Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות מאזדה. הם מתקמצנים בהנחות, אבל הציעו לי לקבל חיישני חניה קדמיים לרכב של קוברה במחיר עלות של 450 ש"ח. האם כדאי?

פורסם

לא

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הייתי לוקח מהם אפילו לא מסטיק אם זה קשור איכשהו בהתקנה מקומית.

כמקורי עם הרכב, זה דבר נחמד מאוד בעיקר ברכבים גדולים.

• רעיון טוב! 4
פורסם (נערך)

כשקנינו את הרכב החדש התננו את זה בכך שלא מתקינים כלום ברכב, אפילו לא מדבקה של הסוכנות.

לא חושב שנכון לגעת באלקטרוניקה של רכב חדש, במיוחד לא אצל טכנאי שלא אכפת לו מהרכב שלך ועובד על עוד מאות חתיכות במקביל.

עריכה אחרונה על ידי RabiAuto
פורסם

ממליץ בחום על חיישני חניה קדמיים, מקוריים כמובן אך גם לא מקוריים יכולים למנוע נזק מעצבן ברכב חדש שבו כל שפשוף מעצבן.

התקנה זו לא אמורה לפגוע בשום דבר, זה חיצוני ולא בדשבורד.

פורסם

סיפור ההתקנות אצלי כולל הסרה או תיקון של רוב ההתקנות. פות"ש, תסיק מזה מה שאתה רוצה:

- מרימי שמשות (קוברה) - גרמו לכניסת מי גשם מדלת הנהג וסיטואציה מאוד לא נעימה בבוקר חורפי. תוקן באחריות.

- פורץ מסך אנדרואיד (קוברה) - מחובר למסך של המערכת המקורית. נשרף וגרם למערכת המקורית להפסיק לספק מתח למסך, מה שדרש ממני לעשות "ניתוח מעקפים" כדי שהמסך ימשיך      לעבוד.

- מצלמת רוורס (קוברה) - הפסיקה לעבוד בגלל שחיברו את הקונקטור עקום והוא נשבר. כרגע מנותקת...

- פוינטר - הותקן למרות שהביטוח לא מחייב והבעלים הראשון של הרכב ביקש במפורש לא להתקין. זולל מצבר סתם, אז ניתקתי.

- מולטימדיה סינית במאזדה מזדקנת - הייתי צריך להתקין את המערכת הזאת מחדש, כי המתקין (חאפר מקומי) עשה עבודה גרועה ואפילו לא התחבר לשליטה מההגה.

ההמלצה שלי היא למצוא חשמלאי רכב מקצועי באמת (ויקר), או ללמוד לבצע את ההתקנות בעצמך.

• תוכן חדש...