Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, David32 כתב:

איך הם היו אמורים להלחם?

כאילו ברור שלא כמו בימים הראשונים למלחמה..

כמו שנלחמים בעת המודרנית. סימון מטרות ממוקדות (בין אם בסיסים, תשתיות, או כל דבר משמעותי אחר...) והשמדה שלהן, שיתוק מהיר של תקשורת האויב במרכזים אסטרטגיים, אולי גם הרעשה ואז תפיסה מהירה של אותם מרכזים, תקיפה של כמה יעדים בבת אחת, תקיפות הסחה ופעולת איגוף מהירה.... כל מיני.

בטח שלא שיירות איטיות, התקדמות רוחבית מזדחלת, כמעט אפס תמיכה אווירית, כלים מיושנים, תחמישים טיפשים והרס של כל דבר שלא צריך להרוס.

פורסם
לפני 9 דקות, Pika007 כתב:

אתה בעצמך קורא להן "התנחלויות" ואתה שואל שאלה כזו?

*אני לא מכניס לפה את דעתי הפוליטית, פשוט מצביע על כך שהתשובה בגוף השאלה.

אז מה? "התנחלויות" זה השם הנפוץ ליישובים מעבר לקו הירוק (שלהזכירך הוא קו הפסקת אש ממלחמה ישנה ולא רלוונטית, לא גבול בינלאומי מוסכם). למה היישובים האלה פחות חשובים מתל אביב, גם אם הם מכונים "התנחלויות"?

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

1. זנדברג היא לא דמות מובילה בשמאל הישראלי. היא ח"כ במפלגה קטנה שהודחה מראשות המפלגה.

2. אני לא יודע מה היה או לא היה בהפגנה הזו. יש לך ציטוט שלה שהיא תומכת בחרם על ישראל?

כי לא כל הישראלים חושבים שההתנחלויות הן חלק או צריכות להיות חלק ממדינת ישראל.

1. אז מי מבחינתך מוביל? יצחק רבין? דוד בן גוריון?
רק תגיד את מי כבודו מאשר כבכיר שנדע את מי לחפש.
2. זה לא מעניין. עצם נוכחות מראה תמיכה ומהווה תמריץ ודלק לשונאי ישראל ברחבי העולם.

תפסיק לחפש את הקטנות ותתעסק כבר בעניין. העובדה היא שיש תמיכה לחרם בצד השמאלי של המפה.

לחלק השני שלך - אני לא חושב שמדינת ישראל צריכה לסבסד תיאטרון, זה לא אומר שאקרא לחרם על תיאטרון הבימה, יש שם ישראלים שמנסים להתפרנס.
אני כן אנסה לבחור במי שיעשה צדק כדי להפסיק את התקצוב שלהם על חשבוני.
ככה צריך להתנהל השמאל הישראלי - כלפי חוץ להראות תמיכה, כלפי פנים להיאבק על המטרות שלהם, אבל כבר מזמן שכחו שם מי הם ומאיפה הם באים, הכל בשביל לקבל חיבוק מאיזה אנטישמי.
דבר חשוב שצריך להזכיר - מבחינת העולם (המערבי והערבי) גם תל אביב היא התנחלות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

העובדה היא שיש תמיכה לחרם בצד השמאלי של המפה.

כתיבת המילה "עובדה", אינה תנאי מספיק כדי שזו באמת תהיה עובדה.

אבל כאמור, יש כבר שרשור חפירות פוליטי ארוך. מוזמן להעביר את הדיון לשם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 58 דקות, David32 כתב:

צבא אוקראינה לא נחות, גם לא מספרית

בתחילת המלחמה הראו השוואה של כמות חיילים וציוד בין שני הצבאות. אם זה נכון, אז הם אחושקשוקי נחותים מספרית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

בתחילת המלחמה הראו השוואה של כמות חיילים וציוד בין שני הצבאות. אם זה נכון, אז הם אחושקשוקי נחותים מספרית.

