Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

שלחתי בקשה בגלגלים לטיפול שנתי

מקבל הצעות

290

320

350

עד 580

כל המוסכים עם חוות דעת טובות

בתור אחד שטיפל רוב הזמן במורשה יבואן נשמע קצת  לא הגיוני ההצעות הנמוכות

השנה המורשה  העלה את המחיר בצורה פראית אז אמרתי עד כאן

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

לגבי ה"סנדלרים" אז לכולם חוות דעת רבות וטובות

אני אחדד

דווקא מההצעות הזולות יותר אני חושש (לגבי איכות טיב השמן והחלפים)

השאלה שלי מה טווח מחיר הגיוני לטיפול סטנדרטי (שמן RN720 פילטרים OEM)

פורסם

מה זה טיפול סטנדרטי, גדול או קטן? מציע שתפתח את תוכנית הטיפולים, תשווה מול מה בוצע בשנים האחרונות ותראה מה צריך לעשות (זה שטיפלת רוב/כל השנים במורשה אינו ערבות שכל מה שהיה צריך לבצע בוצע).

לצורך העניין, שמן RN0720 + פילטר שמן + שייבה + פילטר אויר מנוע + פילטר מזגן = להערכתי מינימום של המינימום 200 ש"ח לתוצרת נורמלית במחירי עלות למוסך (לקחתי בערך חצי ממחיר לצרכן בחנות).

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

טיימינג בוצע ב2019 כולל טיפול "גדול" לפני 12K

פילטר סולר נוזל קירור ונוזל בלמים ב18(לפני 20K )

אני מבין שההצעות הזולות לא ריאליות  ומטרתן רק להביא אותי לשם 

הענין שאני לא מחפש דוקא את הזול אלא את התמורה והאיכות במחיר ריאלי

כמו שנראה אדלג על ההצעות הנמוכות ואבדוק את הצעות הביניים שנעות בין 480 ל580 כולל

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם (נערך)

תבדוק מה שמים לך במחיר הזה.

חלקים איכותיים לטיפול קטן בדאסטר דיזל עולים לי  באיזור 350 ₪ (שמן, פילטר שמן, פילטר אויר, דיסקת אטימה, פילטר מזגן). סדר גודל של חצי שעת עבודה

עריכה אחרונה על ידי yaniv3993
  • תוכן חדש...