Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בפעמים האחרונות נתקלתי במצב שבו תהליך מילוי הדלק נפסק בדיוק לאחר 200שח, וזאת לאחר שלא הגבלתי סכום. בנוסף ב לאחר הפסקת המילוי מופיעה הודעה על צג משאבת הדלק: ״זהירות, אקדח התדלוק נמצא ברכב, נא החזר את אקדח התדלוק למקומו״. 

מישהו יודע מה הבעיה?

אגב לא ידוע על הגבלה מסויימת בכרטיס. 

תודה. 

פורסם

יתכן גם בכרטיס האשראי. בהעברת הכרטיס נחסם סכום של 200 ש"ח (לפחות במקום בו אני מתדלק, אני רואה את החסימה בדוח האשראי, והיא נעלמת למחרת עם הופעת סכום החיוב הסופי), יתכן שהתחנה מגבילה לסכום זה.

התופעה מוכרת מחו"ל, פשוט בארץ לא תמיד מודיעים על החסימה. יש מדינות בהן אפשר לבחור את הסכום הנחסם בתחילת התדלוק, ויש מדינות בהן הסכום קבוע, אבל יותר גדול, כך שאינך חש בו. איך נודע לי? בחלק מהמקומות הייתי מקבל בתחילת התדלוק sms עם הסכום החסום כאילו מדובר בחיוב, בסופו של דבר חוייבתי בסכום הרכיש, והסכום החסום נעלם מדוח האשראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תמיד לוקחים מסגרת אשראי. בד"כ היא של 400 אאלט

פורסם

בחודשים האחרונים ראיתי 200 (תחנה של דור-אלון). בכרטיס כאל שלי זה מופיע ביום התדלוק כעסקה שעדיין בטיפול, למחרת מופיע הסכום הסופי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, nev כתב:

במחירים של היום 400 שח לא מספיק למיכל ריק.

IMG-20220430-WA0002.jpg

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, amosbmw כתב:

במחירים של היום 400 שח לא מספיק למיכל ריק.

IMG-20220430-WA0002.jpg

זו מכונית או גמל?

נדיר שאני קונה דלק ביותר מ-200 ש"ח, אבל לא זכור לי שהתדלוק פסק בסכום הזה, למרות שבד"ח האשראי השוטף הופיח חיוב 200 ש"ח (כאמור, למחרת התחלף לסכום הסופי).

מנסיעות  לחו"ל זכור לי שבקנדה יכולתי לבחור מבין איזה 5 סכומים שונים והתדלוק נעצר בסכום שנבחר, במקומות אחרים, שבהם קיבלתי התראה בעת ביצוע החסימה, הסכומים הגיעו עד שווה ערך ל-800 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

זו מכונית או גמל?

גמל עם מנוע V8

• מצחיק 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

באיזה חברה אתה? אם בכאל תוכל לראות את ה-200 ש"ח באפליקציה, אבל לא באתר.

פורסם
בתאריך 7.5.2022 בשעה 21:35, koby14 כתב:

תודה, אנסה לברר מול חברת האשראי 

אתה יכול לעדכן מה ענו לך?

• תוכן חדש...