Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא שוק

לירון .ה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היאריס עדיין מיוצרת בצרפת.

אגב, הקורולה שיוצרה בטורקיה מ-2003 עד 2004 לא נחשבת מוצלחת במיוחד, שמעתי על יותר בעיות חשמל מאשר על הדגם שיוצר ביפן (בין 2005 ל-2007) וכמובן יש את העניין של הבוצה במנוע שגם גורם למנוע לשבוק חיים בחלק מהמקרים.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 4 שעות, לירון .ה. כתב:

היפניות של תחילת שנות ה 2000, על פי דעתי, לא משנה איפה יוצרו, יש להן את ההילה היפנית.

זה כי באותה תקופה רכבים הגיעו לsweet spot מבחינת אמינות - מצד אחד המון מערכות מכניות הוחלפו באלקטרוניות ללא חלקים נעים - הזרקה, הצתה, תגבור הגה, גיר אוטומטי, פיקוד על איבזור למינהו (למשל מזגן), ומצד שני עדיין לא נכנסו תקנות בטיחות וזיהום שגרמו לרכבים להיות גדולים, כבשים ומורכבים יתר על המידה.

יש את זה לא רק אצל יפנים - גם פורד פוקוס דור 1 היא כזאת, מרגישה כמו מקרר יפני לכל דבר.

חוץ מזה יאריס אולי מיוצרת בצרפת, אבל תוכננה ביפן. כנ"ל קורולה. והיא מיוצרת גם ביפן, בין היתר.

לפני 3 שעות, dorsht כתב:

היאריס עדיין מיוצרת בצרפת.

אין שום בעיה עם איכות הרכבה של רכבים צרפתיים. הבעיה אצלם זה איך שהרכב מתוכנן מלכתחילה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

אין שום בעיה עם איכות הרכבה של רכבים צרפתיים. הבעיה אצלם זה איך שהרכב מתוכנן מלכתחילה.

תזכיר לי מתי הייתה הפעם האחרונה שהחזקת רכב צרפתי מודרני ולא הקסנטיה שלך מ-1997?

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

פגו 301 נראה כמו רכב כזה.

דווקא ה 301 הגיע עם המנוע 1.2 שלא בדיוק חף מתקלות.

או שהתכוונת לגרסאת ה1.6 וה AL4 ?

פורסם

301 גם שווקה עם מנוע 1.6 וגיר אייסין 6 הילוכים.

זו כנראה הגרסה הכי נורמלית שנמכרה בארץ, עבור מי שצריך 301 אוטומטית. 

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, לירון .ה. כתב:

היי.

אני מעוניין לשמוע לאילו רכבים משפחתיים אין שוק?.

לדוגמא הרכב שלי הכריזמה אייר, גם שהיה יחסית חדש בין 7, היה ללא שוק אז. מי שהיה קונה אותו, היה מרוויח רכב משפחתי מרווח, אמין, יציב. אם היה בוחר קורולה מאותן שנים, היה משלם הרבה יותר.

הרכב השני שלי, יאריס 2005, זה רכב בעל שוק מאוד חזק.

אז כיום איזה רכבים משפחתיים משומשים, מגיל 3 עד 8, הם ללא שוק? שמחירי הקנייה שלהם זולים לעומת רכבים מקבילים.

ואני מדבר על רכב שקונים להחזיק, לא למכור אחרי כמה שנים.

קצת פחות ממשפחתית - ניסאן נוט 

אני קניתי אותה לעצמי בדיוק מסיבת חוסר השוק כי  "ככה זה האוטו הזה" .

קניתי לפני 4 וחצי שנים מקרסו טריידאין מודל 2013 עם 22000 ק"מ בלבד ב57000 שקל כולל הטבות של ביטוח חובה , טסט וטיפול גדול על חשבונם .

מחיר זה כולל גם רביעיית צמיגים ששדרגתי לעומת הזיכוי המגוחך שקבלתי מהם.

כל הזמן שהאוטו אצלי לא היו תקלות פרט לתושבת מנוע וניקוי מגעים במפוח המזגן . טיפולים וזהו 

היום האוטו עם 98000 ק"מ . מחירו אם אמכור יהיה לפי מה שאני רואה סביב 25000 שקל וזו ירידת ערך לא קטנה אבל אין לי כוונה למכור

אחי נסע על ניסאן נוט 2008 שנים רבות אמינות מצויינת עד שנהרסה בתאונה ב 230000 ק"מ

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם
לפני 23 שעות, Buki כתב:

פיז'ו 308, אופל אסטרה, פורד פוקוס דור 3 רובוטי, שברולט קרוז, פיז'ו 301/סיטרואן C elisse, סיטרואן C4 עד 2016, במידה פחותה סובארו אימפרזה ומיצובישי לנסר. 

ילד. מביא מכוניות עם שוק אש

Tired Good Night GIF.

על שברולט אבאו שמעת? אז יש גם סדאן.

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 18 דקות, discoTD5 כתב:

על שברולט אבאו שמעת? אז יש גם סדאן.

רציתי לרשום גם אבל אין במודלים שהוא מחפש... 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

דוגמא לרכבים כמעט זהים עם ביקוש שונה - קיה פורטה ויונדאי אלנטרה.

וגם i30 לעומת סיד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שעתיים, ABSULUTT כתב:

נראה לי שהוא מתכוון לרכבים אמינים בלי שוק. שאפשר לקנות מודל גבוה בזול והרכב יהיה נחמד.

במקרה כזה סובארו ומיצובישי הם החברים שלך.

אגב גם דאצ׳יה סנדרו אפשר לקנות מודל 2017 באיזה 20 אש"ח, אבל לא יודע לגבי האמינות שלהם (לא שמעתי על בעיות איתן).

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

B4 אפילו מנוע ה 2.5 במחיר די מצחיק יחסית לתמורה.

פיאט טיפו, עושה רושם שחמק מתחת לראדר. מנוע 1.6, גיר 6 הילוכים אוטומטי רגיל

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...