Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר קניתי את הרכב הוא הגיע ללא הרזונטור, אך המוכר נתן לי את הרזונטר המקורי למקרה שארצה להחזיר.

אני חושב להחזיר אותו חזרה, מה שהבנתי שהוא גורם זה רק את רעש ההד הזה שמופיע באיזור ה3000 סלד.

חוץ מהרעש הזה אני כן אוהב את הרעש של הרכב, ולא רוצה שיפגע מעבר להורדת ההד.

האם אני צודק ברעיון שלי של להחזיר את הרזונטור תוך כדי הנחה שזה לא יפגע ברעש הרכב.

והיכן אפשר להחזיר את הרזונטור חזרה לרכב(מניח שמדובר בפעולת ריתוך) וכמה עבודה כזאת אמורה לעלות?

*אני מאיזור הקריות

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

קשה לאמוד מראש איך הרכב ישמע כאשר תחזיר את הרזנטור.

הייתי מחפש סרטונים ביוטיוב שמראים איך הרכב נשמע או נפגש עם בעל רכב דומה כדי לבדוק.

החזרת הרזנטור היא אכן פעולת ריתוך, כל אגזוזן יכול להחזיר לך אותו והעלות נעה בין 150-500 שח תלוי בבעל המקצוע ואיכות העבודה

• אהבתי 1

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...