Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'קט משלים לחורף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי כבר שנים רבות ג'קט כללי כזה לחורף בשם 

Columbia mens Ascender Softshell Front-zip Jacket שקניתי באמזון. עכשיו אני מתלבט ורוצה להוסיף עוד ג'קט נעים / מחמם שיהיה במקומו. 

מה אתם ממליצים?

חשבתי על 

Jack Wolfskin Men's Whirlwind

Columbia Men's Steens Mountain Full Zip 2.0, Soft Fleece with Classic Fit

פורסם

ככה לא בוחרים בגד/ג'קט טו פריט אחר.

ביגוד שכזה נבחר במס' פרמטרים בסיסים.

1) לאיזה מז"א או איזור אתה הולך להסתובב עימו

2) מחיר

3) אלרגיות/רגישות לסיבי בד (אם קיים)

4) הגבלות מסויימות כגון צבע חובה או מידה חריגה.

רק כך נוכל לסייע :)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לפני שעתיים, mrmiki1234 כתב:

1. חורף ישראלי בעיקר

2. עדיף עד 100 דולר

3. אין.

4. הגבלה - עדיף ביגוד שקיים גם במידות TALL 

לאחר בדיקה , לדעתי יצא לך קצת מישמש, אתה מעוניין להחליף את "מעיל" (הוא לא באמת מעיל) הסופטשל שלך במשהו אחר., הבעיה היא שהאופציות שהעלת הן שונות אחת מהשניה, וזאת כי צריך לרגע להבין את ההגדרה, סופטשל - Softshell , הינו כמשמעו "שכבה רכה, כלומר מדבור פה בעליוניות ולא מעיל אשר היעוד שלה הוא קודם כל נגד רוחות ונגד טפטוף קל של גשם, הוא לא מייצר חום אלא משמר חום ודוחה רוח. לכן מבין שתי האופציות שהעלת רק הJack Wolfskin Men's Whirlwind הוא הכי דומה לסופטשל של קולומביה, הWhirlwind זאת הגדרה של ג'ק לעליונית נגד רוח. יחד עם זאת Columbia Men's Steens Mountain Full Zip 2.0, מדובר בעליונית פליז ואשר לא מתאימה לרוחות וגשם אלה רק היא עליונית שלובשים מתחת למעיל נגד גשם או סופטשל.

לגבי הצעה אחרת שתעמוד לך בתקציב, הייתי ממליץ לקפוץ אולי לעודפים של קולומביה ואולי תמצא משהו שעומד לך בתקציב או לקפוץ לדקטלון ולמצוא סופטשל/עליניות נגד רוח, יש להם מוצרים מצויינים בתקציב שונה ולרמת מז"א שונים.

תתחדש

פורסם

תודה רבה! אני חושב שדווקא הסופטשל שלי מצוין ולא צריך החלפה ודרושה איזו שכבת ביניים או שכבה במקום שמספיקה לחורף הישראלי

פורסם
לפני 15 דקות, mrmiki1234 כתב:

תודה רבה! אני חושב שדווקא הסופטשל שלי מצוין ולא צריך החלפה ודרושה איזו שכבת ביניים או שכבה במקום שמספיקה לחורף הישראלי

מיקרופליז של קולומביה או סריג מצמר מרינו יכול לעשות את העבודה מעולה :)

https://www.totah.net/144818-ביגוד-תרמי-צמר-מרינו

פורסם (נערך)

גם לי יש אסינדר כמו שלך, גם קניתי באמזון. בארץ לרוב הוא מספיק לטמפרטורות שלנו. אם שכבת ביניים אתה מחפש, אז הייתי מוסיף חולצת פלייז של קולומביה ואת ממש מסודר .יש לך אותם עם ריצרץ לאורכם או רק מלמעלה,MEN COLUMBIA HALF zip FLEECE - Google Search לבשתי אותם מתחת לאסנדר באירופה, והיו ממש מצויינים.

לטמפרטורות סיביב האפס ומטה, אתה יודע שאסנדר שלך הוא לא שם בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני אתקן ואוסיף, 

יש בהחלט סופטשלים מעולים ואטומים לגמרי לרוח וכמעט לחלוטין למים, אבל הם מועטים.

בתור חובב פלוס פלוס של קולומביה,

יש לי סופטשל שהוא windproof לחלוטין ואטום למים ברמה דיי גבוהה, 

לצערי כמעט ואין כאלה יותר.😕

אם בא לך משהו נעים ומחמם יותר, קח לך פליז מסדרת טיטניום של קולומביה וזה יסגור את הפינה, 

אם אתה מחפש אטימום לרוח ומים, יש לך מעילי פוך קלים מאוד שיתנו תוצאות יפות, אבל הם דיי יקרים ופחות עמידים מסופטשל, אני לא יודע מהי הסביבה היומיומית שלך… 🤷🏻‍♂️🙂

זו דוגמה לסופטשל מעורב פליז קל ואטום לרוח למדי, שווה למדוד:

https://www.columbia.co.il/מעיל סופטשל לגברים-Mount Defiance Wind Fleece-1866331.html

אגב, יש יותר מחנות עודפים אחת בארץ של קולומביה, 

לא יודע מהיכן אתה בארץ, אבל העסקאות בחנויות העודפים שלהם לרוב פשוט מעולות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני שעה, mrmiki1234 כתב:

תודה רבה. נראה לי שאזמין באמזון פליז של קולומביה ולא סופטשל

1) תתחדש

2) קח בחשבון שכמו שציינתי כי עליניות פליזה שונה במהותה מעליונית סופטשל :) בהצלחה, שלא תפספס במידה 🤪

פורסם
לפני 10 שעות, mrmiki1234 כתב:

אין לי המלצה לדגם ספציפי, אבל בגשם במישור החוף אני משתמש בפליז מאוד דק ומעיל רוח דוחה גשם (ללא ביטנה בכלל). אם יותר קר, אני מוסיף חולצה טרמית, דקה (שרוול ארוך). זה סוגר בערך כמעט כל טווח טמפ׳ שתמצא בישראל

ממה שאני זוכר בעבר, העודפים של קולומביה עדיין מאוד יקר, יחסית למחיר חו״ל, ואני די מרוצה ממעיל סופטשל לרכיבה על אופניים שקניתי בדקטלון במשהו כמו 150 ש״ח בלבד. הוא צמוד ועבה יחסית, ומיועד כשקר לרכוב בעיר, אם כי מתחתיו אני לובש רק חולצה קצרה, מנדפת.

ככה אני לובש אותו בהתחלה, ואחרי שאני מתחמם, אני מוריד אותו.

אני ממליץ לבדוק את דקטלון. האיכות שם נעה בין סבירה לטובה, אבל התמורה לכסף מצויינת. אין ספק שהם לא ברמה של קולומביה ושות׳, אבל לא בטוח שההפרש במחיר, בארץ, שווה את זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לדקטלון את תת המותג quechua או משהו כזה,

בהחלט סבבה למחיר, נותן תמורה לא רעה בכלל.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בדיוק הזמנתי מעיל קל (רוח/גשם) של המותג במאה שקל, אחרי הנחה. כנראה דגם בסוף דרכו.

בכסף הזה, נו בריינר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...