Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, ariel000 כתב:

כאשר אני השתמשתי באנדרואיד אוטו, אני לא נהינתי.

יש הפרש זמן בין התצוגה על הטלפון ולתצוגה על מסך המולטימדיה.

כמו כן, יש הפרש בזמן תגובה בין נגיעה על מסך המולטימדיה לבין בפועל במכשיר הנייד.

מה שאתה מתאר זה לא אנדרואיד אוטו, זה נשמע אולי כמו Mirrorlink או איזושהי טכנולוגיה אחרת. עם אנדרואיד אוטו הטלפון זרוק למטה ולא צריך להיות עם מסך דלוק. למעשה הנוסע יכול לפתוח אותו ולעשות דברים אחרים במקביל.

בשביל אנדרואיד אוטו לא צריך שום מכשיר נוסף, רק כבל. כדי לבצע שיקוף מלא צריך להתקין כנראה משהו בהתקנה מקומית במולטימדיה של הרכב, אני לא מכיר. Mirrorlink זה כבר ישן ולא נתמך בטלפונים למיטב ידיעתי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, ariel000 כתב:

כל אחת והחוויות שימוש שלו.

אולי יש לך מכשיר יותר מתקדם ויותר חזק, אין לי מושג.

כאשר אני השתמשתי באנדרואיד אוטו, אני לא נהינתי.

יש הפרש זמן בין התצוגה על הטלפון ולתצוגה על מסך המולטימדיה.

כמו כן, יש הפרש בזמן תגובה בין נגיעה על מסך המולטימדיה לבין בפועל במכשיר הנייד.

לא נשמע כמו אנדרואיד אוטו, באנדרואיד אוטו התצוגה על הטלפון ועל מסך המולטימדיה הן שונות בתכלית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, TheArcane כתב:

מה שאתה מתאר זה לא אנדרואיד אוטו, זה נשמע אולי כמו Mirrorlink או איזושהי טכנולוגיה אחרת. עם אנדרואיד אוטו הטלפון זרוק למטה ולא צריך להיות עם מסך דלוק. למעשה הנוסע יכול לפתוח אותו ולעשות דברים אחרים במקביל.

בשביל אנדרואיד אוטו לא צריך שום מכשיר נוסף, רק כבל. כדי לבצע שיקוף מלא צריך להתקין כנראה משהו בהתקנה מקומית במולטימדיה של הרכב, אני לא מכיר. Mirrorlink זה כבר ישן ולא נתמך בטלפונים למיטב ידיעתי.

תודה על ההסבר.

אולם כפי שהסברתי, אני מחבר את המכשיר עם כבל וכן, זה אנדרואיד אוטו.

את מצב האנדרואיד אוטו ניתן להציג גם מתי שאתה משתמש במכשיר (לא מחובר לכלום) ומנווט בעזרת התוכנה של גוגל (לא וויז)

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

חבר זה מאד פשוט (אבל קצת מסובך), יש לך 2 אפשריות לחבר את הטלפון למערכת:

- Mirror link שאני מנחש שאתה מדבר על זה

- Android auto שזה מה שאנחנו מדברים.

בראשון הפלאפון משקף מסך למערכת ואתה רואה את אותו הדבר בשני המכשירים

בשני יופיע לך android auto על המערכת ברכב ובפלאפון לא יופע כלום חוץ מתראה על חיבור של אנדואיד אוטו.

בשביל לחבר את האנדרואיד אוטו אתה צריך שהיה לך מותקן בפלאפון אנדרואיד אוטו ורק אז אחרי שאתה מחבר את הUSB (וצריך כבל אכותי אחרת זה לא יעבוד) יופיע לך האופציה לאנדרואיד אוטו.

3008_AA.PNG.77c91305277002f98e30038c1a1d0bab.PNG

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 29 דקות, ariel000 כתב:

תודה על ההסבר.

אולם כפי שהסברתי, אני מחבר את המכשיר עם כבל וכן, זה אנדרואיד אוטו.

את מצב האנדרואיד אוטו ניתן להציג גם מתי שאתה משתמש במכשיר (לא מחובר לכלום) ומנווט בעזרת התוכנה של גוגל (לא וויז)

מדובר בשני דברים שונים עם אותו השם, ובגלל זה אנדרואיד אוטו על הטלפון (ללא חיבור לרכב) יבוטל בקרוב ויהפוך להיות Assistant Driving Mode.

