Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, אני חדש פה....

ההורים שלי רוצים לקנות רכב יד 2 בתקציב של בערך 35,000 ש"ח , לעבור על אתר "יד 2" זה לא בשבילם...

אשמח לשמוע המלצה על סוכנות אמינה של רכבים יד 2

תודה רבה

פורסם

רכבים בסכומים האלו עדיף יד 2 + שמישהו שמבין\בן משפחה יתלווה.

כמובן שיש גם את הסוכנויות של חברות הליסינג והיבואנים, אבל לדעתי בסכום הנ"ל רוב הסיכויים שלא תמצא שם מציאה או משהו.. 

אבל שוב זאת הערכה וזה לא יוצא מן הכלל. בטוח שם מחפשים לעומק אז ניתן למצוא.

חשוב!! לא ללכת למגרשי מכוניות של סוחרים ובטח לא מנתניה 😉

• רעיון טוב! 3
פורסם

בלי לפגוע באף אחד אבל מהניסיון שלי ויצא לי להיחשף לעשרות סוחרים וסוכנויות ומגרשים יש לי מסקנה אחת ויחידה - לא קונים מסוחרים ומסוכנויות. אם רכב הוא במצב מעולה אין שום סיבה שיגיע לסוכנות, עדיף למכור לבד ולדרוש מחיר מלא. לכן כל רכב שאצל סוחר או סוכנות יש בו פאק משמעותי שגרם לו להגיע לשם, ואם הוא לא נראה לעין אז הוא הוסתר יפה מאוד.

* מסייג - יש רשתות גדולות כמו שלמה סיקסט\קרסו שמציעים רכבים טובים עם אחריות אבל הרבה מעל המחירון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

דווקא אפשר למצוא רכבים טובים בסוכנויות. הבעיה היחידה שהסוכניות לגמרי מנצלות אנשים כמו ההורים שלך ש"שוק היד 2 לא בשבילם".

הם ישלמו סביב ה5-7 אלף יותר מאשר על רכב ביד 2. האם זה מתאים להם? רק הם יוכלו לדעת. 

• אהבתי 1
פורסם

אגב אני חושב שגם אחרי המשבר הזה, כשמחירי המשומשות ירדו, עדיין הפער בין הסוכניות לשוק היד 2 הפרטי, ישמר ואפילו יגדל. 

אני חושב שבזמנים כאלה המגרשים מגלים שמי שלא מוכן "להתעסק" עם אנשים ביד 2, יהיה מוכן לשלם והרבה עבור הנוחות שלו. 

• אהבתי 1
פורסם

בסכום הזה כמעט ואין מכוניות במגרשים. ואם יש זה בד"כ נבלות שאף אחד לא הצליח להיפטר מהם בדרך אחרת.
רוב הרכבים הסבירים במגרשים שייכים ל 2 קטגוריות:|
1. יוצאי ליסינג \ השכרה שיוצאים לאזרחות
2. רכבים שנמסרו ליבואנים כטרייד אין ברכישת רכב חדש. לרוב רכבים בני 3-5.

שתי הקטגוריות האלה לא רלוונטיות למחיר עד 35K ש"ח. 
אולי יהיו רכבים בודדים בסכום הזה במגרש ממוצע, בטח לא מגוון.

לכן במקרה הזה דווקא כן הייתי נעזר במישהו שמחפש רכב בשבילך, כדי שימצא את הרכב השמור והמטופל עם נתונים טובים. או לכתת רגליים בעצמך.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...