Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

קיבלתי דוח על נסיעה בנתצ ברחוב החשמונאים בתל אביב 

נסעתי בו מכיוון שההיתי צריך לפנות ימינה, וכמו שניתן לראות בסרטון שצרפתי(הפג'ו השחורה) מסומן ימינה בלבן, אני אמנם פניתי בצומת הבא ולא בקרוב.

האם יש טעם לבקש להשפט במקרה הזה?

עריכה אחרונה על ידי bitla
חסר פרטים
פורסם

לא מכיר את המקום, אבל החץ הלבן מיועד לצומת הקרוב. אז הדו"ח מוצדק. לחלופין זו עבירה של נסיעה שלא לפי החץ, איני יודע האם נאכפת על ידי העיריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא פנית ימינה. הדוח תקין. מרגיז אבל בת"א הצמתים קרובים אחד לרעהו ולכן כמות הדוחות הגבוהה שם

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

המרחק לצומת הבא הוא כ 100 מטר, ובוידאו רואים שאכן פניתי שם, לא ידעתי שזו עבירה בגלל המרחק הקטן

פורסם

נשמע לי מתקטנן ומכשיל נהגים טובים. הרי הוא לא ניצל את הנתיב כדי לעקוף רכבים ולנסוע כאילו הכביש של אבא שלו, הוא פשוט לא רצה לחתוך לנתיב פנייה ברגע האחרון. וכן, מאה מטר זה רגע אחרון. במהירות של כ40 קמ"ש מדובר על 9 שניות. 

הייתי מבקש להישפט במקומך,הייתה כתבה גם לא מזמן על מקרים דומים.

פורסם

המצלמה לא יכולה לנחש את כוונתך. אני מניח שהשופט יזרוק אותך מכל המדרגות.

לא לשכוח, העבירה של נת"צ ימני מפריעה לא רק לתחב"צ, אלא גם למי שרוצה לפנות כחוק בצומת הבא ומי שנמצא בימני חוסם אותו. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כיוון שאני סובל מהתופעה של אנשים שמקדימים לעבור לנת"צ  100-200 מ' קודם למותר, ומפריעים לי לפנות ימינה כחוק (פיצול כבישים 2 ו-4 ביציאה הדרומית מחיפה) אני חולק עליך. 

פורסם

השופט רשאי לקבוע קנס יותר גבוה מזה שבדו"ח. גם יותר נמוך. קשה לחזות. וכמובן, עלויות יום עבודה אבוד (או יותר, אם הולכים למדפט הוכחות), הוצאות נסיעה לבית המשפט וכו'.

לפני המשפט אתה יכול לנסות לנהל מו"מ עם התובע על סעיף החלפת האישום לקל יותר.

פורסם

אתה לא משלם הוצאות משפט, אבל מעבר לעניין של הפסד יום עבודה על מנת להישפט(שלא ידוע מראש אם יוחזר במקרה של ניצחון במשפט)

השופט יכול לבטל את הדוח, להשאיר אותו כמו שהוא או להגדיל אותו אם לדעתו סתם בזבזת את זמן בית המשפט(או שאשתו עיצבנה אותו על הבוקר).

בכל מקרה, הדוח מוצדק על הנייר, אבל מרתיח, כי באמת פנית ולא ניצלת את הנתיב לעקיפה.

פורסם

אם עתותיך בידיך הסיכוי שתפסיד משהו נמוך ביותר. אבל הסיכוי לזיכוי מוחלט אפסי. תוכל לנסות כנ"ל להחליף את סעיף האישום או להפחית את הקנס

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שלום, 

קיבלת את הדו"ח משום שחצית צומת ישר מתוך נת"צ. 

אני מצטער לבאס אותך ואת כל החברים אבל המרחק לפניה שלך ומאיפה שנסעת בנת"צ (שזה עוד לפני שנכנסת למצלמה) הוא רב ולדעתי יהיה קשה לערער על עובדה זו. 

כמו כן המרחק בין הצומת שחצית לבין הפניה שלך ימינה אינו 100 מטרים, אלא יותר מכך. 

במקום הזה אין שום בעיה להשתלב אחרי שחוצים את הצומת ולדעתי אם היית עושה זאת גם לא היית מקבלת דו"ח. 

אני חושב שהסיכוי הכי טוב שלך הוא לבקש המרה לאזהרה במידה ואתה עומד בתנאים. 

מניסיוני, וזה לא מבוסס, אבל זה הניסיון שלי. אם היית נכנס לנתצ אחרי שחצית את קו הצומת עם איתות ימינה, סביר שלא היית מקבל דו"ח. 

לשאר חברי הפורום אכתוב שהדו"חות כאן מוצדקים משום שבשעות עומס נוצר פקק לפניה ימינה שראיתם עד צומת שניים אחורה ואז אוטובוס לא יכולים להמשיך ישר בנת"צ אפיו צומת או שתיים לפני כי הוא כבר מראש מלא ברכבים. כבר תכננו הכל מטומטם שנתצים הם מימין לכביש וכל הפניות בעיר הן גם ימינה, אז צריך ללמוד לחיות עם הטמטום הזה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...