Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלטימה או מאזדה 6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות רכב מנהלים כי אני צריך רכב לחמישה אנשים עם הרבה מקום מאחורה.

יש שתי מכוניות שנראות לי ונכנסות בתקציב ואני מתלבט ביניהן.

ניסאן אלטימה ומאזדה 6.

מה עדיף?

הדברים שחשובים לי:

מקום מרווח בספסל האחורי

אמינות לאורך זמן

תחזוקה יותר זולה (דלק, ביטוח, חלפים)

כמובן, מחיר של הרכב.

תודה רבה

פורסם

אלטימה לא מכיר.

מאזדה 6, סה"כ "סוס עבודה, מרווח מאוד, אמין,  ניסיון אישי טוב מאוד. תביא בחשבון את גודל הרכב, די ארוך (במיוחד דגמי השנים האחרונות). בחניונים צפופים מעט יקשה, לכן מומלץ אמצעי חנייה, חיישנים + מצלמה.

אלטימה של ניסן, השירות של קרסו לא מציאה בלשון המעטה.

פורסם
בתאריך 4.10.2022 בשעה 01:52, גייגר כתב:

שלום

אני מחפש לקנות רכב מנהלים כי אני צריך רכב לחמישה אנשים עם הרבה מקום מאחורה.

יש שתי מכוניות שנראות לי ונכנסות בתקציב ואני מתלבט ביניהן.

ניסאן אלטימה ומאזדה 6.

מה עדיף?

הדברים שחשובים לי:

מקום מרווח בספסל האחורי

אמינות לאורך זמן

תחזוקה יותר זולה (דלק, ביטוח, חלפים)

כמובן, מחיר של הרכב.

תודה רבה

מוסיף פה שהתקציב שלי מספיק לאלטימה 2017 או מאזדה 6 2016

פורסם

אני הייתי מעדיף את מאזדה, כי התחזוקה תהיה זולה יותר.  מוסכים של קרסו יותר יקרים, אלטימה רכב יותר נדיר, חלפים יותר יקרים. גיר רציף בבסיסו יותר עדין מאשר הגיר האוטומטי שיש למאזדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

אני הייתי מעדיף את מאזדה, כי התחזוקה תהיה זולה יותר.  מוסכים של קרסו יותר יקרים, אלטימה רכב יותר נדיר, חלפים יותר יקרים. גיר רציף בבסיסו יותר עדין מאשר הגיר האוטומטי שיש למאזדה.

זה בעצם טרייד אוף בין המחיר ההתחלתי לבין התחזוקה. הניסאן זולה יותר אבל צורכת יותר דלק ולפי מה שאתה כותב גם תיקונים יותר יקרים.

אבל ראיתי שבביטוח האלטימה יותר זולה.

פורסם

איך אמר המגיב הראשון? "אליטמה לא מכיר". ופה טמונה הבעיה בארץ - אולי המחיר ההתחלתי יהיה נמוך יותר, אבל בישראל רכב נדיר שנמכר בכמות זעומה, יגרור שני דברים: מחסור בחלפים  - גם בחנויות, שמעדיפות לייבא מוצרים של מכוניות נפוצות - וגם בפירוקיות, שם לא תמצא בכלל אלטימה. דבר נוסף - לא רק שהמחיר יהיה נמוך כמשומשת, אנשים בכלל לא יתעניינו בלקנות ממך, כי פשוט לא מכירים! ובסוף רק סוחר רכב יקנה, ובמחיר מאד נמוך מן הסתם...

יש לי ידיד שקנה אלטימה והוא מרוצה, הוא קנה ללא ייעוץ ממני, אני לא הייתי ממליץ. 

• אהבתי 1

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

למה הזנחת את הקאמרי? 

הדור האחרון ממש יפה. היברידי. וגם ישמור על ערכו טוב יותר

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

מזדה 6 בעייתי גם ביגרסה 2 ליטר עגלתי, ו בעייתי בדלק, אלטימה שוק בריצפה. תפזול לאוונסיס תפתור את שתי הבעיות האלה או שתיקח מזדה 1 ל 9 בדלק או ללכת על ניסן שלא תוכל למכור.

פורסם
לפני 4 שעות, m&t כתב:

מזדה 6 בעייתי גם ביגרסה 2 ליטר עגלתי, ו בעייתי בדלק, אלטימה שוק בריצפה. תפזול לאוונסיס תפתור את שתי הבעיות האלה או שתיקח מזדה 1 ל 9 בדלק או ללכת על ניסן שלא תוכל למכור.

שטויות כאלה….

פות״ש הייתי בדיוק בהתלבטות כמו שלך, שים לב שבאלטימה יש גיר רציף שלא מתאים לכל אחד, יש לי מאזדה 6 2015, האוטו הוא ״רכב מנהלים״ וככזה הוא נועד יותר לשיוט, אם בא לך להתגרזן חפש רכבים עם מנועי טורבו ואז תקבל ביצועים טובים יותר.

צריכת הדלק הממוצעת אצלי בנסיעה מעורבת היא 8 ליטר ל100 ק״מ, בהחלט עדיף ללכת לכיוון מנוע ה2.5 ליטר כי שם תקבל לרוב גם רמת גימור גבוהה יותר ומנוע חזק יותר, אבל מנוע ה2 ליטר גם בסדר גמור לנהיגה מנהלתית.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 13 שעות, לב טוב כתב:

למה הזנחת את הקאמרי? 

אני מניח שבגלל המחיר היא הרבה יותר יקרה

פורסם

היה לי מהשכרה למס ימים את המאזדה 6 2021, נסעתי כ1000 קמ רובם בינעירוני, הרכב צרך סביב 1 ל14, בנסיעה רגועה כמובן.. צילמתי את המסך העלאה את זה.

הרכב היה מאוד מהנה לנהיגה, הרגיש פרמיום, איכותי, נוח מאןד, מרווח.

יש לי רק תשבחות על הרכב..

יתכן ויש הבדל בין 2021 ל2016.

מה שכן, אל תצפה לקבל צריכת דלק כזאת, יותר סביב 1 ל10

לגבח האלטימה, גם אותו הוצאתי. השכרה בעבר וממש לא אהבתי, הרכב הרגיש לי נמוך מידי, לא ככ איכותי, יותר פשוט וזול.

IMG_8772.jpg

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
בתאריך 6.10.2022 בשעה 23:56, לב טוב כתב:

למה הזנחת את הקאמרי? 

אני באמת חושב על זה אבל זה יותר יקר משמעותית. אצטרך לרדת שנתון.

שווה את זה?

בתאריך 7.10.2022 בשעה 13:46, EliC25 כתב:

למה לא סונטה או אופטימה היברידיות?

נראה לי פחות אמין. זה יונדאי, לא אמין כמו יפניות.

• תוכן חדש...