Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מיני] פרוייקט - הילוך חמישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו, החלטתי שמה שהכי חשוב לי להוסיף עכשיו זה הילוך חמישי.

יש לי מיני מיינור שנת 83' מנוע 1300.

רציתי לשאול ממי שבירר על זה \ עשה.

זה משנה את היחסים? או פשוט מוסיף עוד הילוך?

שמעתי שיש קיט קיים להוסיף לגיר הזה, זה נכון? אפשר לעשות את זה? פשוט זה לא נשמע הגיוני שבגיר הזה יש מקום לעוד הילוך אבל אם אמרו אז כנראה שזה נכון... מישהו יכול לאמת את זה?

חיפשתי בכמה אתרים בבריטניה ולא מצאתי דבר כזה, אם מישהו שמע\ראה את זה

כמה עולה?

אמין? יכול לגרום נזק למנוע? (אם הוא לא בנוי לעמוד במאמץ של הילוך ביחס כזה)

בקיצור חוות דעת כדאי \ לא כדאי \ עלויות

בתודה,

ניב

פורסם

היי מה נשמע

יש דבר כזה הילוך חמישי זה בא בקיט של כמה גלגלי שניים שמחליפים את הקיימים בגיר

אין עומס על כלום להפך זה יותר טוב למנוע הוא יהיה פחות בלחץ

הסבר על היחס ההעברה:

http://www.minimania.com/ArticleV.cfm?SCatagory=GEARBOXES&DisplayType=Calver%27s%20Corner&CarType=ALL&DisplayID=874

הקיט עצמו :

http://www.minimania.com/web/Item/C%2DSTN77/AddedFrom/CatBrowse%2D%20GEARBOXES/InvDetail.cfm

והוא עולה בלי משלוח או משהוא כזה 995.00 דולר

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

"The gear set includes first, second, third gears, laygear, first motion shaft & a reverse gear"

זה רק שלושה הילוכים + רוורס?

מזה laygear?

ורציתי אם יש רק את הגלגל"ש של הילוך חמישי אם אפשר איכשהו לקנות ולהוסיף לגיר הקיים...

עוד תגובות והבהרות בבקשה,

בתודה,

ניב

עריכה: בקישור השני שנתת ראיתי שם את היחסים, ובסופו של דבר זה יגיע לאותו היחס (הילוך חמישי בגיר עם חמישה הילוכים הוא כמו הילוך רביעי בגיר עם 4 הילוכים) ואז פשוט יהיה יותר כוח והוא יאיץ יותר מהר,

אני רוצה יותר מהירות - או יותר מדוייק לא יותר מהירות אלא פחות רעש כשאני נוסע נגיד 90 אז המנוע על 3,500-4,000 סל"ד שזה גם מבזבז יותר דלק וגם רועש, ולכן אני רוצה את ההילוך החמישי בכדי לנסוע באותה מהירות עם פחות רעש ודלק...

• תוכן חדש...