Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו דיזל???

itsik170
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום הייתי בתל אביב בעזריאלי

וראיתי כמה מוניות סובארו

אחת היתה אימפרזה סטיישן מהדגמים החדשים

ו-2 מוניות B4 דור קודם

האם זה הגיוני שיש לסובארו מנוע דיזל בארץ? כי כפי שידוע לי בארץ אין מנועים של דיזל לסובארו הנ"ל

תודה!

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נכון לשעה זו, סובארו לא ייצרו אף דגם שלהם עם מנועי דיזל.

הסיבה כי יש כמה "עופות מוזרים" היא שיש מספר נהגים, שמוכנים לנסוע בבנזין אמין (ככה שמעתי מנהג מונית, הוא אמר שברגע שיש לו מונית אמינה שלא נכנסת למוסך כל שני וחמישי, המחיר של הדלק הוא לא מכשול)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

השאלה כמה עולה לקנות רכב בנזין למטרת מונית

כי על דיזל למונית אני יודע שיש הקלות במיסוי

ואם גם ה-DL והאימפרזה הישנה שפעם מוניות כאלה שרצו בכל חור נמכרו גם עם מנוע בנזין?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שלום,

גם לי יצא לראות את הדגמים שהוזכרו, ומשיחה עם אחד הנהגים הבנתי שהם מעדיפים את אמינות הרכבים המופלגת על פני חסכון בסולר.

לגבי מחירים, במחירון של לוי יצחק , לקראת הסוף , יש מחירים למוניות.

גימי נ.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לפי מה שידוע המיסוי בא לא לפי סוג הדלק אלא השימוש ברכב (פרטי\מונית)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

מוניות הDL היו בעלי מנועי בוקסר רגילים שצורכים בנזין כמו כל סובארו אחרת.

היום כשמחירי הסולר הרקיעו שחקים ודומים למחירי הבנזין, שיקול של לעבור לבנזין תמורת אמינות הוא לא תמוה כ"כ.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חלק גדול ממוניות הסובארו כבר מונעות בגז. אלו שעדיין לא עשו את ההסבה, מתכוונים לעשות אותה ברגע שהשוק יתפתח. כל לפחות עלה משיחות רבות עם נהגי מוניות.

• תוכן חדש...