Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יש לי שאלה לכולם איך נשים (בנות, נקבות תקראו להם איך שאתם רוצים)

מגיבות לצורת הנהיגה שלכם?

לבנות שבפורום לא שכחתי אותכן יפיפיות אצלכם זה אותו הדבר רק מה הבנים אומרים על זה...

השאלה הזאת מתחלקת ל 2 חלקים

נהיגה רגועה

נהיגה אגרסיבית

אני יתחיל:

אצלי כעיקרון אומרים שאני נוהג יפה, כשאני נימצא עם ידידות אתם יודעים יוצאים למסיבה או בילוי

אני משתדל לנהוג בצורה כמה שיותר נעימה לנוסעים בעיקר עם המשפחה

איתם בכלל אני נוסע כמו צב עם מנוע דיזל

אני משתדל ליסוע בצורה חלקה עד כמה שניתן נותן ברקס מוקדם ובעדינות שלא יהיה יותר מידי מורגש

סיבובים כמה שיותר בעדינות לא מהר בלי פניות חדות

אבל

כשהייתי נוסע עם האקסית שלי היא אהבה נהיגה ארסיבית לפעמים

נגיד לא ללכת לאיזה מגרש נטוש ולעשת צלחות

יותר בסגנון של איזה מגרש קורקר נטוש עוד כמה חברה עם מצלמה ולתת שם כמה החלקות יפות על הצד

או לפעמים לתת איזה פרסה עם היגוי יתר כשאין עדים...

היו עוד כמה דברים אבל הכל נעשה בטעם טוב

בעיקרון כל החברים שלי שלא מבינים כלום בנהיגה אומרים עלי שאני נוהג יפה והם מעדיפים ליסוע איתי

גם אומרים שאני יודע להפוך כל רכב ''ליותר טוב'' אבל הם בעצם מתכוונים שאני פשוט יודע לנצל אותו

החברים שלי שכן אוהבים מוטוריקה איתם אני בדרך כלל מתווכח אבל הם מודים שיש כישרון.

נ.ב.

אני רוצה להודות בהזדמנות זו

לפוקוס RS שלימד אותי המון ובזכותו ובזכות שתי רבעיות צמיגים חדשים

(אני מהילדים שתמיד היה מכין שיעורים) אני נהג טוב יותר עם הרבה ידע וגם קצת כישרון...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידות שלי רק נהיגה מהירה, מתחת ל180 הן לא מגיעות לאורגזמה... :-P

עכשיו ברצינות, הכל תלוי בבחורה...

יש את האלו שאוהבות לתת עיצות (פה נכללות גם המעצבנות...), בנהיגה רגועה בדרך כלל זה הסתכם ב"סתכל הוא עקף אותך" או "שים איזה מוסיקה טובה" או "יאללה תן גז תעשה איזה לופים שמיניות סלסולים משהו בלאגן"... בנהיגה מהירה ואגרסיבית הן לא דיברו, בדרך כלל שמעתי אותן מפסיקות לנשום ובוהות בנעשה במבט מבוהל...

יש את המתלהבות... אצלן זה מסתכם ב "וואי איזה יופי לקחת את הפניה" או "יא איזה שיר"...

יש את הזהירות... רק בנהיגה מהירה הן מתחילות לתת עיצות כמו "סע לאט" או "אל תעקוף זה מסוכן"...

ויש את הבחורות כלבבי, בדרך כלל אין להן הרבה דרישות, הן שמחות שהן איתי ברכב, וגם אם יש להם בקשות הן יבקשו בצורה יפה וגם אני מתנהג בצורה מנומסת ולא נוסע מהר מדי...

בדרך כלל כשאני מתכנן איזה נסיעה מהירה אני לא לוקח איתי אף אחד ואף אחת, כי ראשית לא בא לי לשמוע זיוני שכל בסגנון "סע לאט" או "סע מהר" (למרות שעדייף אף אחד לא העז לבקש שאני אסע עוד יותר מהר, גם ככה מפחיד... :wink: ), ושנית בכל זאת לנסוע עם עוד אנשים ברכב זאת אחריות גדולה יותר...

פורסם

תלוי על איזה אוטו אני נוסע :-P אם מדובר על זה שבחתימה לא צריך לנסוע מהר בשביל האורגזמה והפוזות :lol:

ועכשיו ברצינות?

אם אני נוהג על האוטו הפרטי שלי ולא של אבא שלי,

אני משתדל מאוד מאוד לנהוג רגוע ולא לעבור את ה3000 סלד ובלי קיקים מיותרים :)

יותר מדיי אוהב את האוטו הזה.. לא משנה גם אם חברים שלי איתי באוטו

לא עושה פוזות על האוטו שלי :-)

בנוגע לרכב השני , לחיצה אחת מספיקה להרגיע את כמות העדר (חברים) שיושבים באוטו...

אבל אם אני באוטו של חבר, מהעבודה של אמא שלו , שזה כבר מסביר הכל...

