Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתהליך החלפת רכב הליסינג שלי, מוצעות 3 אפשרויות, שבאות בחשבון מבחינתי: פורד פומה 1 ליטר טיטניום, יונדאי קונה היברידית ויונדאי קונה בנזין prime.

מבלי להיכנס לסוגיות איכות הרכבים/אבזור/ביצועים, האם לאחד מהם יש עדיפות מבחינת זמינות לאספקה בימים טרופים אלו, כי זה יכול להיות שיקול מרכזי לבחירה ביניהם?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי ליסינג בצער

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

לפי מה שאני רואה אצלנו ואצל חברים בחברות אחרות הדברים משתנים על בסיס שבועי,

אם יש לך אפשרות שמתאימה לך, לא הייתי מתעכב עם התשובה לחברת הליסינג.

• אהבתי 1
פורסם

בפומה ובקונה בנזין יש זמינות טובה. קונה הייבריד פחות. עם זאת זה מאוד דינמי ומשתנה והזמינות בסוכנויות לא תמיד זהה למה שקורה בחברות הליסינג שמשריינות מלאי המון זמן מראש.

פורסם

אם זה "ליסינג בצער", למה אתה מתעקש לקחת ליסינג?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 19 שעות, dorondoron כתב:

לפי מה שאני רואה אצלנו ואצל חברים בחברות אחרות הדברים משתנים על בסיס שבועי,

אם יש לך אפשרות שמתאימה לך, לא הייתי מתעכב עם התשובה לחברת הליסינג.

זה בדיוק המצב. השבוע קיבלתי רכב לעובד.

איפה שיש לוקחים, לא שואלים שאלות

פורסם

תודה לעונים.

ולסרקסטיים (בלי תשובה...) - כי לפעמים ליסינג הוא פתרון כלכלי משמעותית טוב יותר, אבל ההיצע שיש לרוב גורם לצער (ב- 15 שנים של ליסינג - חוץ מפעם אחת הבחירה תמיד הייתה פשרה, ולעיתים לא טובה, כי זה היה המבחר...)

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
לפני 15 שעות, GTאי כתב:

זה בדיוק המצב. השבוע קיבלתי רכב לעובד.

איפה שיש לוקחים, לא שואלים שאלות

מיצובישי ASX בזמינות כמעט מידית.

פורסם

אף פעם לא היתה לי בעיה לקבל בליסינג בדיוק את הדגם ורמת הגימור שרצית עד לשנה האחרונה שפשוט אין רכבים. חיכיתי 8 חודשים למשהו שאני רוצה (מתוך כמה אופציות) ובסוף לקחתי מה שיש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצב שוק הרכב על הפנים מבחינת הליסינג , אני מחכה כבר כמה חודשים לרכב , אפילו חבר שהזמין אלנטרה מחכה כבר 3-4 חודשים

זה ככה בכל החברות ובגלל זה מציאים אפשרויות 'לא מדהימות' כי זה מה שיש , אני מדבר עם חברים בכמה חברות , זה ככה אצל כולם.

לפני כשעה, llaavvii כתב:

המחיר לליסינג יחסית יקר לעומת משפחתיות אחרות

פורסם
לפני 13 שעות, ליסינג בצער כתב:

תודה לעונים.

ולסרקסטיים (בלי תשובה...) - כי לפעמים ליסינג הוא פתרון כלכלי משמעותית טוב יותר, אבל ההיצע שיש לרוב גורם לצער (ב- 15 שנים של ליסינג - חוץ מפעם אחת הבחירה תמיד הייתה פשרה, ולעיתים לא טובה, כי זה היה המבחר...)

היו לי מכוניות בליסינג בשנים 1995-1997 ו- 2000- 2014

הרוב היו הדגמים הסטנדרטיים - מאזדה 323 ואחר כך לאנטיס ו-3, פורד פוקוס,  סקודה אוקטביה (רק בשנת 2000-2001).

רובם היו מוצלחים למרות שהיו גם כמה זוועות פה ושם - דייהו נובירה, קיה ספיה אוטומטית ויונדאי אקסנט במצב רע.

עם השנים הכדאיות הכלכלית של הליסינג (עבורי) הלכה וירדה עד שהחלטתי לוותר על רכב החברה הנוח, לחסוך כסף ולבחור רכב כרצוני (למרות שכמובן תמיד יש פשרות ואילוצים)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מי שרוצה לחכות, שיחכה.

מי שחייב לקרוע ניילונים הכי מהר שאפשר, שיקח מה שיש.

פורסם

אצלנו אפילו לא הייתה אפשרות לחכות,

לא הסכימו להאריך את החוזה על הרכב הקיים,נתנו 2 אפשרויות וזהו.

פורסם

גם אצלי לא נתנו לחכות כי כבר מכרו את הרכב הקודם... אז לקחתי מה שהיה בחוזה לשנה וחצי ועד אז נראה מה יקרה.

פורסם
לפני 12 שעות, llaavvii כתב:

אכן, והקופסא הזו הגיעה אלינו לחברה, עכשיו העובדים שקיבלו את הרכב מרגישים טוב יותר כשהם על "ג'יפון".. לך תבין

• תוכן חדש...