Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה של המשפחה המורחבת.
סבא שלי התקשר אלי וביקש שאעזור לו לרכוש סוג של טאבלט עם מקלדת לנכד ללימודים (הילד בכיתה ב' או ג' לדעתי)
אני אישית לא מבין עד כמה באמת ילדים בימינו צריכים את הדברים האלו ללימודים וכמה באמת משתמשים בהם וכמה ימים\שבועות הציוד הזה ישרוד כי הם ילדים בסופו של דבר.
ואני זוכר גם את עצמי משכנע את ההורים שלי שאני צריך מחשב ללימודים (הדבר היחיד שלמדתי זה לשנן צ'יטים בעל פה בVICE CITY)

בקיצור אשמח לחו"ד, אם באמת צריך ואם כן מה כדאי לקנות?

פורסם

הילדה שלי בכיתה ד ואני לא מצליח לראות שום שימוש בטאבלט עבורה

בתקופת הקורונה זה היה שונה בגלל זום, אבל כיום אנחנו כבר בשגרה

יתכן שבית הספר שבו היא לומדת משלב טאבלט או מחשב. הרעיון בא מהסב או מבית הספר?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם יש אפשרות להחליף ספרי לימוד בספרים אלקטרוניים, אולי יש היגיון בזה, כדי לא לסחוב משקלים על הגב.

בתיכונים יש אפשרות כזאת, בבית ספר יסודי לא נתקלתי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא רואה שימוש אמיתי לטאבלט/מחשב נייד בבי"ס. אלא אם לבי"ס יש משהו ספציפי והדרישה הגיע משם.

קצת נשמע לי שזה משהו שהילד רוצה וזאת הדרך שלו לקבל מהסבא (איפה ההורים בסיפור?)

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...