Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשור רגיל שמתחלק בין אלו שקנו את ה208 ומגנים בחרוף נפש על ערך הקניה שלהם (וכן יש כאלו שגם נהנים ממנה), אלו שנכוו ובוכים, ואלו שלא נכוו כי קראו את ההמלצות...

מזכיר לי את הBX שהייתה לי בזמנו, 90% אמרו חולה נפש אל תתקרב זה מחלה, 10% היא כבר אחרי מחלות ילדות (הייתה 92) תראה איזה ערך מוסף אתה מקבל בסכום נמוך,

ואני שקניתי הוצאתי אלפי שקלים עם 0 אמינות ומכרתי בנזיד עדשים (וקניתי אותה עוד מיד ראשונה ויחסית צעירה).

בהצלחה לרוכשים.

• אהבתי 4
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מה הבעיה בשרשור : לא מדגם מייצג. 

היבואן הרי לא חושף נתונים. לקוחות שהכל פיקס , דבש וכו כנראה לא בפורום. 

אלה שהרוב התקלקל אצלהם כנראה ביקרו כבר בפורום ואפילו כתבו. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, llaavvii כתב:

שרשור רגיל שמתחלק בין אלו שקנו את ה208 ומגנים בחרוף נפש על ערך הקניה שלהם (וכן יש כאלו שגם נהנים ממנה), אלו שנכוו ובוכים, ואלו שלא נכוו כי קראו את ההמלצות...

מזכיר לי את הBX שהייתה לי בזמנו, 90% אמרו חולה נפש אל תתקרב זה מחלה, 10% היא כבר אחרי מחלות ילדות (הייתה 92) תראה איזה ערך מוסף אתה מקבל בסכום נמוך,

ואני שקניתי הוצאתי אלפי שקלים עם 0 אמינות ומכרתי בנזיד עדשים (וקניתי אותה עוד מיד ראשונה ויחסית צעירה).

בהצלחה לרוכשים.

הזכיר לי את הפרסומת שלה. "אוהבת לנסוע - שונאת מוסכים" 🤣 היו צריכים לכתוב "אוהבת לנסוע - למוסכים" 🤣

Screenshot_20211116-082551_Chrome.jpg

אבל חייבים להודות, הרכב היה מצויין הבעיה הייתה במוסכים , בשמנים, באנשים שלא הזמינו את המוסכניקים שלהם לארוחת ליל הסדר וכמובן שלא היה אז קארספורום. אם רק היה כל אלו ה bx לא הייתה נכנסת למוסך אפילו לטיפולים 🤣

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • מצחיק 6
פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, ronrcz כתב:

בתור אחד הפאנבויז השרופים של ואג בפורום ואחד שממליץ על כל מה שיש לו 4 גלגלים ו W מקדימה הצניעות הלא אמיתית הזאת פתאום נראית מאד לא שייכת.

שקר, גם אם "תהפוך" את הפורום לא תמצא המלצה אחת שלי.

אלא רק עובדות וחוויות אישיות. 
אתה לעומת זאת, המלצת למישהו שאינך מכיר ששקל לרכוש את הרכב הזה

עם הרצועה המתפוררת, לרכוש ומקסימום "לעשות בדיקת קומפרסיה" שזה כשלעצמו ייעוץ בלתי מבוסס.

.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם (נערך)
לפני שעה, Uri-G כתב:

לא כל על הבנתי?! נגיד ולא ידעתי על המחלות של האוטו וכן בדקתי שגרת טיפולים וטיפלתי כמו שצריך, ויש כאן הרבה שמעידים שכך היה והמנוע מת, לא מגיע לי שהמנוע לא ימות?!  צריך להכיר מוסכניקים בשמם הפרטי כדי שרכב פיג'ו לא ימות?! 

נשמע לך הגיוני?! זה פאקינג פיג'ו בת חמש לא איזה פרארי טסטרוסה חבוטה.

פיג'ו לא שמו בפרסומת  הרכב "פיג'ו, רק  לאנשים שאוהבים מוסכיניקים ומוכנים לעשות מחקר מחלות בקארספורום". הם מכרו לכולם , לאנשים רגילים, שמטפלים במוסכים רגילים , ולרוב מורשים. בלי שום הערות אזהרה על עדינות המנועים הכל כך מיוחדים שלהם שדורשים מכונאים עם מגע קטיפה ושמן מנוע שנסחט מכנפי פיות מזן ואגיו בנות יומם.  אם הם לא יכולים למכור מכוניות רגילות שיסגרו את הבסטה או שיקחו אחריות.

