Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מניח שיהיו פחות שבחים מאשר בשרשור של HOT.

רק רוצה להתמרמר, ואולי גם לקבל עיצה.

הבן שלי ביקש לקנות משחק nba 2k 22 לאקסבוקס.

בחנות האונליין של מייקרוסופט היו כמה גרסאות. הוא אמר לי לקנות את הגרסה ל series X|S.

שילמתי. הוא הוריד והתחיל לשחק.

אחרי שבוע הוא אמר לי שהמשחק לא עובד ומקבל הודעה שזו גרסה לא מתאימה לקונסולה.

התקשרתי לתמיכה. דיברתי עם בחורה חביבה שאמרה לי שהיא רואה שרכשנו וזה אמור לעבוד ושלחה לי במייל צעדים לעשות כדי לפתור את הבעיה (איפוס הקונסולה וכו').

שאלתי אותה אם היא בטוחה שהגרסה מתאימה לקונסולה. אמרה שכן, כי המשחק עבד במשך שבוע.

הפעולות במייל לא עזרו.

שוב טלפון. שוב נציג. המשחק אמור לעבוד וכו'...

רק הנציגה השלישית שדיברתי איתה, אמרה שאכן הגרסה לא מתאימה והסיבה שהמשחק עבד בהתחלה, היא בגלל שהוא היה פתוח כמה ימים למנויי לייב גולד.

אמרה שאגיש בקשה להחזר.

הגשתי. הבקשה נדחתה כי בינתיים עברו 14 יום, והם לא נותנים החזר אחרי 14 יום.

בקשה להחזר מבוצעת באתר. בצורה מאוד מובנית. אי אפשר לדבר עם אף אחד. התשובה באתר. אין אפשרות לערער.

דיברתי עם נציג אחר. שמע את הסיפור ואמר שאני צודק, אבל זה לא בסמכות שלו לתת זיכוי. הוא יעביר את זה הלאה ויחזור אלי.

הוא לא חוזר אלי. מאז דיברתי איתו עוד פעמיים (יוצא שהמערכת תמיד מנתבת אותי אליו).

"זה עדיין בטיפול. אין עדיין תשובה." מאוד אדיב אבל גם מאוד חסר תועלת.

ככה כבר שבועיים, מאז שהוא אמר שהוא מטפל בנושא.

מצד אחד ה170 ש' האלו לא ירוששו אותי. מצד שני מכעיס אותי לזרוק כסף על כלום.

פרקתי. תודה למי שקרא את הכל.

אם יש עיצה, אשמח לשמוע.

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המועצה לצרכנות, תפתח תלונה.

בדרך כלל הם חוזרים אחרי חודש (הם מחכים לראות אולי זה נפתר בחודש הזה) אבל לרוב הם פותרים בעיות כאלו.

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם

מסתבר שכל מה שהייתי צריך זה להתלונן פה.. 😆

שעתיים אחרי שפתחתי את השרשור קיבלתי מייל מהנציג שטיפל בי.

כתב שהם הצליחו להגיע לאפשרות של זיכוי כספי ושאני אצור איתם קשר.

דיברתי עכשיו עם נציג אחר, ואני אמור לקבל החזר תוך 1-3 ימים.

השבח למייקרוסופט!

• אהבתי 3
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שמאפשרים לקנות משחקים בחנות הדיגיטלית שלהם למכשיר שאין לך זה מטומטם מצידם. מעבר לזה, הם מוכרים משחקים שלא מותאמים כמו שצריך לקונסולה וגורמים לה להתחמם ולהיכבות. שיחקתי שעות בRDR2, שזה משחק כבד, המכשיר סחב כמו גדול. לעומת זאת משחק ישן יותר שקניתי גורם לזה להתחמם ולהיכבות אחרי חצי שעה של משחק, לא משנה מה אני עושה. תחת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 21.12.2021 בשעה 10:14, motizkn כתב:

המועצה לצרכנות, תפתח תלונה.

בדרך כלל הם חוזרים אחרי חודש (הם מחכים לראות אולי זה נפתר בחודש הזה) אבל לרוב הם פותרים בעיות כאלו.

הנסיון שלי הפוך, חסרי תועלת.

פורסם

לא הבנתי, איך משחק שכביכול לא מתאים למכשיר שלך, כן רץ בפועל על המכשיר שלך במשך שבוע רק כי היה איזה מבצע שזה פתוח?

פורסם
בתאריך 22.12.2021 בשעה 11:20, SlowRide כתב:

זה שמאפשרים לקנות משחקים בחנות הדיגיטלית שלהם למכשיר שאין לך זה מטומטם מצידם. מעבר לזה, הם מוכרים משחקים שלא מותאמים כמו שצריך לקונסולה וגורמים לה להתחמם ולהיכבות. שיחקתי שעות בRDR2, שזה משחק כבד, המכשיר סחב כמו גדול. לעומת זאת משחק ישן יותר שקניתי גורם לזה להתחמם ולהיכבות אחרי חצי שעה של משחק, לא משנה מה אני עושה. תחת.

לא נראה לי שהם מריצים סייקלים של ולידציה לכל משחק ומשחק.

זה כבר לבוא בטענות למפתח של המשחק, שיחזור על קורס אלגוריתמים, ורצוי גם מבנה מחשבים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, adi89 כתב:

לא הבנתי, איך משחק שכביכול לא מתאים למכשיר שלך, כן רץ בפועל על המכשיר שלך במשך שבוע רק כי היה איזה מבצע שזה פתוח?

שאלה טובה.

גם אני לא מבין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש הרבה סופי שבוע שהם פותחים בחינם משחקים מסוימים, במיוחד למשתמשי Game pass וLive gold.

זה בפני עצמו שיש גישה למשחק ואז אין - לא מפתיע.

מה שכן - במצב הזה - בקונסולה עצמה - זה יתן אופציה להוריד לשחק ויופיע בנפרד buy to own.

האם קנית את המשחק דרך הקונסולה או דרך החשבון מייקרוסופט על המחשב?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קניתי מהטלפון שלי.

אחר כך הבן שלי הוריד את המשחק לקונסולה.

אחרי שבוע הוא לא קיבל הודעה שנגמר המבצע, אלא שהמשחק לא מתאים לקונסולה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הבנתי. המלצה שלי להבא - קנה מהקונסולה. בממשק במחשב אין שום ולידציה - הרי מבחינתם אולי קנית קונסולה ועוד לא חיברת. (אבל הם יסמנו לך אם אפשר להוריד אוטומטית לקונסולה / מחשב שמחוברים כבר)

זה יחסוך את הטעויות האלו + אם יש את המשחק בגיימפאס או פתוח מסיבה אחרת - זה יראה לך את זה (יהיה download ובנפרד מזה buy to own)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...