Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב כשרוני נכנסתי בעמוד נמוך בחניה - הפח של הדלת התעקם פנימה והפלסטיק שבתחתיתה נשבר והתעקם. אני מעריך שתיקון ידרוש החלפת הדלת. הרכב מבוטח בביטוח מקיף, ואני מתלבט איך להתנהל פה. בהנחה ואני מפעיל את הביטוח, האם אפשר לדעת מראש בכמה תתיקר הפרמיה בשנים הקרובות? אם אני מדבר עם הביטוח ומספר על הפגיעה אבל בוחר לתקן זאת לבד במוסך, האם יש איזו השפעה על עלות הפרמיה? הביטוח שלי יחודש בעוד חודש, האם משנה אם אדווח עכשיו או אחרי החידוש?

תודה

פורסם
לפני 11 דקות, cassandra כתב:

האם אפשר לדעת מראש בכמה תתיקר הפרמיה בשנים הקרובות? עד כמה שאני מכיר, לא אבל תשאל את נציג חברת הביטוח אם יש להם נוסחה כלשהי שהם מוכנים לשתף.
אם אני מדבר עם הביטוח ומספר על הפגיעה אבל בוחר לתקן זאת לבד במוסך, האם יש איזו השפעה על עלות הפרמיה? לא, רק במידה ואתה תובע את הפוליסה.
הביטוח שלי יחודש בעוד חודש, האם משנה אם אדווח עכשיו או אחרי החידוש? אם תדווח עכשיו, התביעה תירשם עבור השנה והחידוש ייתקר חודש הבא, אם תדווח אחרי החידוש אז הפולסיה של שנה הבאה תתייקר.

פורסם

נסה לקבל הערכת מחיר במוסך.

לאשתי היה לפני מספק שנים סיפור דומה, מבחינה זו שנדרשה החלפת דלת ברכב. דלת מפירוק, כולל עבודה, עלתה 2500 ש"ח+מע"מ, סכום שאינו מצדיק הפעלת ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 19.5.2022 בשעה 12:15, D_D כתב:

לפני שנה וחצי מישהו פגע בי בחניון בצד המכונית כשלא היתי לידה, ולא השאיר פרטים. היה ברור שהנזק לפחות כמה אלפי שקלים (יישור כמה חלקי פח נפרדים וצביעה) ואולי הרבה יותר (החלפת דלת וסף). סוכנות הביטוח אמרה לי מיד, בשיחה טלפונית, בכמה תעלה הפרמיה (חצי שנה מאוחר יותר) אם אתבע על הארוע (300 ש״ח), ולפי התגובה שלהם, זו היתה שאלה שהם רגילים לענות עליה. אכן תבעתי (הנזק בסוף היה מעל 14000 ש״ח), והפרמיה אכן עלתה ב-300 ש״ח, ותרד חזרה אם תהיינה 3 שנים ללא תביעות.

פורסם
לפני 12 שעות, PinkDolphin כתב:

לפני שנה וחצי מישהו פגע בי בחניון בצד המכונית כשלא היתי לידה, ולא השאיר פרטים. היה ברור שהנזק לפחות כמה אלפי שקלים (יישור כמה חלקי פח נפרדים וצביעה) ואולי הרבה יותר (החלפת דלת וסף). סוכנות הביטוח אמרה לי מיד, בשיחה טלפונית, בכמה תעלה הפרמיה (חצי שנה מאוחר יותר) אם אתבע על הארוע (300 ש״ח), ולפי התגובה שלהם, זו היתה שאלה שהם רגילים לענות עליה. אכן תבעתי (הנזק בסוף היה מעל 14000 ש״ח), והפרמיה אכן עלתה ב-300 ש״ח, ותרד חזרה אם תהיינה 3 שנים ללא תביעות.

כל הכבוד לסוכנות, טוב לדעת.

• תוכן חדש...