פיג'ו בעצמם לא ידעו על הפאק ברצועה.

הבעיה היא לא בתקלה כי תקלות יש אצל כולם. הבעיה היא בהתנהלות הביזיונית של לובינסקי שמחריבים עוד יותר את המוניטין הבעייתי של המותג ויורקים על לקוחות ששילמו על מכונית במיטב כספם.

עריכה אחרונה על ידי Hari
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מרגיש שהבעיה עם היבואן של PSA, (ואולי גם יבואנים אחרים) היא שהם מסרבים לקחת אחריות עד שמגיעה תובענה ייצוגית, ואז לאחר שהיא הוגשה, אין להם שום אינטרס לקחת אחריות, כי החשיפה כבר קיימת.

ספציפית, כנגד לובינסקי (לפחות בהתאם למה שפורסם במאגרים המשפטיים) קיימות מס' תובענות:

1. ת"צ (מחוזי מרכז) 59095-10-21 נטליה פוליאקוב נ' דוד לובינסקי בע"מ (מיכל אוראה)

2. ת"צ (מחוזי מרכז) 10986-10-21 פאול פביאן נ' דוד לובינסקי בע"מ (מיכל אוראה)

3. ת"צ (מחוזי מרכז) 14910-06-21 דמיטרי סימיס נ' דוד לובינסקי בע"מ (כריות אויר)

4.ת"צ (מחוזי מרכז) 60240-12-20 אורי וגן מינצר נ' דוד לובינסקי (צריכת דלק)

5. ת"צ (מחוזי חי') 33387-05-21 חיים רבינוביץ' נ' דוד לובינסקי בע"מ (נגישות)

6. ת"צ (מחוזי מרכז) 37353-12-20 זיו גוטמן נ' דוד לובינסקי בע"מ (כשל במנועי פיורטק)

אם מישהו מעוניין, מצ"ב כתב התביעה לעניין התביעה של מנועי הפיורטק:

מבחינת אירועים בתיק - זה ההסדר הדיוני שניתן:

image.png.225c1edaeef65725ac4ac508938928a3.png

אמורה להיות מוגשת בקשה לתביעה ייצוגית (בקשת אישור) מתוקנת - יהיה מעניין לראות מה התיקון שיבוצע.

cc7e34bd-7e3d-40bd-95d7-1d72fe7693b5-ecb7236f76010000090037f69d2ba7b8_f.pdf

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 3 שעות, Hari כתב:

אתה יודע. אנשים כאן לא בטוח שיודעים ו/או מספרים את האמת ו/או תופסים את המציאות כפי שאתה תופס

הייתה לי בעיה עם הקביעה שלך ש"אף אחד"....

לפני 3 שעות, Hari כתב:

הפגם במנועים של טויוטה היה מובנה ולא ניתן לתיקון. הפגם במנועי פיורטק כנראה נפתר עם מעבר לרצועה חזקה יותר

את הכנראה הזה שומעים קרוב ל3 שנים

רצועת טיימינג היא חלק אינהרטי מהמנוע בדיוק כמו הבוכנות הטלטלים והראש.

פורסם

משתף גם במקרה שלי.

קניתי 208 2016 67000 ק"מ שטופלה ע"י פנסיונר במוסך מורשה ע"פ הספר.

החלפתי רצועה באופן יזום ב75000.

ישר לאחר מכן התחילה תופעה של צריכת שמן מוגברת(תגברתי בהוספת שמן כל שבוע/שבועיים).

החלטתי להעיף את הרכב(104000 ק"מ) לקונה הראשון שמוכן לשים 20% פחות ממחירון ועברתי ליונדאי משעממת אך אמינה.

לחבר שיש בבעלותו 208 2016 מטופלת גם ע"פ הספר התחילו בעיות צריכת שמן והמוסך אמר שצריך להחליף מנוע.

• אהבתי 3
פורסם

מותג מחורבן שלא לומד מטעויות העבר.

עוד ממנועי פרינס שגם לו הייתה בעיה של צריכת שמן מוגזמת ועד למנועי פיורטק המחורבנים גם הם.

