Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא שוק

לירון .ה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני מעוניין לשמוע לאילו רכבים משפחתיים אין שוק?.

לדוגמא הרכב שלי הכריזמה אייר, גם שהיה יחסית חדש בין 7, היה ללא שוק אז. מי שהיה קונה אותו, היה מרוויח רכב משפחתי מרווח, אמין, יציב. אם היה בוחר קורולה מאותן שנים, היה משלם הרבה יותר.

הרכב השני שלי, יאריס 2005, זה רכב בעל שוק מאוד חזק.

אז כיום איזה רכבים משפחתיים משומשים, מגיל 3 עד 8, הם ללא שוק? שמחירי הקנייה שלהם זולים לעומת רכבים מקבילים.

ואני מדבר על רכב שקונים להחזיק, לא למכור אחרי כמה שנים.

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

פיז'ו 308, אופל אסטרה, פורד פוקוס דור 3 רובוטי, שברולט קרוז, פיז'ו 301/סיטרואן C elisse, סיטרואן C4 עד 2016, במידה פחותה סובארו אימפרזה ומיצובישי לנסר. 

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

בגדול הסטגימות של פעם עדיין מחזיקות.

רכב יפני = כרכרת האלים שאף פעם לא מתקלקלת.

רכב אירופה = פח אשפה על 4 גלגלים

כמובן שום דבר מזה לא נכון.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 דקות, Korgan כתב:

רכב יפני = כרכרת האלים שאף פעם לא מתקלקלת.

כמובן שום דבר מזה לא נכון.

לא שאלתי, יפני, אירופאי, הודי

דגמים ספציפים.

הכריזמה שלי, יפנית לחלוטין, מרגע שיצאה לעולם היה לה שוק מת.

יאריס 2005

פורסם (נערך)

שברולט קרוז על שני דורותיה.

ניסן סנטרה דור ראשון (2015-2020).

(לפי מה שהבנתי - בצדק, רכבים לא עמידים לאורך זמן, שבנויים כדי לתת 3 שנים בליסינג/השכרה ולהיגרט)

קורולה רובוטית.

מיצובישי לנסר/אטראז'.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 41 דקות, Korgan כתב:

לא מדויק,

עם כל הסטיגמות יש דגמים סחירים גם אצל האירופאיים, כמו גולף, אוקטביה, לאון, איביזה, פאביה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 17 דקות, לירון .ה. כתב:

גם מיצובישי לנסר קלאסיק שהייתה לי.

אומנם רכב יפני, אמין וזול לאחזקה, אבל כאן היתרונות נגמרים. לא נוח, חלש, זולל דלק.

אבל מה - למי שעובד בעיקר מהבית או גר במרחק יריקה מהעבודה, ומחפש אוטו לסופר ובחזרה בתקציב מאוד מוגבל, מומלץ בחום. אם לא הייתי קונה את ההונדה, הייתי מחפש כזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

גם מיצובישי לנסר קלאסיק שהייתה לי.

אומנם רכב יפני, אמין וזול לאחזקה, אבל כאן היתרונות נגמרים. לא נוח, חלש, זולל דלק.

אבל מה - למי שעובד בעיקר מהבית או גר במרחק יריקה מהעבודה, ומחפש אוטו לסופר ובחזרה בתקציב מאוד מוגבל, מומלץ בחום. אם לא הייתי קונה את ההונדה, הייתי מחפש כזה.

לנסר סופרטבק. דוגמא לרכב די חדש. אפשר 2016 במחיר די מצחיק. וזה רכב לגיטימי לשימוש יומי ובכלל.

• רעיון טוב! 2

יאריס 2005

פורסם

אתה צריך להבדיל בין רכבים שהסחירות שלהם גרוע בגלל אמינות קלוקלת, לבן רכבים שהסחירות שלהם גרועה בגלל שמועות על צריכת דלק 

לנסר, אימפרזה, ואולי כמה עוד רכבים נכנסים לקטגוריה השניה. 

308, אסטרה, קרוז, פוקוס- כולם נכנסות לקטגוריה הראשונה ולא בטוח שכדאי להכנס לסיפור הזה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 31 דקות, לירון .ה. כתב:

לנסר סופרטבק. דוגמא לרכב די חדש. אפשר 2016 במחיר די מצחיק. וזה רכב לגיטימי לשימוש יומי ובכלל.

כנ"ל לנסר סדאן 1.6 "ג'טפייטר"

פורסם
לפני 28 דקות, davemustaine87 כתב:

לנסר, אימפרזה, ואולי כמה עוד רכבים נכנסים לקטגוריה השניה. 

כמה שזכור לי הגיר הרציף באימפרזה גם לא נחשב להיט מבחינת אמינות.

אולי היא צריכה לשבת איפשהו בין שתי הקטגוריות.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

הכריזמה שלך יוצרה בהולנד ולא שווקה בכלל ביפן.

וולוו ומיצובישי יצרו על פס יצור אחד בהולנד את הרכבים: וולוו S40 ומיצובישי כריזמה.
שתי המכוניות לא זכו להצלחה מרובה באירופה.

להלן נוסטלגיה לשבת - 
https://wheel.co.il/נוסטלגיה-לשבת-מיצובישי-כריזמה-עידן-ח/

פורסם
לפני 2 דקות, eyalkar כתב:

הכריזמה שלך יוצרה בהולנד ולא שווקה בכלל ביפן.

וולוו ומיצובישי יצרו על פס יצור אחד בהולנד את הרכבים: וולוו S40 ומיצובישי כריזמה.
שתי המכוניות לא זכו להצלחה מרובה באירופה.

להלן נוסטלגיה לשבת - 
https://wheel.co.il/נוסטלגיה-לשבת-מיצובישי-כריזמה-עידן-ח/

יודע, אפילו רשום לה בגדול בתא המנוע תוצרת הולנד.

רשמתי בעבר עליה,על המכונית שלי. ידוע לי כל ההיסטוריה שלה

גם היאריס 2005 שלי יוצרה בצרפת, אבל עדיין נתפסת יפנית לחלוטין. היפניות של תחילת שנות ה 2000, על פי דעתי, לא משנה איפה יוצרו, יש להן את ההילה היפנית.

יאריס 2005

• תוכן חדש...