Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תלוי עם מי ומתי.

בנסיעות רגילות מנהלתיות בד"כ אין תלונות.

אפילו שנוסעים 120 באיילון. (עם המשפחה וכו')

עם הסבתא הזקנה נסעתי פעם לחיפה ושייטתי על איזור ה-140 רוב כביש החוף - כשהגענו היא אמרה לי שאני נוהג מצויין. :-)

מצד שני פעם אחרת נסעתי איתה קצת יותר מהר והיא התלוננה למה אני חייב לנסוע כ"כ מהר. :?

ידידה שלי פעם לא אהבה לחגור מאחור אז לקחתי פניה יחסית חדה על 50 קמ"ש ומאז היא חוגרת... לא רוצה לקבל עוד מכה בראש כנראה מהדלת הרחוקה :-P

חברה שלי לא מתלוננת בכלל.

מצד שני היא אוהבת לישון בנסיעה ולא תמיד מתעוררת אפילו בסגירת סקאלה. :sleeping:

ידידה שלי וחברים אחרים מוכנים לנסוע איתי בד"כ בלי בעיה, אבל בשום אופן לא מוכנים לנסוע איתי לאילת (רוצים שאני לא אעבור 120 :shock: ). פעם אחת כשנסענו (ברכב של החבר) אני חזרתי בטיסה של הדקה ה-90 כי לא יכולתי לסבול את הנהיגה שלהם, ולהיפך.

מישהי שיצאתי איתה פעם (זה היה דייט שני או שלישי, לא ממש מוצלח) ביקשה בתקיפות להוריד את הרגל מהגז בסביבות ה-150 (איילון דרום). הפידבק שקיבלתי בעקיפין על הדייט הזה (דרך חברים משותפים) היה... חריף במיוחד :? . מיותר לציין דייט אחרון עם אותה בחורה.

ואגב טיפ ענק לגבי הסעת אנשים מבוגרים (הורים, ובעיקר סבים/סבתות) - אפשר לפעמים להגיע איתם בלי תלונות עד 140 בכביש ישר בהאצה מתונה בהילוך העליון - אבל להיזהר לא לעשות קיק-דאון. מספיק קיק קטן בהאצה אפילו 90-110, ומיד בלבולי מח למה אתה נוסע מהר וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל כשאני בדר"כ עם בנות באוטו הוא מונע מקסימום בשביל המזגן וכל האקשן נמצא במושב האחורי...

אם כבר נהיגה אז הרוב שאני לוקח איתי נטולות רשיון ונדהמות מכל חראקה קטן או מיני פרפור ברמזור, וכל ה"דרישות" שלהם (כאילו מישהו שם על מה שהן חושבות) זה שהמוזיקה לא תרד מ70 אחוז מהכוח של המערכת, לי אישית אין בעיה עם זה.

עם המשפחה מעצבן לנהוג, הם יסבירו לך טוב טוב ובאיזו מידת זהירות לקחת את הפניה שאתה כבר לוקח שנתיים, 3 פעמיים ביום, ובאיזו מהירות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עם "נקבות" ביינתים יצא רק עם אמא שלי(אני כרגע תחת תקופת מלווה קנדי:x 9 חודש)

וזה הי בסגנון של

"וואי תראה איזה בית חמוד יש פה************************מפגר הוא כמעט נכנס בך סע יותר מהר סע לשם בעצם לא זהו די מספיק תעצור תן לאבא לנהוג!!!!*******

אחרי שסה"כ יצאתי אחרי שלט "עצור"

יום אחרי זה נסעתי עם אבא שלי לבנק ומשם אמרתי לו שאני נוהג בחזרה,בקיצור הוא נותן לי את המפתח אנחנו נכנסים אני מתניע(הכל אחרי שדיברנו על מה שקרה יום לפני)מעביר לרוורס,מצמיד את הדוושה לרצפה אחרי כמה מטרים שובר הגה ואנחנו נעצרים מסיבוב שלא היה מבייש את מקראיי,אני משלב בחזרה לD מחייך לאבא שלי אומר לו חלאס להתלונן ונוסע הביתה:)

וככה כל פעם שיש לו תלונה אני שורף דלק(מנוע 3.2 V6)והוא שוכח ממני ישר

http://img188.echo.cx/img188/4755/untitled1copy6xe.jpg

IntrepiD V6

"This could be Heaven,Or this could be HEll"

פורסם

כולם נורא נהנים לסוע איתי..מהסיבה שאני נוהג רגוע מאוד כשיש איתי אנשים...

