Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המדפסת הנוכחית במשרד, Lexmark CX417de, עושה יותר מידי בעיות:

1. מזין המסמכים ב-90% מהפעמים לא מצליח למשוך את הדפים, רק אם דוחפים את הדפים ועוזרים לו הוא מצליח.

2. כעת גם בהדפסה דפים התחילו להתקע.

מחפשים מדפסת לייזר צבעונית שתשמש למשרד קטן 8-10 אנשים שלא מדפיסים המון (יש עוד מדפסת לייזר שחור לבן בשימוש).

מחיר הטונרים לא קריטי, גם אם הם קצת יותר יקרים זה לא משנה.

מה שחשוב זה אמינות.

בגלל שיש לי בבית מדפסת Brother MFC-L2740DW חשבתי לקנות גם למשרד Brother: (הביתית מעולה! אפס תקלות ואמינות מופתית!)

Brother MFC-L9570CDW

אך מחיפוש ברשת אני לא מוצא מספיק מידע או ביקורות עליה.

המליצו לי גם על HP, Lexmark, Epson אבל שוב קשה לי למצוא מידע קונקרטי.

נשמח שתיהיה אופציה למגש נייר נוסף (ל-Brother הנ"ל יש, ראיתי שעולה כ-700 ש"ח + מע"מ).

נשמח אופציה להרחבת אחריות ל-3 שנים נגיד (שוב, ל-Brother יש אופציה ב-400 ש"ח + מע"מ ל-3 שנות אחריות באתר הלקוח מותנה בשימוש בטונרים מקוריים - מקובל עלי).

תודה רבה!

פורסם

יש לי בבית HP color laserjet pro mfp m281fdw, היא אובר קיל רציני לבית, אבל היא חיה רעה כמדפסת משרדית.

מה שאני אוהב בה זה:

• אפשר להדפיס אליה בכל מיני דרכים:
  1. מהמחשב
  2. מהפלאפון (ללא שום תוכנה מיוחדת, רק להיות מחובר לאותה הרשת)
  3. דרך כתובת מייל שהם נותנים לך כאשר אתה נרשם
  • יש להם אחלה אפליקציה שנקראת HP Smart אשר מתקינים מהWindows Store והיא מקנפגת הכל אוטומטית, ממש one click.

אנחנו מדפיסים המון דרך האייפון ישירות וזה מעולה

פורסם

ברדר סדרה 9000 היא סוס עבודה אמין מאד . החזקתי אחת כ 10 שנים עד שמסרתי אותה למשרד שממשיך איתה. הטונרים התחליפיים עבדו יופי. החזקתי תופים ספייר אבל לא הייתי צריך להחליף. שום גומייה לא התייבשה (להבדיל מ HP ) אין בעיות בליעה.
שנת 2010 כחדשה . הפלסטיק הלבן הצהיב עם השנים. שוקלת לא מעט. תמונות יצאו גרוע.
שלי :
https://www.amazon.com/Brother-MFC-9120CN-Digital-Printer-Networking/dp/B002OT6HPW
כל המדפסות באות היום עם אפליקציות ושאר מרשרשים .

• תוכן חדש...