Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלטימה או מאזדה 6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההונדה חלולה.. צליל טריקת דלתות כמו סובארו לאונה משנות השמונים.

האלטימה עוף נדיר, ומשעממת לנהיגה כיאה לרכב שתוכנן עבור ארה"ב.

מקודם המליצו על סונטה היברידית - ממה שאני יודע היו הרבה מקרים של שפיכת מנוע מוקדמת + תקלות כאלו ואחרות בממסרת.

המאזדה 6 אמינה כמו כל מאזדה - יש לה כמה מחלות כמו מותחן אביזרים לא זול שמתפגר מוקדם, אכילת מצברים מואצת, ובחלק מהדגמים בעייה ביוניט בלם. עדיף שתקנה את זו שלאחר מתיחת פנים עם המסך הצף וכתפור ספורט בתיבת ההילוכים.

• רעיון טוב! 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)
בתאריך 9.10.2022 בשעה 10:35, LEGACY 1.8 כתב:

ההונדה חלולה.. צליל טריקת דלתות כמו סובארו לאונה משנות השמונים.

האלטימה עוף נדיר, ומשעממת לנהיגה כיאה לרכב שתוכנן עבור ארה"ב.

מקודם המליצו על סונטה היברידית - ממה שאני יודע היו הרבה מקרים של שפיכת מנוע מוקדמת + תקלות כאלו ואחרות בממסרת.

המאזדה 6 אמינה כמו כל מאזדה - יש לה כמה מחלות כמו מותחן אביזרים לא זול שמתפגר מוקדם, אכילת מצברים מואצת, ובחלק מהדגמים בעייה ביוניט בלם. עדיף שתקנה את זו שלאחר מתיחת פנים עם המסך הצף וכתפור ספורט בתיבת ההילוכים.

נצל״ש.

@LEGACY 1.8 אשמח שתסביר לגבי המחלה של מותחן האביזרים ומחיר התיקון שלה, איך מאבחנים את הדבר הזה?

יש לי מאזדה 6 2015 ולפעמים כשאני מניע את הרכב והמזגן דולק לאחר שהסל״ד יורד לאיזור ה700(ישר אחרי ההנעה הוא מתחיל מ1000 ואז לאט לאט יורד) יש כמו מין רעש של שריקה כזו ל3-4 שניות ואח״כ זה נעלם וזה לא קורה תמיד אלא רק לפעמים, המזגן עובד תקין..רק מציין שכאשר אני מניע את האוטו והמזגן כבוי אף פעם לא יהיה את רעש השריקה הזה, במוסך שלי ביקשתי שיבדקו את רצועת האביזרים ואמרו לי שהיא תקינה לגמריי.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

אהלן,

קודם צריך לבדוק בעין - אם הבוכנה של המותחן רטובה בשמן כנראה זו תחילת הסוף. מכאן והלאה הכל תלוי במזל שלך..

היה לי cx5 עם מותחן שהתחיל להזיע ב 55 א"ק, הרכב נמכר עם 70 א"ק ללא סימני גסיסה.

כיום מחזיק 3 שנת 2015 שהמותחן שלה התפגר לגמרי ב 42 א בלבד.

זה מתחיל בכל מיני שריקות ורשרושים ומגיע לכדי רעש תהודה חזק בכל הפעלת מאמץ - כמו נסיעה בהילוך גבוה במהירות נמוכה, הפעלת מזגן בעליות, אצלי המצב היה חמור שגרם לו להרעיש גם בלחיצה מתונה על הדוושה בתוואי מישורי.

שלח צילום של המותחן כדי לראות מה מצבו..

רצ"ב תמונה של המותחן המנוח.. הוחלף באחד משומש בעלות זניחה של 100 ₪. חדש עולה כ 1000 ₪. ההתקנה פשוטה ואורכת 3 דקות.

20220911_191610.jpg

20220911_191628.jpg

עריכה אחרונה על ידי LEGACY 1.8

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...