אם אתה רואה את אותו המסך על הטלפון וברכב, וכל לחיצה על אחד מהם מגיבה באופן זהה גם במסך השני - זה לא אנדרואיד אוטו, אלא שיקוף מסך כלשהו, כשאתה במקביל מפעיל את אנדרואיד אוטו על הטלפון, אבל באותה מידה יכולת להפעיל אפליקציה אחרת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 9.10.2021 בשעה 10:42, ronrcz כתב:

תיכנס לעלי אקספרס ותרשום PEUGEOT 508 ANDROID.

מה שמוצע שם זו מערכת שלמה אנדרואיד.

אני מחפש מקביל ללובינסקי טאץ'.

מישהו מכיר מקבילה ללובינסקי טאץ'?

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 16 דקות, ronrcz כתב:

דרך אגב בקבוצה אנשים קיללו את הלובנסקי טאצ בגרסתו הראשונה ובגרסתו החדשה שיצאה לא מזמן, אנשים דיווחו שיש שיפור גדול.

אני מאמין שאצל אחי זו הגרסא הראשונה אולי.

הוויז עובד אחלה.

שום דבר אחר לא עובד.

רדיו אינטרנטי לא עובד

ספורטיפי לא עובד.

לא אתנגד להתקין לובינסקי טאץ', אבל הם לא מתקינים את זה כרגע, הם הפסיקו עם זה, נכון ללפני חודשיים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

הי, 

קיבלתי בשבוע שעבר את זה:

https://www.aliexpress.com/item/1005002996407751.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.48c013d5SvZAdN&algo_pvid=526f325b-511a-492c-b3cf-7bf9a929a645&algo_exp_id=526f325b-511a-492c-b3cf-7bf9a929a645-0&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000023131317307"}

זה מן "קופסה" שמתחברת עם USB למולטימדיה ב 3008. הקופסה היא מעין מכשיר טלפון שרץ על ANDROID. יש בה מקום ל SIM אבל היא יכולה לעבוד גם עם HOTSPOT מהסלולרי שלך. הקופסה יודעת להריץ כל אפליקציה שיש ב PLAY MARKET

פורסם

אני כבר משתמש שנה וחצי באנדרואיד אוטו בסקודה אוקטביה שלי.

בחצי שנה הראשונה היה לי סמסונג גלאקסי s7 עם מערכת הפעלה אנדרואיד 8 שלא תמכה באנדרואיד אוטו בישראל.

הייתי מוריד את האנדרואיד אוטו באמצעות apk והיו המון בעיות וניתוקים.

לפני שנה עברתי לסמסונג גלאקסי s21 עם מערכת הפעלה אנדרואיד 10 בה אנדרואיד אוטו הוא חלק אינטגרלי ולא דורש התקנה, מאז במערכת יציבה ומגיבה במהירות.

חשוב גם שהכבל יהיה איכותי וקצר, אני משתמש בכבל של belkin.

יצא לי לנהוג בלא מעט דגמים של פג'ו וסיטרואן. תגובטת הטאצ' במולטימדיה לא הכי מהירות, אבל היא  בהחלט היתה יציבה.

לא הבנתי איזה טלפון יש לך, אבל אם יש לך טלפון עם מערכת הפעלה נמוכה מ-10. עדיף לך לשדרג את הטלפון למכיר חדש יותר, זה יותר זול ופחות מסובך מלשנות מולטימדיה מקורית ברכב.

בהצלחה

פורסם (נערך)

חוץ מצפיה בסרטונים (שזה לא חוקי ולא בטיחותי) מה חסר לך באנדרואיד אוטו?

אני מחובר עם 2 מכשירים שונים לסירוגין (S21+ / A72) ברכב שלי עם כבל איכותי של ANKER וגרסת מערכת מעודכנת ל93C המערכת רצה מהר ויש כל מה שצריך לשעות מאחרי ההגה.

ספוטיפי, יוטיוב מיוזיק, וויז, גוגל מפס, השמעת מוזיקה, רדיו אינטרנט, שיחות והקראת הודעות במסך ואפילו משחקים בעמידה דרך המסך. באמת שלא חסר כלום והכל עובד כמו שצריך ומהר.

הלובינסקי טאץ זה זבל של מוצר גם בגרסה הישנה (שעבדה בהשמעה על תדר רדיו) וגם בגרסה החדשה דרך הAUX. המון תקלות, תקיעות, איטיות ובעיות ממשק וסאונד. כנראה מרב תלונות הפסיקו לשווק את זה.

אצלי זה מותקן ברכב וניתן בחינם כהטבת רכישה מרב עצבים חתכתי לו את הכבל של PWR והוא בעצם תקוע סתם מתחת לקונסולה בלי לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

• תוכן חדש...