Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו ל2 בניינים יחד חנייה מצומצמת ואחד השכנים תופס מקום בחנייה עם רכב נטוש שלא עובד ולא זז, מלבד הרכב הנטוש יש לו עוד 2 רכבים פעילים לו ולאשתו באותה חנייה משותפת.

התלוננתי לעירייה כמה פעמים, אבל זה לא עוזר כי הפקח מגיע ומדביק לו על הרכב התראה שהוא חייב להזיז את הרכב עד תאריך של משהו כמו 14 יום מההתראה, ומה שהוא עושה כל פעם שהוא מקבל התראה כזו הוא מזיז את הרכב בגרירה ממקום למקום הלוך חזור בחנייה כבר כמה פעמים שהוא עשה את זה.

העירייה אומרת שהיא רוצה לעזור אבל זה החוק שמחייב אותה לתת לו זמן להזיז ומאחר והפקח רואה שהרכב לא במקום שבו נתן לו התראה הם לא יכולים לעשות כלום.

לדבר איתו זה כמו לדבר לבטון

יש דרך חוקית נוספת שיכולה לעזור לי? לפנות למשטרה? אם כן לאיזה מחלקה טלפון וכדומה? (בחיי לא הייתי או התלוננתי במשטרה לא מכיר איך עובדים מולה אם צריך לבא ולאן ואם אפשרי בטלפון)

פורסם

אולי תנסו דרך הועד של 2 הבניינים להכניס לתקנון\לקבל החלטה על השימוש בחניות בצורה זו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

על איזה רכב מדובר? (הנטוש)

אולי זה דגם מעניין, תמצא לו קונה שייתן לו הצעה שהוא לא יוכל לסרב וכולם יצאו מרוצים

• מצחיק 1

כבר חתמתי...

פורסם

יש עיריות שבהן בחוק העזר העירוני קיים סעיף גרירה לרכב ללא רישוי בתוקף (טסט) והוא למעשה מבטל

את האפשרות לחמוק מגרירה ע"י הזזת הרכב ממקום למקום.

א - נשמע שהשכן הנחמד מכיר את החוק

ב - תבדוק אצלכם בעיריה האם הסעיף קיים

ג - כמה טוב לחיות במושב..

• אהבתי 1
פורסם

אחת הדרכים שצויינה בפורום בעבר היא הסרת לוחיות הרישוי של הרכב.

זו פעולה שמקלה על פינוי הרכב. אם אני לא טועה, במצב כזה המשטרה ולא פקח של העירייה מטפלת ברכב.

פורסם
לפני 9 שעות, Gorpi כתב:

אחת הדרכים שצויינה בפורום בעבר היא הסרת לוחיות הרישוי של הרכב.

זו פעולה שמקלה על פינוי הרכב. אם אני לא טועה, במצב כזה המשטרה ולא פקח של העירייה מטפלת ברכב.

רעיון מצוין, תודה רבה.

למי פונים במשטרה? צריך ללכת פיזית לתחנת משטרה להתלונן ולשרוף כמה שעות או שאפשר בטלפון לאיזה מחלקה שאחראית על תנועה או משהו כזה?

פורסם

שאלה בנושא,

אני גר במגדל דירות שהוא חלק ממתחם של שלוש מגדלים.

מתחת למגדלים יש חניון עם חניות פרטיות ובקומה -3 יש חניות לאורחים.

אחד השכנים קנה רייזר ונגרר, כדי שתהיה לו חניה "פרטית" הוא הרכיב מצלמות (כנראה דמה) ומחסום מתרומם על אחת החניות המשותפות, את המחסום הוא מרים וחוסם את החניה המשותפת כאשר הרייזר לא חונה שם.

הוא לא מתיחס לתלונות השכנים והוועד בית.

התשובה האהובה אלו: "מי שיגע ברייזר אני שובר לו את הידיים".

האם העיירה או המשטרה יכולות לפנות את הרייזר והמחסום מהחניה המשותפת?

• מבאס 1
פורסם
לפני 44 דקות, דניאל1983 כתב:

האם העיירה או המשטרה יכולות לפנות את הרייזר והמחסום מהחניה המשותפת?

אולי אם תוציאו צו מבית משפט, וגם אז לא בטוח.

לצערי הרשויות לא יודעות איך לעזור לאזרחים בהתמודדות עם בריונים. 

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, הייתי נהג חדש כתב:

רעיון מצוין, תודה רבה.

למי פונים במשטרה? צריך ללכת פיזית לתחנת משטרה להתלונן ולשרוף כמה שעות או שאפשר בטלפון לאיזה מחלקה שאחראית על תנועה או משהו כזה?

לדווח במשטרה על מכונית חשודה ללא לוחיות רישוי.

אולי אפשר לפנות למשטרה בפייסבוק/ווטסאפ. לא חושב שצריך להגיע פיזית. אבל תוסיף צילומים של המכונית (חשוב שתהיה ללא לוחיות הרישוי).

המחלקה שמטפלת בעיניין היא מחלקת החבלה.

לאחר הבדיקה של החבלנים, השוטרים יפנו את הרכב ובכך תיפטר הבעיה.

ציטוט:

בתאריך 4.7.2021 בשעה 09:16, G-רפי כתב:

אם הרכב ללא לוחיות - מי שיבדוק אותו יהיה חבלן משטרתי, ואותו לא מעניין אם יש לרכב טסט או לא.

השרשור המקורי:

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

אני גר באיזור שבו בעיקר בתים ישנים ללא חניה.

בין הבניינים יש מפרץ חניה עמוק שהוא מרחב ציבורי.

אחד השנים מחזיק פיאט אונו שלא נראית מוזנחת ויש להנטסט בתוקף אך מזיז אותה פעם בחודשיים.

האונו משמשת לשכן שומרת חניה פרטית.

מה אפשר לעשות כדי למנוע מהשכן לשריין לעצמו חניה פרטית במרחב ציבורי עם מצוקת חניה?

מתלבט אם לחסום לונאת הרכב מדי פעם ואם יתלונן אומר לו שהאונו ממילא לא זזה...

פורסם (נערך)

הסיפוריים פה כל כך הזויים.

אנשים שומרים רכב ישן בתור "שומר חנייה" או שמתקינים מחסומים על חניות ציבוריות...

אנחנו צריכים שוטרים אמיתיים כמו בסרט "השוטרים" כדי שיטפלו בבריוני חניות האלה.

זה כל כך מקומם וגם עצוב שככה נראה העם שלנו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, nev כתב:

לא הבנתי איך היא שומרת אם היא לא זזה?

להבנתי, הוא מביא מישהו שמזיז אותה בדיוק בזמן שהוא מביא את האוטו עבורו הוא שומר את החניה.

האורח המדובר מגיע פעם בכמה זמן אבל הוא רוצה שתהיה לו תמיד חניה.

זה כמו שבחברות גדולות יש את החניה של המנכל הגדול בכל site, למרות שהמנכל הזה מגיע ל-site הפחות חשוב פעם בחודשיים (המשרד שלו במקום אחר).

פורסם

לכל אחד כזה יש דרך לטפל בו 

חלק מבינים באנגלית חלק ברוסית וחלק באותה צורה ברוטלית 

אני קורא כאן את הבעיות החניה זה מרתיח אותי 

הגיע הזמן שתקום יחידת אזרחים לטפל באנשים כאלה בצורה חזקה וקשה .

עד אז אם אין לנו מספיק כוח רק תביעות קטנות .

• אהבתי 2

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...