Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות רכב יד שניה ב35 אלף בערך ומעוניין ב2 הרכבים האלה, הנסיעות יהיו 90 אחוז בעיר ואולי פעם בחודש נסיעה מהצפון לדרום, מבחינת צריכת דלק הם אותו דבר? כי זה די חשוב לי, חשבתי גם על ה I10 דגם SUPREME אבל קראתי באנטרנט קצת ונראה שאין הבדל בצריכת הדלק בין ה I10 SUPREME לבין ה I20 והריו והI10 מגיעה עם מנוע יותר חלש, זה נכון שהצריכה זהה?

פורסם

הריו מרווחת יותר מאחור אם זה משנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 שעות, yoav911gt2 כתב:

פחות או יותר אותם מכלולים בדיוק.
הi10 וגם הפיקנטו לא חסכוניות במיוחד.

יותר חסכוניות משמעותית מI20 או ריו?

פורסם

השאלה מה הדרישות שלך?

אתה מחפש חסכוני? מרווח?

אם הנסיעות בעיקר בעיר אני מניח שהנסועה לא גבוהה, לכן הייתי שם פחות משקל על צריכת דלק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

השאלה מה הדרישות שלך?

אתה מחפש חסכוני? מרווח?

אם הנסיעות בעיקר בעיר אני מניח שהנסועה לא גבוהה, לכן הייתי שם פחות משקל על צריכת דלק.

בערך חצי שעה נסיעה בעיר כל יום, הדרישות שלי הם בעיקר אמינות וצריכת דלק ואני יודע ששתיהן אמינות באותה רמה בגלל מכלול חלקים כמעט זהה, פשוט חשבתי על הI10 כי אמרתי אם היא יותר חסכונית עדיף להביא אותה אבל זה לא המצב. בקטע של המרווח פחות משנה לי כי רק אני והבת זוג נסע עליו.

לפני 28 דקות, yoav911gt2 כתב:

בהחלט לא.

תודה רבה

פורסם

אפשר לשקול אז את הספייס סטאר, חסכונית, אמינה מסוף 2014 קיבלה תוספות איבזור, וגם נוחה בעיר.

מנגד עקב הגיר הרציף היא תהיה רועשת יותר.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

אפשר לשקול אז את הספייס סטאר, חסכונית, אמינה מסוף 2014 קיבלה תוספות איבזור, וגם נוחה בעיר.

מנגד עקב הגיר הרציף היא תהיה רועשת יותר.

אני מפחד שהרכב הזה לא יסחוב לי בעליות ויהיה בעייתי מבחינת נסיעות בין עירוניות, גם הבנתי שההתנהגות כביש שלו דומה לאטראז' שזה רכב שנהגתי בו בצבא והרגיש כמו חתיכת קלקר עם גלגלים

• תוכן חדש...