Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

מקווה שזה לא אוף-טופיק מידי, אני צריך למכור את הרכב שלי בזמן יחסית קצר לקראת נסיעה ורציתי לשאול פה כמה שאלות לפני פרסום.

מדובר בשברולט ספארק ידנית מודל 2011.

אני יד שניה (עבור הקונה היא יד שלישית).

257,000 ק"מ.

מצב מעולה, הכל תקין לגמרי.

לא רואה מוסך. פעם אחרונה שהייתי היה באוגוסט שנה שעברה בטיפול תקופתי וקיבלתי חוות דעת שהרכב במצב כללי טוב מאוד.

המצב החיצוני גם מושלם כמעט לגמרי פרט לשפשוף צבע בצד ימין של החלק הקדמי (עלות תיקון כ600 ש"ח אחרי מע"מ).

שאלות:

1. אני גבולי מבחינת קילומטרג' לגבי טיפול תקופתי (11,000 ק"מ מהטיפול האחרון) ומתלבט אם להעביר את הרכב טיפול או למכור אותו כמו שהוא ולהשאיר את הטיפול לקונה.

2. מתלבט אם לתקן את השפשוף צבע (ראה לעיל) לפני המכירה. יש טעם?

3. מה מחיר ריאלי לקבל על הרכב (מחירון ביד2 לפני שקלול 10,800, אחרי שקלול 10,400)?

4. מה מחיר סביר שאוכל לקבל על הרכב כדי "להעיף" אותו בלחץ של זמן (עד שבוע)?

אשמח לדעתכם,

תודה לעונים!

פורסם

לא חושב שהטיפול כזה רלוונטי כל עוד תוריד עליו במחיר ויש לך תיעוד טיפולים.

אם אין תיעוד טיפולים תעשה טיפול, זה לא נראה טוב בכלל רכב לא מטופל ובטח עם קמ כזה.

כל השאר לא יודע כ"כ לענות כך שאשאיר לחכמים פה.

בהצלחה במכירה!

• אהבתי 1

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

לדעתי כדאי לעשות טיפול יהיה נקודת זכות לטובת הרכב.

לא הייתי צובע, זה רכב ישן והגיוני שלא יהיה מושלם, בנוסף יכול להיות הבדל צבע.

תסתכל בכמה מוכרים רכבים דומים ותתמכר לפי זה, קח בחשבון הק״מ הגבוה יהווה חיסרון ותצרך להוריד מחיר.

אם אתה לחוץ ממש למכור, תיקח מחיר ממוצע ותוריד אלפיים שקל בערך, לא מתקשרים תתחיל להוריד עוד קצת.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...