקי טרייד או כל סוכנות רכבים יד 2 שמכבדת את עצמה זאת האחריות המקיפה, אצלי כאמור שנתיים או 25 אלף ק"מ.

השירות של לובינסקי טרייד טוב, הם אישרו את התיקון בלי בעיה.

לפני 14 שעות, Tamir FR כתב:

אני יכול לומר מניסיון שבמוסכי לובינסקי, בדיקת דיאנוסטיקה עולה 520 שקל כולל מע"מ. ביום חמישי יש לי תור למוסך כי ב3008 שלי מערכת התראת שטח מת לא עובדת.

וזה חברים. מחיר של פירמיום על מותג עממי

האמת ידידי, המותג הזה כבר לא כל כך עממי.

בשנים האחרונות הוא כמו פולקסווגן , מותג סמי-פרימיום, כאשר DS זה כמובן כמו אאודי.

למרות שאתה צודק עלות האבחון לא זולה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...