Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר לרכב בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

רכשתי את השברולט ספארק שלי(2020) בהלוואת בלון דרך הסוכנות והבנק.

אני מתלבט אם למכור את הרכב ולעבור לעיסקת ליסינג פרטי-תפעולי כדי להוריד מעלי את נטל הטסטים,המכירה וכל מה שכרוך בכך בעוד מספר שנים.

ברור לכולנו(אני חושב) שהחזקת ואחזקת רכב מהווה נטל וערכו של הרכב(שאינו נכס) הולך ויורד.במידה ואקח רכב מליסינג-אני יכול להחזיר אותו כעבור 3 שנים ללא מחויבות.נכון ששילמתי סכום שיכולתי לקנות בו רכב משומש,אבל הרי יש ברכב משומש מרכיב של כאב ראש באחזקה והחזקה....

מה דעתכם?

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי eran40
פורסם

אתה משלם יותר בליסינג פרטי

אבל זה תענוג אחרי 3 שנים פשוט להחזיר את המפתחות ולהתקדם הלאה ( כמובן שחייבים להחזיר את הרכב במצב תקין אחרת תצטרך לשלם עוד כסף )

אני אישית הלכתי על ליסינג פרטי בשביל באמת לחסוך את "הכאב ראש"

יש לי חברים שלא מבינים את זה ומבחינתם זה לא כזה כאב ראש להתעסק במכירת הרכב , טיפולים , תחזוקה ולא מבינים למה ללכת על ליסינג פרטי  ולשלם יותר

אז זה מאוד תלוי בך , אם אתה רוצה ראש שקט ולא להתעסק בכלום ומוכן לשלם על זה קצת יותר אז ליסינג פרטי יתאים לך

• תוכן חדש...