נכון, אבל מה שנכנס ופועל במלחמה הזאת זה לא מיליון חיילים, אלא אותם ה 190 אלף ש"התאמנו" (על מה בדיוק הם התאמנו.......) לפני כן על הגבול.

אני חושב שהמהלך הזה של פוטין פשוט הוכיח שגם בלי להיות בנאטו, אפשר לקבל תמיכה נרחבת מהמערב נגד רוסיה. עכשיו זה הרבה פחות משנה אם אוקראינה תיהיה בנאטו או לא. 

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לרוסיה לא יספיקו ה190 אלף ששלחו בwave הזה, יש להם עוד הרבה לשלוח. לאוקראינה אין.

פורסם
לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

אם לרוסיה לא יספיקו ה190 אלף ששלחו בwave הזה, יש להם עוד הרבה לשלוח. לאוקראינה אין.

ממש לא. מדובר במגויסי חובה שלא מבינים מהחיים שלהם או מילואימניקים מדרגי ג׳ שכבר שכחו את הכל. שלא נדבר על הציוד המיושן של היחידות האלה שרובו נגנב או לא פעיל בימחים שלהם.

והאוקראינים נלחמים על הבית. הרוסים נלחמים על מה?

תשמע, לא סתם הם ברחו מהחזית הצפונית שלהם סביב קייב.

פורסם
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

זהו שכנראה לא ממש. מי שיש להם לשלוח הם לא חיילים מאומנים והציוד שקיים על הנייר הוא לא בדיוק שמיש. מה שיכול לעשות נזק כבר עושה אותו. הצבא הרוסי די מתגלה במערומיו, בניגוד לציפיות של כולם, כולל אותי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אגב- מי יודע איזה חיילים זרים "התנדבו" ללחימה שם, מה הבעיה לישלוח כוחות מיוחדים עם התירוץ של "מתנדבים" שמנהלים ומנווטים את העסק שם+מודיעין שהם מקבלים עם ה"המלצות" לנקו' תורפה שיש ליפגוע לשיתוק ההתקדמות הרוסית?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

טוב אחי

גם מובילות לאבדון זה מובילות... 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, garicho כתב:

והאוקראינים נלחמים על הבית. הרוסים נלחמים על מה?

תשמע, לא סתם הם ברחו מהחזית הצפונית שלהם סביב קייב.

מעניין אם פוטין שמע על זה שהם ברחו מקייב. יותר מעניין מה קרה למי שדיווח לו על זה.

עוד יותר מעניין אם מה שאתם כותבים נכון ורוב הצבא הרוסי חסר תועלת, איך פוטין ימכור לעם שלו את ההפסד הזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אני דווקא חושב שהרבה יוצאי ברית המועצות לשעבר ראו את זה מגיע. תמיד הייתה שחיתות ובעיית שתייה בצבא הרוסי, כמו גם מוראל ירוד ויחס מזלזל ומשפיל מצד הקצונה. כל זה יחדיו לא מתכון טוב לצבא מנצח, גם אם נראים טוב על הנייר, במצעד בכיכר האדומה, ובאתרים שמדרגים צבאות לפי עוצמת אש.

חוץ מזה הרבה שוכחים פה שעם כל הגודל של רוסיה והרעש שהיא עושה בזירה הבינלאומית יש לה תמ"ג שווה ערך לברזיל, או רק 1/3 משל גרמניה או רק פי-4 מישראל! זאת מכל בחינה מדינת עולם שלישי בתחפושת (עם עיר בירה בסטנדרט קצת יותר גבוה, מה שעוזר להם להתחפש למדינה סוג של אירופאית) וצבאות של מדינות עולם שלישי לא ידועים בקומפטנטיות שלהם.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

עוד יותר מעניין אם מה שאתם כותבים נכון ורוב הצבא הרוסי חסר תועלת, איך פוטין ימכור לעם שלו את ההפסד הזה.

בברה״מ/רוסיה אף פעם אין הפסדים. רק הצלחות מזהירות. כשתבין את זה תבין שהם לא יכולים להפסיד…

• מצחיק 2
  • תוכן חדש...