Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הזמנתי טסלה שצפויה להגיע באוגוסט.

בנתיים פרסמתי את הפג'ו 3008 שנת 2018 דיזל ביד 2 כדי לראות אם תהיה התעניינות.

מפה לשם, תוך 3 ימים הרכב נמכר.

כעת אני נמצא בדילמה.

אישתי צריכה רכב לפזר את הילדים בבוקר, לאסוף אותם ולנסוע כ-40 ק"מ בכל יום לעבודה וחזרה (לא כולל סופ"ש ויום שלישי, קרי 4 ימים בשבוע).

ישנן כמה אופציות שחשבתי עליהן:

1. השכרת רכב לשלושה חודשים - מעריך שתהיה עלות חודשית של כ-2500 ש"ח לחודש, לא כולל דלק.

2. רכישת רכב בסכום של כ-10 עד 20 אש"ח ולמכור בעוד שלושה חודשים. כאן נדרש הרבה מזל לא ליפול על נבלה. מעריך הפסד של כמה כמה גרושים על ביטוח רכב. בתקווה שאצליח למכור בקלות ולא בהפסד.

3. רכב שיתופי - 159 ש"ח ליום, חוסך לי את שישי שבת שלא נדרש בו רכב, וגם בשלישי לא נדרש רכב. עדיין, שימוש ברכב 4 ימים בשבוע כפול 159 כפול 4 שבועות מביא אותי לאותו סכום של סעיף 1.

בקיצור, מה הדרך הזולה ביותר להתנייד שלושה/ארבעה חודשים (תחבורה ציבורית לא רלוונטית מפאת זמינות הקווים הנדרשים).

אודה להמלצתכם.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני דווקא הייתי בוחר באופציה ראשונה.

רכב זול יכול להתקלקל, צריך לעשות ביטוח.

רכב שנמכר אחרי תקופה קצרה יכול להדליק נורה אדומה אצל הקונה מה שיכול להקשות על המכירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכמה חברות השכרה בדקת שהגעת מסכנה שעולה לך 2500₪ בחודש?
איזה רכבים בדקת במחיר הזה?

מישהו אחר פתח אשכול על זה שרוצה לקנות רכב ולמכור אחרי 10 חודשים, אמרתי לו שלא משנה מה, יפסיד כסף, אתה רוצה למכור אחרי 3 חודשים...

בחזרה לשאלה הראשונה, בדקת בכל החברות?
נסית לדבר איתם על כל התוכניות מיניהם?
אולי אפשר לעשות משהו ל3 חודשים רק שלא יעלה לך 2500 לחודש בלי דלק?
אגב, 40 ק"מ ביום, תלוי איזה רכב, זה לא הרבה, אני עם הספארק שלי מתדלק 150/170₪ בערך כל 17/20 יום ו נוסע ממוצע 20/25 ק"מ 6 ימים בשבוע.

והשאלה הכי חשובה, אתה בטוח ב100% ש הרכב יגיע בעוד 3 לחודשים??

וכבר מאוחר לשאול, אבל אם ידעת ש הרכב יגיע עוד 3 חודשים, למה מכרת את הרכב הנוכחי שלך??

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם (נערך)

1. טרם דיברתי עם חברות הביטוח, אבל אני מבין מהמחירים באינטרנט שהכיוון הינו כ88 ש"ח ליום השכרה לחברה זולה.

2. בטוח רק המוות, אבל טסלה עד כה עמדו בהתחייבות שלכם לספק רכבים במועד שנקבע, גם אם זה אומר לחלק את הרכבים בנמל באשדוד באוהל.

3. לא ידעתי כמה זמן יקח לי למכור את האוטו ולא רציתי להתקע עם שני רכבים במקביל. לצערי/שמחתי תוך 3 ימים כבר הייתה העברת בעלות.

איזה רכב יהיה הכי קל למכור כיד שנייה? נתת אופציות של צרפתיות שלדעתי שמחירים כאלה ושנתונים כאלה אנשים יחפשו יפניות אמינות.

לדעתי הייתה קוראינית שכיכבה אותם שנים בשם יונדאי אקסנט.

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

פורסם

תקנה רכב סחיר מאוד.
גם אם תפסיד ההפסד לא יהיה גדול.
לדוגמא מאזדה 3 ספיריט עד שנת 2011, אתה תתפלא לראות כמה מתקשרים ביום שתפרסם, חפש אחת שלא עברה תאונות במחיר שהוא קרוב למחירון ( לא פשוט ,הרוב רוצים מעל אבל אם תרפרש את הדף מדיי יום אתה תמצא מהר, כל יום נכנסות חדשות, ולעיתים של מבוגרים שפחות מכירים את השוק )
זה עצה שקיבלתי מחבר לפני שנה וחצי, הייתי צריך לקבל רכב חברה והייתי צריך רכב "גישור"
לבסוף קניתי אחת שנת 2010 ב28 אלף שח, במצב מצוין, לא השקעתי עליה כלום כי זה היה זמני, ונמכרה לאחר 4 חודשים ב32k ( לא כי חיפשתי לעשות רווח, פרסמתי ב33 ציפיתי לויכוחים על המחיר אבל הראשון שבא לראות אותה התלהב וקנה)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם

טוב,

רכשתי היום כנראה מציאה. יונדאי אי 30 שנתון 2009 יד ראשונה ממבוגר שטיפל תמיד במוסך מורשה יונדאי. 148 אלף ק"מ. פנימית שמורה כאילו יצאה מהחברה. מצבר ו4 צמיגים חדשים ב14 אלף שקל. מחירון משוקלל כמעט 23 אלף שקל.