אז האוטו חוזר בלי צמיגים , יש לי כמה וכמה סירטונים מצחיקים שעשיתי עם חברים והתעללנו במכוניות של ההורים שלהם , או יותר נכון מהעבודה... אז אני אשתדל להעלות אותם בקרוב :-P

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
נ.ב.

אני רוצה להודות בהזדמנות זו

לפוקוס RS שלימד אותי המון ובזכותו ובזכות שתי רבעיות צמיגים חדשים

(אני מהילדים שתמיד היה מכין שיעורים) אני נהג טוב יותר עם הרבה ידע וגם קצת כישרון...

:oops: :oops:

לא נהגנו הרבה זמן ביחד אה!?!?

בקיצור אני לרוב נוהג רגוע אבל אבל שאני על רכב צבאי זה לא הכי רגוע אבל עדיין בתחום הסביר,

כשאני נוהג עם אנשים אז זה בדרך כלל חברים שרגילים לסיגנון שלי וכשאני נוהג עם מישהו בפעם הראשונה אז אני משתדל לנהוג רגוע מאוד...

וכמו שכבר אמרו יש כל מיני בנות שכל אחת אוהב משהו אחר כמו במיטה ככה גם בכביש...:wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

עם חברות ידידות אני משתדל לנסוע רגוע כמה שיותר.

אם תפחידו אותן באיזה זריקת זנב או באיזה החלקה. זהו הלך הבטחון שלהן בנהיגה שלך ואז אתה באמת בצרה.

ובנוף לכך אני לא אוהב שמשהי ישבת לצדי ומתחילה לתת לי הערות על הנהיגה: מהר מידי לעט מידי, לקחת את הסיבוב מהר מידיי, מפחיד לנסוע איתך וכו'. הגעתי למסכנה שכאשר אני נוסע אם עוד אנשים ברכב, הנסיעה תהייה מנהלתית עד כמה שאשפר ובלי שום זיקה לנהיגה ספורטיבית.

בברכה L.A

פורסם

"....תזהר

תזהר

אתה לא חייב לקחת את הפנייה ב50 קמ"ש

תזהר

תזהר

יש רכב שמגיח ממול

תזהר

תזהר

למה אתה לא מאותת?

תזהר

תזהר

יש לך רגל כבדה על הגז

תזהר

תזהר

אתה תגיע בסוף לבית קברות עם הנהיגה שלך

להזהר כבר אמרתי?!..."

ככה נשמעה הפעם האחרונה שנסעתי עם ידידה ברכב (וזה עוד לפני שבכלל התנעתי...) :lol:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

בנהיגה רגועה כולם מבסוטים מהצורה שאני נוהג...

"אני נורא אוהבת לנסוע איתך... הכל תמיד חלק" ***ברקס*** :p

בנסיעה רגועה אני כמו רובוט, בנהיגה אגרסיבית אנשים מנשקים את האדמה כשהם יורדים מהאוטו...

הם לא מעיזים להפריע, אבל מחזיקים חזק בכל מה שהם רק יכולים...

ולמרות שהם מפחדים לגמור את החיים בתעלה, הם מחמיאים לאחר הנסיעה על המיומנות... עד כאן להיום...

שלד

עריכה: בדר"כ כשאני ממש מתפרע זה רק עם עוד בנאדם אחד באוטו(או לבד, לרוב לבד) וגם כשאני יודע שלא איכפת לו שאני אקח אותו איתי... והוא גם נהנה מכל רגע...

פורסם

שני סיפורים מצחיקים...

היתה לי ידידה, שביקשה שאני יאסוף אותה בדרך לבסיס, OK...

אני מגיע אל ביתה, כמו שסוכם, 6 בבוקר... אני שואל את אמא שלה איפה היא, והיא אומרת לי "היא עוד ישנה..." (מכירים את האנשים שאין להם מה לעשות וב 5 בבוקר קמים כדי לטפל בגינה או משהו כזה...)

"מה?!" אני עונה... היא סיכמה איתי שאני אוסף אותה כדי להגיע לבסיס (המפקד שלה הוא חבר שלי, וסמך עלי שאני מביא אותה עד 7:30 לבסיס)

טוב, אחרי היתארגנות קצרה, היא ניכנסת לאוטו, ונוסעים...

בדרך כלל היא דברנית גדולה, ולא ממש סותמת את הפה.

כשהגענו לבסיס (מטיבעון לבירנית 40 דקות), כל מה שנישאר לי באוטו היו חורים בכיסויים המציפורניים שלה...

עוד סיפור...

לקחתי פעם איזה חייל מהבסיס טרמפ...

באזור הצפון יש מלא עליות, לפני כל עקיפה בעליה אני מכבה את המזגן...

בסוף הנסיעה הוא אומר לי "אבהתי את הכפתור של הטורבו"...

ואני מהנהן בראש וחושב, "כן, כן, צא לי מהאוטו...."

:wink:

אגב, אותה ידידה, הפכה עם השנים לחברה...

אחד הסיבות לפרדה היה "ריב" שפרץ בגלל שהיא נסעה באיילון בלילה והאוטו התחמם...

אני ישנתי לי במושב ליד הנהג, אחרי ביקור בבר...