זה נראה כאילו פיג׳ו מייצרת מכוניות כדי לדפוק אנשים.

לא ברור איך אנשים ממליצים לאחרים לקנות את הדרעק הזה..

כמו שמישהו כאן אמר עדיף לרדת 4 שנים ולקנות מאזדה או יונדאי..

• אהבתי 4
פורסם (נערך)

חברה שמנוהלת על ידי רואי חשבון ולא על ידי מהנדסים. הם מחפשים להרוויח כמה שיותר בטווח הקצר.

עריכה אחרונה על ידי Hari
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני רואה שהרבה רושמים  על עלייה בצריכת השמן דווקא לאחר החלפת הרצועה- האם יש מצב שבתהליך פירוק הרצועה הישנה נפלו שבבים מהרצועה וסתמו את מעברי השמן הצרים בנסיעות לאחר ההחלפה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה שלא ברור זה המידה והרצועה לא התפרקה, והיא מוחלפת בצורה יזומה או ריקול, למה לחלק פתאום יש צריכת שמן?

כמו כן, האם לכולם צריכת שמן ברמה כזאת שמצריכה החלפת מנוע או כול כמה אלפי ק״מ להוסיך כמה ליטרים?

הרי ממה שבדקתי סתם בעבודה, חלק מהאנשים לא בודקים שמן, אני בעצמי בספייס סטאר בודק פעם בשנה אולי.

אם רוב המנועים הללו  צורכים שמן בכמות מוגזמת ורוב בעלי הרכבים לא בודקים, מדובר אז באלפי מנועים, שזקוקים להחלפה, למה לא שומעים רעש על זה או כתבות כמו במנועי רנו?

סתם נקודה למחשבה, הרי מי שמגיע לפורום מגיע בגלל תקלה, לא סתם כניסה אקראית כדי להגיד שאצלו הכול תקין.

הרי על dsg הגיר של פורד, מנועי רנו  ניסן שמענו טוב מאוד ברשת, ויש אפילו קבוצת נפגע dsg ומנועי רנו ניסן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, teyal כתב:

שקר, גם אם "תהפוך" את הפורום לא תמצא המלצה אחת שלי.

אלא רק עובדות וחוויות אישיות. 
אתה לעומת זאת, המלצת למישהו שאינך מכיר ששקל לרכוש את הרכב הזה

עם הרצועה המתפוררת, לרכוש ומקסימום "לעשות בדיקת קומפרסיה" שזה כשלעצמו ייעוץ בלתי מבוסס.

.

בוודאי שהמלצתי,ההבדל הוא שאני ביססתי את ההמלצה על בעלות של שני רכבים כאלה בשביעות רצון ,אחד עדיין בבעלותינו.

אתה מבסס את ההערצה שלך וההמלצות למותג VAG למרות "חוויות אישיות" כמו DSG והבעיות הקשות במגוון המנועים שלהם.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, hwgeek כתב:

אני רואה שהרבה רושמים  על עלייה בצריכת השמן דווקא לאחר החלפת הרצועה- האם יש מצב שבתהליך פירוק הרצועה הישנה נפלו שבבים מהרצועה וסתמו את מעברי השמן הצרים בנסיעות לאחר ההחלפה?

לאחר החלפה אמורים לנקות את מעברי השמן. 

החלפתי רצועה לפני 7,000 ק"מ בערך במוסך גבע. היום בדקתי שמן והמד נמצא על MAX.

עריכה אחרונה על ידי Hari
פורסם
לפני 38 דקות, roy007 כתב:

מותג מחורבן שלא לומד מטעויות העבר.

עוד ממנועי פרינס שגם לו הייתה בעיה של צריכת שמן מוגזמת ועד למנועי פיורטק המחורבנים גם הם.

זה נראה כאילו פיג׳ו מייצרת מכוניות כדי לדפוק אנשים.

לא ברור איך אנשים ממליצים לאחרים לקנות את הדרעק הזה..

כמו שמישהו כאן אמר עדיף לרדת 4 שנים ולקנות מאזדה או יונדאי..

שיקנו ואג ,שם אין בכלל בעיות במנועים או טויוטה ,גם שם אין.. או הונדה,אולי יונדאי,שם אף פעם לא היו בעיות במנועים.😉

• תוכן חדש...