Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

מאזדה 3 מודל 2016

לפני יומיים החלפתי רפידות מאחור ועשו חריטה.

במוסך מסודר ולא חאפר.

כבר יומיים יש לי רעש מעצבן בעצירה ובלימה… המוסכניק טוען שזה יחלוף.

לי נראה שהחריטה לא תקינה או שלא עשו בכלל, וגם הרפידות לדעתי התקינו הפוך, אשמח לשמוע את דעתכם על כל העניין.

8EBD9969-BBB6-457D-BD6B-522B49E3120A.jpeg

B683F58C-0ED0-4CC5-9203-74B9EBDB3058.jpeg

עריכה אחרונה על ידי moly

המון אפליקציות לאייפון מדהימות בעברית

אפליקציות iPhone apps בחנות האמריקאית

פורסם

נאמר כאן בעבר על רפידות לא מקוריות שעושות רעש. תחכה למומחים.

לגבי התקנה הפוכה, מהתמונה הראשונה לא נראה כן.

פורסם (נערך)

ככה לא נראה דיסק לאחר חריטה. או שהרפידות ממש גרועות שכבר שרטו לו את הצורה. הרפידה המצלומת לא הותקנה הפוך. לא ניתן לתת חוות דעת לגבי השאר. 

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם
לפני שעה, Gavrik כתב:

שריקה בעת החלפת רפידות זה דבר דיי נפוץ. בדר"כ זה עובר אחרי כמה מאות קילומטרים.

הרעש בעצירה זה לא שריקה… זה נשמע כמו סחיבה או משהו כזה עמום

המון אפליקציות לאייפון מדהימות בעברית

אפליקציות iPhone apps בחנות האמריקאית

פורסם

לא נראה לי שהדיסקים עברו חריטה.

החלודה בחלק הפנימי הייתה אמורה להחרט וזה לא נראה כמו חלודה של כמה ימים.

• אהבתי 1
פורסם

אני החלפתי רפידות (מקוריות כמובן) והיה לי רעש שריקה מעצבן שנמשך שבוע. רון הרגיע אותי ואמר לי שיעלם לאחר כמה ימים,

אך אני הייתי חסר סבלנות וגם התפדחתי לנסוע כך ברכב אז החלפתי גם צלחות והסתדרה הבעיה. להבנתי, הצלחות והרפידות שהיו מורכבות

כבר קיבלו צורה מסוימת, לרפידה החדשה לוקח זמן "לתפוס" את הצורה של הצלחת לכן הרעש של החריקה.

בכל אופן, לא רואה סיבה לחרוט ולא להחליף. עולם חלקי החילוף לרכב הוא כל כך מגוון ועצום שהמחירים אפילו למקורי כבר כל כך נמוכים וההבדל כל כך זניח.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...