היתעוררתי מהדפיקות והריח של השמן השרוף שהיה באוטו. כשביקשתי ממנה לעצור את האוטו בצד, היא שאלה אותי "למה? שתית יותר מידי?! מגיע לך..."

המחוג של החום עבר את המקסימום...

אחרי שהוספתי הים ושמן, ונתתי למנוע לנוח איזה שעה, המשכנו, גם כאן, היא שתקה רוב הדרך...

טוב, הבטחתי 2 סיפורים, אבל יצאו שלושה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

על הנהיגה שלי בד"כ לא אומרים כלום (משתדל לא לעשות שטויות), אבל כשהייתי צעיר יצאתי עם בחורה שנהגה בלנצ'יה דלתא טורבו, ואז היה לי הרבה מאוד מה להגיד (אם רק יכולתי להפסיק להשתין במכנסיים מפחד ולהתחיל לדבר :) )

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עם אח שלי ...רק בלאגן .. החלקות שטויות :) (בטיב טעם .. לרוב שבת בבוקר שהכבישים ריקים שנוסעים לסבתא או משהו)

עם החברה, רגוע

עם משפחה, רגוע כמו צב

עם אמא ................... לא נוסע יותר בחיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אם יבוא יובל מלמד או ראם סמואל

היא תצעק עליו שהוא נוסע מהר או שבא אוטו או שיש סיבוב ..

קיצור חוויה :p

פורסם

עם המשפחה אני נוסע בעדינות יתרה ("אבא, ראית איך היא משכה את ההילוך?? 2800 סל"ד!!!).

רוב נסיעותיי ללא ההורים הן עם חברתי, ומאז אותה פעם בה המחשתי לה בהרמת בלם היד למה אני מתכוון כשאני מספר לה "איך התלהבתי כשנסעתי עם ההוא והוא הרים......" והיו צווחות למרות שהכביש היה רטוב לחלוטין (למי שלא הבין, הצווחות לא הגיעו מהצמיגים...), שלאחריה כמעט והכירה אישית יתר על המידה את האסלה, איני מרבה לנהוג מהר וחד.

(הקצנתי קצת בתיאור, היא פשוט נבהלה קצת כי היא לא ציפתה לזה אבל היא מאוד מתנגדת שאעשה דברים כאלו בשנית).

בפעמים הבודדות שהגעתי עם הלאנטיס לבית הספר, ניתן בוודאות להגיד שהיא סבלה לא מעט וחבריי נהנו.

לסיכום, מבחינת הנהיגה לכשעצמה (ללא התחשבות בתנועה) לאף אחד אין תלונות כלפיי וניכר שאכפת לי מאוד מהרכב ואני משתדל לשמור עליו. אבל מבחינת ההשתלבות בתנועה להורים תמיד יש תלונות (למרות שכשאני לבד אני מסתדר מאוד).

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

עם המשפחה אני נוסע רגוע כי זה הולך ככה:

אבא: אתה משוגע.

סע לאט סע לאט.

אתה ממהר לאן שהוא?.

די די.

סע לאט סע לאט.

מה איכפת לך יקחו את הרשיון.

מה אתה עוקף? לאן אתה ממהר?

סע לאט.

אני:אבא אנחנו באיילון על 110......

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

עם ההורים? הם לא נוסעים איתי יותר... מאז שנסענו לצפון ואבא שלי פתח את הפה על צורת הנהיגה שלי, עשיתי שמיניות במגרש חנייה של איזה פארק. מאז ההורים לא נכנסים לאוטו שאני נוהג בו.... ובטח שלא לאוטו שלי...

חברה?.... לא הייתה סובלת נסיעה איטית, בגלל זה החלפתי לGTI.

עכשיו? אני קריזיונר, יש לי פיוז קצר, כל אחד שיעצבן אותי ברמזור, אנסה להראות לו מה זה.

שאלתם על הנהיגה שלי, אל תבקרו אותי. עניתי על השרשור.

אם מישהו אוהב את הנהיגה שלי ? ובכן... 6 שנים רשיון.. ורק 13 תאונות.

נראה לי שאני נהג טוב. (ציניות חברים, ציניות).

פורסם

לכל האנשים שנוסעים רגוע עם ההורים: מן הסתם תסעו לאט אחרת לא יתנו אוטו או יפעילו סנקציות אחרות...!!!

אצלי זה משתנה מבן אדם אחד לשני:

עם המג"ד זה לא יותר מ-110 קמ"ש.

עם סבתא כנ"ל.

עם אימא 120+.

עם חברה לא יותר מ-120 כי אחרי שטסטי עם מישהו 160+ היא התחילה לבכות לי (והיא אף פעם לא כזאת)...

לבד אני נוסע בדרך כלל מהר (אם 210 נחשב מהר)...

א... ועם אבא אני פשוט לא נוסע או נוהג ! מה שכן, אחרי שסיפרתי לו על ה-210 במגאן קופה... הוא גם ניסה רק שאצלו זה נגמר ב-160 קמ"ש + שלילה + 4000 ש"ח לעורך דין כדי לצאת מזה עם רישיון.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...