כמעט ולא עובר את המהירות המותרת,ואם עובר אז לא בהרבה.

אני לא יוצר פרובוקציות ולא עושה שום דבר מפחיד.

(את הנהיגה האגרסיבית:shock2: אני משאיר לזמן שאני לבד.)

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

מק'יוסי , אתה צריך כנראה להחליף מערכת , 70% מהעוצמה אצלי באוטו ישאיר לאחר נהיגה ארוכה אנשים עם צלצולים באוזניים.

בכ"א , דיון טיפשי אבל מילא.

עם רוב הבחורות שיוצא לי לסוע באוטו אני נוסע כמה שיותר חלק , מהירות היא התיחסות משנית כמו שגם WIL כתב , כל עוד לא עושים קיק דאון ולא מפעילים יותר מדי G ( ברקסים וסיבובים ) אף אחד לא מרגיש 120-130 קמ"ש.

עם חברים שמכירים אותי אני כבר נוסע יותר מהר ונהנה טיפה בסיבובים אך עדיין מאוד רגוע, כנ"ל כשאני לבד באוטו.

נסיעה אמיתית מתחילה ומסתיימת אצלי ב:

א. פרטנר/ית ( והיו כמה וכמה בחורות :) ) שמעונינים שאני אנהג ככה ומודעים לאיך אני הולך לנהוג ולא אנשים שאני כופה עליהם את הצורת נהיגה הזו.

ב. בן אדם אחד באוטו חוץ ממני , נקודה.

ג. כביש מבודד וריק ככל האפשר.

ובקשר להערות , אני מספיק רהוט בדיבור , וידע אישי מספיק טוב כדי בשיחה לגרום לצד השני שהוא טועה, אבל יש מקרים אבודים.

לא ממזמן הסעתי איזו שהיא בחורה חזרה , לא קשורה אלי , ידידה של חברים שלי , והיא זיינה לי את השכל כל הנסיעה על זה שאני נוהג 120 קמ"ש במקום 90 באיילון , ממש רוצח.

מיותר לציין שכחודש מאוחר יותר ראיתי אותה במקרה נוהגת ( מה לעשות , האוטו שלה יוצא דופן בכמה שהוא מכוער ), וכמבון שאולי 90 היא נסעה באיילון , אבל בעיר דברים כמו איתות , זכות קדימה , פניה מנתיבים לא נכונים ותמרורי עצור הם המלצה בלבד.

כי המהירות ה-ו-ר-ג-ת! , מה לא ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני זוכר פעם שהעלתי מכר בפעם הראשונה שלו על הרכב הנוכחי שלי, הוא ישב במושב הימני מאחורה ללא חגורה ,בחור די גדול ומסיבי.

החזרתי אותו לביתו תוך כדי מתן הנחיות ממנו ,מטר לפני סיבוב הוא מודיע לי שיש סיבוב ,אז נכנסתי לסיבוב בצורה חדה מאוד תוך כדי שבירת הגה, בזווית העין אני רואה דרך המראה המרכזית ,דמות עפה מהר לכיוון הנגדי של המושב , הוא ממש לא לקח את זה בצחוק ,ואמר שאני נוהג כמו מטורף ומאז הוא לא עלה איתי לאוטו יותר.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לאט ורגוע בד"כ.

עם אחותי, אני נוהג כאילו בפריז דאקאר, והיא שותקתואחרי זה אומרת לי "נחמד... ".:shock:

עם אבא בחיים לא שוב.

"תן גז, תן גז, תן גז כבר". טוב נותנים בגז. קיק דאון ופרפור. "עצור, עצור, עצור כבר" טוב דופקים ברקס שהראש ניתקע בשמשה.

וכל הזמן היד שלו על הגיר, סיוט!

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

יש לי 60 כוח סוס (בלחץ) אז בוא נגיד שהנסיעות איתי לא ממש מפחידות...(ועל 160 עדיין לא שמעתי).....

