Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כל שני וחמישי צצה כתבה על התחלת ייבוא של עוד רכב סיני ועכשיו גם וייטנאמי. לי זה מרגיש כמו הצפה של השוק ברכבים זולים שרק בארץ נמכרים ביוקר - כמו שקורה בגזרת הקורקינטים והאופניים החשמליים.

אני מכיר בחור שבנה ווילה יוקרתית וקנה הכל מסין. כעבור שלוש שנים הרבה דברים מתחילים להתקלקל - כמו אסלות סמויות, אינטרפוצים, חשמל חכם וכו'.

האם במכוניות חשמליות זה לא יקרה? בכל זאת אני נוטה לסמוך הרבה יותר על יצרנים וותיקים עם נסיון ואיכות של שנים מאשר יצרנים שצצו בשנים האחרונות.

אשמח לשמוע מכם,

מיכה

עריכה אחרונה על ידי Michazzz
  • אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטענה הבסיסית שכל דבר שהוא סיני הוא בהכרח "זבל" שמתקלקל אחרי פרק זמן קצר לא נשמעת לי הגיונית.

אז סינים גרים בבתים מתפרקים שהכל מתקלקל בהם תוך שנה, שנתיים, שלוש? לא יודע, מעריך שלא. ויתרה על כך - למה, אנחנו לא? בבית נורמלי בישראל הכל בנוי ברמה נמוכה מאוד. הקירות עקומים, יש נזילות, וכו'.

סינים יודעים לעשות דברים טוב. השאלה מה הצרכן רוצה לשלם ואיזה תהליך יצור מתאימים עבור המחיר הזה.

• אהבתי 1
פורסם

רק מוסיף שגם חלק ממכוניות של טסלה מגיעות מסין.
מה שקובע זה הבקרת איכות והתכנון של המוצר.
תשלם בזול תקבל זול
תשלם ביוקר וכנראה תקבל מוצר איכותי.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

גם אייפון מיוצר בסין והוא מצוין. בפירוש דברתי על ייצור סיני של מוצרים סיניים ולא מפעל שמייצר בסין עם בדיקות בקרת איכות מחמירות

פורסם

כמו בכל מוצר - יש ויש.

יש כאן מגוון שרשורים על כל דגם ודגם מהחשמליות

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, Ido.G כתב:

אז סינים גרים בבתים מתפרקים שהכל מתקלקל בהם תוך שנה, שנתיים, שלוש? לא יודע

הייתי בטיול פרטי בסין.  ישנו במלונות 5 כוכבים היכן שאפשר.  וזה באמת היה 5 כוכבים - חדר אוכל על פלגי מים, את האטריות הסיניות הטבח מכין מול עיני הסועדים, וכו'.

אתאר חדר אחד שלנו בו.

בשדה התעופה אספה אותנו המלווה ברכב ושאלה לאן ליסוע.  כששמעה את שם המלון פתחה זוג עיניים ואמרה את המקבילה הסינית ל"וואו".

החדר במלון היה גדול - סלון קטן עם טלוויזיה וספה, מופרד מחדר המגורים.  מאחוריו חדר המגורים וממנו היציאה לארמון הרחצה.

לארמון הרחצה הוביל מסדרון ארוך שבצדו האחד כיור הרחצה, ובצד השני (לכן היה כה ארוך) סאונה.  בסוף המסדרון צומת T.  בצד ימין ג'קוזי די גדול.  בצד שמאל מקלחון ולידו אסלה (נראה כאילו שכחו את האסלה ובסוף דחפו לאן שנשאר מקום.

מרשים ללא ספק.  נכון ?

עכשיו לפרטים הקטנים :

ליד המיטה יש שקע בקיר ובו פנס נטען ניד כתאורת חירום.  שלפתי אותו מסקרנות.  הוא נשלף עם כל המתקון שבקיר ונעצר כשחוט החשמל שמחובר אליו נמתח עד סופו.

הסאונה - לא עובדת.

הג'קוזי לא רק שלא עובד,  כפתורי התפעול מסתובבים על הציר שלהם על ריק ונשלפים מהמקום במשיכה קלה.  אבל גם סיבוב של הציר עצמו אינו משנה דבר.

הולכים להתקלח.  במקלחון יש סבוניה מרשימה.  אז אתה מניח את הסבון עליה. ו... כל הסבוניה נושרת לרצפה.  מתברר שהיא אכן חוברה לקיר עם ברגים, ודיבלים והכל - אך הקידוח היה בזווית למטה והדיבל קטן מקוטר הקידוח והכל תלוי על בלימה.

וזה מה שראינו בלי לחפש.

אז רוצה לחשוב על בית סיני רגיל?

