Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חדש באזור ה200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,
החלטנו שהגיע הזמן להתחדש ברכב חדש.
כיום יש לנו  I25 שנת 2014 עם הסבה לגז ואנחנו סה"כ מרוצים אך הרכב די צפוף ורוצים להתפנק.
אנחנו זוג עם ילדים קטנים (5,2) שנוסעים די הרבה, בערך 30K בשנה.
מה שחשוב לנו ברכב (לפי סדר חשיבות):
מערכות בטיחות (כמה שיותר, יותר טוב).
אמינות - מבחינתי המשמעות זה ביקור במוסך לצורך טיפול בלבד.
מזגן חזק שמקרר היטב עם פתח מיזוג למושב האחורי.
צריכת דלק - לא מעוניין בחשמלי או דיזל או שוב לבצע הסבה לגז ולכן מתרכז בדגמים היברידיים, אפשרי גם בנזין בהינתן וצריכת הדלק טובה.
נוחות נסיעה
מרחב פנים

CAR PLAY/ וויז  מובנה.
הנעה מרחוק - יכולת להדליק את המזגן מרחוק - לגמרי פינוק ולכן אחרון ברשימה.

כרגע מתכוון לבצע נסיעות מבחן על טיוטה ראב 4 ויונדאי סונטה, לא סגור על כמה קרטריונים מהרשימה הם עונים, בטוח שאחרי הI25 שניהם יהיו שדרוג רציני, אחרי הנסיעת מבחן אהיה חכם יותר.
מובן לי שהרכבים מסגמנטים שונים ואכן ההתלבטות שלי היא בין מנהלים לSUV.

אשמח לשמוע המלצות/דעות וכל מה שבא לכם לשתף בנושא

פורסם

קרוסוברים יותר פופולאריים, קטגוריה של משפחית גדולה ("מנהלים") דועכת, אבל אני חושב שמשפחתית גדולה נותנת יותר תמורה לכסף.

סונטה אופצייה טובה, רכב חסכוני, נוח ומפנק עם מערכות בטיחות מתקדמות. שים לב שבתקציב שלך הדגם הבסיסי, יש דגם יקר יותר שכולל מערכות בטיחות נוספות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני הייתי מסתכל במקום הסונטה בקאמרי.

דווקא הטוסון יצא להם מוצלח, על הראב 4 הייתי מדלג, הוא יקר בלי שום סיבה, רכב בינוני במקרה הטוב.

פורסם

סונטה בחירה לא רעה , גם אני הייתי בודק את הקאמרי ולדעתי גם תיכח בגדול 

ראב 4 יקר מגושם לא מצדיק את המחיר שלו לא שהאחרות כן אבל בהחלט לא משתלמת מה גם שהיא כבדה מאוד מול סונטה / קאמרי

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...