Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוק מתיר נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית לבעלי תו נכה על כסא גלגלים 

במידה ורשומים 2 רכבים ב תו נכה ..האם לשניהם מותר לנסוע בנתיב תחבורה ציבורית או רק לרכב אחד מותר? שאלה מתייחסת לכבישים עם אכיפה של מצלמות בנתיב תחבורה ציבורית.

פורסם

כמובן שבעל התג נמצא ברכב 

שכנה שלי עם תו עגלה ו 2 רכבים 

הייתה כן מקבלת דוחות על נסיע בנתיב תחבורה ציבורית. הסבירו לה שהנסיעה בנתיב תחבורה ציבורית מותרת רק ברכב אחד.

פורסם (נערך)

מי הסביר? לפי מה הם מחליטים לאיזה מהרכבים מותר לנסוע ולאיזה לא?

נשמע הזוי.

היא ניסתה ללכת עם זה לבית המשפט? לפנות לארגונים של בעלי מוגבלויות?

זה נוגד במפורש את האמור בתקנה שמתיחסת לרכב שניתן לו תו, ללא שום הגבלה למספר הרכבים:

״71א1. (א)  מי שניתן לו תג נכה כמפורט בתוספת התשיעית רשאי לנהוג ברכב שלגביו ניתן התג האמור בנתיב שיועד לתחבורה ציבורית, למעט בנתיב שיועד, על פי תמרור, לרכב להסעת המונים שאינו אוטובוס.״

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 11 שעות, sefi950 כתב:

כמובן שבעל התג נמצא ברכב 

שכנה שלי עם תו עגלה ו 2 רכבים 

הייתה כן מקבלת דוחות על נסיע בנתיב תחבורה ציבורית. הסבירו לה שהנסיעה בנתיב תחבורה ציבורית מותרת רק ברכב אחד.

או שהיא לא הבינה נכון, או שהיא לא הסבירה לך נכון.

אין חיה כזאת.

ההבדל היחיד שיש בין תג ראשון לתג שני הוא פטור מתשלום אגרה שנתית לרכב, בעל התג בוחר לאיזה מבין שני הרכבים הוא רוצה את הפטור.

יכול להיות שיש לה תג רגיל בלי כסא גלגלים ולכן היא קיבלה דוחו"ת ולא הבינה מה שהסבירו לה.

(יכול להיות שאי פעם ימציאו מערכת שמסנכרנת בין המצלמות ברחבי הארץ, ואם יזהו את שני הרכבים נוסעים בו זמנית בנת"צ או חונים בחניית נכה - שזה אומר שאחד מהם בוודאות ללא הנכה ברכב - אולי אז ימציאו הגבלות בנושא)

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 22.12.2022 בשעה 10:37, chezik כתב:

(יכול להיות שאי פעם ימציאו מערכת שמסנכרנת בין המצלמות ברחבי הארץ, ואם יזהו את שני הרכבים נוסעים בו זמנית בנת"צ או חונים בחניית נכה - שזה אומר שאחד מהם בוודאות ללא הנכה ברכב - אולי אז ימציאו הגבלות בנושא)

חחח.

קודם שיטפלו בכל ה80% רמאים של התג נכה.

• רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 10 שעות, tinoki כתב:

חחח.

ברוכים הבאים למדינת ישראל

קודם מטפלים בגנבים הקטנים, אם יישאר זמן וכסף יטפלו גם בגדולים.

פורסם
לפני 4 שעות, chezik כתב:

אם יישאר זמן וכסף יטפלו גם בגדולים

לא כשהגדולים הם חברים של האלו שמטפלים בגנבים.

• אהבתי 2

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 24.12.2022 בשעה 23:43, tinoki כתב:

חחח.

לדעתי זה יותר 90% מהמכוניות שיש להן תו. כי על נכה אחד לרוב יש שתי מכוניות רשומות. ולפחות 60% מהאנשים בעלי התו לא באמת נכים. לא יודע למה לא אוכפים את זה. זה אחלה כסף.

פורסם

אני לא חושב שאנשים מזייפים את התג. התנאים לקבלץ תעודה אינם חלוטים ובנוסף אני בטוח שיש אנשים מקבלים את התעודה עצמה במרמה. 

פורסם
לפני 3 שעות, Ron Poh כתב:

החוק מחייב להצמיד את התג בצד שמאל של הרכב

זה כמו המדבקה של הטסט: אין לזה כל משמעות. כל השוטרים והפקחים מסנכרנים מספר במסופון ולא מסתכלים על תעודה כלל.

אני חונה קבוע בחניית נכים והתג לא מוצג כלל (כי הוא דוהה בשמש).

נדרש רק לחלק מהחניונים שלא מסונכרנים

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...