אעדכן בהמשך..

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם

יש לנו עולם מעניין.

יוזר בשם אופל אסטרה, מוכר פיג'ו, מזמין טסלה וקונה יונדאי... 😉

• מצחיק 1

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני 8 שעות, Opel Astra GSI כתב:

טוב,

רכשתי היום כנראה מציאה. יונדאי אי 30 שנתון 2009 יד ראשונה ממבוגר שטיפל תמיד במוסך מורשה יונדאי. 148 אלף ק"מ. פנימית שמורה כאילו יצאה מהחברה. מצבר ו4 צמיגים חדשים ב14 אלף שקל. מחירון משוקלל כמעט 23 אלף שקל.

אעדכן בהמשך..

איך מצאת את הרכב?

• אחראי פורום
פורסם
לפני 14 שעות, Opel Astra GSI כתב:

טוב,

אעדכן בהמשך..

החלטה מצויינת ובהחלט מציאה.

שוק הרכבים הזולים מאוד עירני, בטח קוריאנית עם שם טוב ונתונים כאלה.

אז תפסיד 3-4-5 אלף ₪, עדיין מצאת רכב ראוי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חשבתי שיהיה נכון לעדכן, כך הבטחתי.

קיבלתי ביום חמישי האחרון של הטסלה שלי, ביום שישי מכרתי את היונדאי ב-19 אש"ח לאחר בדיקה במכון יעודי שיצאה נקייה בסה"כ וממולצת ע"י המכון.

היונדאי עלתה לי 14 אש"ח + כ-216 ש"ח העברת בעלות ששילמתי (במכירה הקונה שילם).

טסט כ-1000 ש"ח + 100 ש"ח אגרה (בתכלס רכשתי אותה עם טסט עד סוף מאי, אבל ביצעתי טסט כי כך יהיה קל יותר למכור).

טיפול שעשיתי עצמאית מחלפים מקוריים שרכשתי עצמאית כ-450 ש"ח כולל תותב של שטנגת גיר שהחלפתי.

40 שקל שטיפה.

כיסוי הגה וונטילים מאלי אקספרס - כ-60 ש"ח.

החלפת מגב אחורי - 50 ש"ח.

ליטוש פנסים - 70 ש"ח.

ביטוח לא שלמתי (הייתה לי יתרה של חודש בפוליסה מהפג'ו 3008 ועוד קיבלתי זיכוי של כ-320 ש"ח מהמקיף).

החלפת נורה שרופה של סלון הרכב - 15 ש"ח.

סה"כ עלות כ-15,500 ש"ח לא כולל דלק (תודלק כ-5 פעמים למיטב זכרוני).

כך שהרכב נמכר במצב מצויין, עם טסט לשנה וטיפול לשנה/20 אק"מ, מצבר וצמיגים חדשים - לא נדרשת השקעה כלל במשך השנה הקרובה.

• אהבתי 1

פורסם

שמע, או שהיה לך מזל גדול או שיש לך כישורי משא ומתן של כריש על. 

מהניסון שלי הביקוש של היונדאים האלה הוא טוב מאוד, גם עם קילומטראז לא נמוך. קל וחומר אם הרכב עם יד נמוכה וניראה שמור. 

לכן לא ברור לי איך הצלחת לקנות אחת שמורה יד 1 ב-14 אלף כאשר המחירון הוא 23.

אבל בכול מקרה, ההפסד של מישהו אחד זה הרווח של מישהו אחר. 

פורסם

שמע, הרכב נרכש מפנסיונר שלא חסר לו כסף (וטוב שכך, שונא לראות קשישים נזקקים).

מאחל לו בריאות עד 120 (הבן אדם צלול, הולך 10 ק"מ בבוקר, קאנטרי, טס הרבה לחו"ל עד לקורונה).

קנה רכב חדש, לא היה זקוק לרכב הנוכחי , היה מגיע לרכב טיפול וטסט באותו החודש.

הוא דרש במודעה 18 אש"ח, אחרי שבילבלו לו את המח בלי סוף בטלפונים והגיעו לראות את הרכב ובסוף לא היה להם את הכסף לשלם (לא אושרה הלוואה) הוא היה מיואש ולא היה לו סבלנות.

כאן אני נכנסתי לתמונה, עשיתי בדיקה עצמאית בחנייה, ביצעתי העברת בעלות במקום דרך אתר משרד התחבורה ועזרתי לו להירשם לאתר,  שילמתי מזומן והלכתי לדרכי.

בסוף הוא גם אמר לי תודה שגאלתי אותו מהאנשים שלא הפסיקו להתקשר ולא התקדמו.

אגב, לפי מחירון "העם" של מירי רגב, הרכב נמכר בממוצע של 10 אש"ח בשנתון הנ"ל.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 15 שעות, Opel Astra GSI כתב:

סה"כ עלות כ-15,500 ש"ח

לפני 15 שעות, Opel Astra GSI כתב:

מכרתי את היונדאי ב-19 אש"ח

נשמע פצצה.

תעשה כזה פעם בחודש ותכסה את העלות של הטסלה 🤪.

• מצחיק 1

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...