• אהבתי 3
  • מצחיק 3
  • מעניין 1
פורסם

כששיפוצניק ממליץ על ברזים/אינטרפוץ - הוא אומר רק גרמני או איטלקי, אל תביא סיני כי זה לא יעבוד לזמן רב. חשמלאי אומר על מפסקים - רק לא סינים. גורס אשפה וחלקים למטבח - רק אל תקנה סינים. לגבי השאר אני לא התנסיתי. חבר יבואן בדים אומר שמכל קונטיינר של גלילים - 30% לפח. אני באמת רוצה לחשוב האם שווה להשקיע 140,000 שח ברכבים סינים שמי יודע לכמה זמן יחזיקו.

פורסם
לפני 8 שעות, Ido.G כתב:

אז סינים גרים בבתים מתפרקים שהכל מתקלקל בהם תוך שנה, שנתיים, שלוש? לא יודע, מעריך שלא.

פו הדוב (שי שינפינג) לא אוהב להשקיע נכון בבניית מבנים או תשתיות 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הבעיה שלי אישית זה לא עם ייצור סיני, זה עם תכנון סיני.

איכשהו הם תמיד דוחפים קומבינות מוזרות שלפעמים אתה לא מבין מאיפה זה בא. כל הג׳יפונים החשמליים שלהם (אלה שנמכרים פה), נראים כמו דגמי בנזין שעברו הסבה באיזושהי סדנה. מכשירים אלקטרוניים, גם כאלה ברמה גבוהה, תמיד יש בהם איזשהו משהו קטן שמרגיש בנוי בצורה חובבנית.

האיכות ייצור שלהם דווקא בסדר גמור. היא עדיפה על איכות ייצור בחלק ממדינות אירופה, או אפילו ארה"ב.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היו רכבים שהתחילו להימכר בארץ ללא מבחן ריסוק. האם יש עדכון עליהם?

בעקרון יש מקבילה סינית לncap ולדעתי יש מכוני בדיקה שאם תשלם תקבל דוח. אלה שלמעשה מבצעים בדיקות באירופה. נראה לי שיש להם סניפים גם בסין.

כך שלא ברור לי הקשקוש של ''אין מבחן בטיחות אבל מצופה להיות גבוהה''. מצופה זה וופל עם שוקולד. בחום זה נמס.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 10 שעות, Ido.G כתב:

הטענה הבסיסית שכל דבר שהוא סיני הוא בהכרח "זבל" שמתקלקל אחרי פרק זמן קצר לא נשמעת לי הגיונית.

אז סינים גרים בבתים מתפרקים שהכל מתקלקל בהם תוך שנה, שנתיים, שלוש? לא יודע, מעריך שלא. ויתרה על כך - למה, אנחנו לא? בבית נורמלי בישראל הכל בנוי ברמה נמוכה מאוד. הקירות עקומים, יש נזילות, וכו'.

סינים יודעים לעשות דברים טוב. השאלה מה הצרכן רוצה לשלם ואיזה תהליך יצור מתאימים עבור המחיר הזה.

אני גם מאוד פוחד על האיכות הסינית.

זה לא שהם לא יודעים לייצר חלקים טובים אלא לכל מוצר יש איכויות שונות ולסינים אין את הכבוד העצמי לשים חלקים שלא תגלה אחרי זמן קצר שנדפקת.

כמעט כל מי שיש לו ניסיון במוצרי חשמל סינים שנמכרים בעלי אקספרס מבין את המשמעות.

ואגב גם הרכבים הצרפתיים מתקבלים פה בקבלת פנים יפה מדי לטעמי, עם כל הניסיון שיש להם עם בעיות חשמל לא מבין מי סומך על החשמליים שלהם.

פורסם

כמה הכללות בשלושה וחצי משפטים, וואו.

הכי נכון, בוגר ורציני להתייחס בצורה זהה למוצרי חשמל מעלי אקספרס ולמכוניות המיוצרות בסין כי הרי ייצור עלוב זה חלק בלתי נפרד מה-DNA הסיני, אין להם כבוד עצמי וכל זה. רגע, אני לא אמור לצפות שמוצר חשמלי שקניתי שם ב-3 ש"ח שלמים (כולל משלוח) יהיה מוצלח? אופס, יצאתי יותר עלוב מהסיני שמכר לי, שלא לדבר על זה שייצר את זה.

אה, זה שבסין מייצרים גם מותגים "לא סיניים" בעליל - השמות כבר ניתנו בהודעות שמעל - בוא נתעלם מהעניין כי זה יקלקל לך את הטיעון אז למה להרוס סתם.

ואיזה עלובים המהנדסים הצרפתיים שנרדמו כולם במבוא לחשמל, איך הם בכלל מעיזים לתכנן מכוניות בכלל וחשמליות בפרט? זבלים שכאלה, ואנחנו עוד עורכים להם קבלת פנים יפה מידי.

בכלל לא נסחפת.

The older you get, the better you used to be

פורסם

שוב אצרף את הקטע הנהדר הזה, מתוך חזרה לעתיד 3

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...