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

עם חברים משפחה וזה אני נוסע רגוע לא מאיץ מהר, סיבובים זה כבר משהו אחר =]

שאני לבד אני מרשה לעצמי לבדוק את הגבולות של האוטו, כמובן במקומות מבודדים ובשעות הלילה הקטנות=]

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
יש לי 60 כוח סוס (בלחץ) אז בוא נגיד שהנסיעות איתי לא ממש מפחידות...(ועל 160 עדיין לא שמעתי).....
הספק המנוע אינו הגורם היחיד להפיכת נסיעותיך למפחידות.

עם 60 כ"ס בטוחני שאתה מסוגל להגיע ל-100 קמ"ש, ובמהירות כזו סבורני שביכולתך להפנות את ההגה ולקחת פנייה :-) (כמובן לא אמרתי שתצליח לפנות כראוי, אבל לפחות סיבוב ההגה כבר יהפוך הנסיעה למפחידה די והותר).

לא רק נסיעה על 160 מפחידה (ולפעמים גם זו לא....:twisted: לא שניסיתי, תודה לאל).

אפילו לא הזכרתי את הידית החמודה הזו ,שממוקמת ליד ידית ההילוכים, זו שמפעילה את הבלמים האחוריים.....

מקווה שכעת לא תשים פעמיך לסיבוב הנדברקסים ב-100 קמ"ש תוך כדי נסיונות להתערטלות והתבוללות במושב האחורי עם חברותיך/ידידותיך בשילוב עם הכנת סלט פירות והכתמת המושבים :?.

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

עם אבא- נוהג איך שבא לי, הוא כבר ראה ועשה הכל ואפילו יותר מזה...שום דבר כבר לא יפתיע אותו.

עם אמא- כבר לפני מספר שנים היא הבינה שהבן שלה לא נוהג רגיל כמו הבן של החברות שלה, יחד עם זאת אני מכבד אותה ומשתדל להיות רגוע כשהיא באוטו.

עם אחותי- היא כבר לא דורכת בוולקן....:twisted:

עם החברה- לא מגזים או לוקח צ'אנסים מיותרים, אבל בהחלט נוסע מהר. באוטו שלי היא גם נרדמת ב-140 קמ"ש...כשאני נוהג באוטו שלה (פיז'ו 106), זה כבר קשה יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

טוב נוהג על טרקטורון בעיקר מזל טוב לי טרקטורון חדש!

אומרים שאני אל רגוע בגרוש שיש לי בעיה של קפצת מנתיב לנתיב בקיצר אני נוהג מצויין כולם לא בסדר!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

עם אמא - אי אפשר לעבור 110, פולניה, אין מה לעשות. ולא יעזור אם יש G או אין G :-)

עם אבא - כל עוד אני שומר על מכלולי האוטו בצורה המקסימלית ואמא לא נמצאת באוטו, השמיים הם הגבול.. :-D

עם אחותי והאחיינית - לאט, לאט, לאט, הכי לאט שאפשר, ותשמרו מרחק, יש תינוקת מדהימה באוטו :ladysman:

עם אחי - אני יכול לנסוע איך שאני רוצה

עם חברים - יודעים את העובדה שאני מאוד רציני בנושא נהיגה ולכן גם סומכים עלי יותר, נוהג איתם רגיל, אבל מרשה לעצמי לעבור 110 ולקחת פנייה כמו שצריך לפעמים. בד"כ גם נוסעים לפחות שלושה ברכב לכן אין מה לדבר על נהיגה ספורטיבית.

עם החברה - נוסע רגיל, היא גם אוהבת לנהוג אבל איכשהו יוצא שאני בד"כ מביא אוטו :-P

עם עצמי - בד"כ אני מרשה לעצמי לנהוג איך שאני רוצה, ואני לא מתלונן..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ציטוט מפיה של החברה (פחות או יותר, חברה, לא ציטוט):

שיט אלוהים והלוואי וגם אני הייתי נוהגת ככה
וזה עוד עם כמה שאני בלאי, חכו חכו אני אתדרדר לזנות ואוכל להרשות לעצמי קורסים D:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...